Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד קצת טרקטורונים...

תודו שהם מצטלמים יפה...

8)

וחובה להגיד - אחד מהם (קונדסון, איפה אתה? עזור לי...), קבע את הזמן המהיר ביותר מכלל הכלים שהשתתפו - גם לסטייג' אחד וגם במצטבר!!!!

אלון

טרקטורון 6.jpg

טרקטורון 7.jpg

טרקטורון 8.jpg

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה מרק קרייצמן עם ה ZX שסיים במקום הראשון בקטגוריית 2X4 וניר בורנשטיין (106 ראלי כחולה) שסיים במקום השני כאמור. מרק סיפר לי היום שמייד לאחר סיום בנסיעה להעמסה של הרכב גם הוא שבר משולש כמו ניצן ב AX.

מזל שזה קרה בסיום ולא מנע ממנו לסיים במקום הראשון (פעם שנייה ברציפות!)

אלון

מרק קרייצמן.jpg

מרק קרייצמן 2.jpg

ניר בורנשטיין 1.jpg

פורסם

ועוד שתיים אחרונות של סביון ואחת של צחי ליטבק שנעזר בניווט במיודענו אסף לסלי שעובר מעמדת המרשל לכסא הנווט.

ראוי לציין שבאירוע זה של עמותת IRDA השתתפו 3 נווטים חדשים בעמותה יחד עם שני נהגים נוספים.

כן ירבו...

אלון

נ.ב.

אני מקווה שעוד רבים יצטרפו - בייחוד לאור התוכנית החדשה לסיוע לנהגי ראלי חדשים שאנו מריצים ב IRDA

אלון

סביון 2.jpg

סביון 3.jpg

צחי ליטבק 1.jpg

פורסם

ועוד קצת מרמי שוכטוביץ (EVO) שקבע את הזמן המהיר ביותר לסטייג' אחד. המהירות המדהימה שהפגין בסטייג' הזה כמעט והספיקה לו להשיג במצטבר את קובי כהן (WRX) - הפרש של 7 עשיריות שנייה על כ 22 ק"מ - פשוט מדהים! איזה קרב זה היה...

אלון

רמי שוכטוביץ 3.jpg

רמי שוכטוביץ 4.jpg

קובי כהן 1.jpg

פורסם

והנה הוא... קובי כהן! כמו שאמרתי, בשבילי - הנצחון שלו עשה את האירוע עבורי.

קובי מחפש כבר הרבה זמן ספונסר ולאחרונה - עם הפרסום שבא עם הכרזת אליפות ישראל בראלי של עמותת נהגי המירוצים IRDA - קובי מצליח להקפיץ את עצמו ואת הקבוצה שלו שלב נוסף למעלה יחד עם ספונסר חדש.

אין לי ספק - האליפות הזו הולכת להיות מעניינת מאד. (ואני מקווה שגם אני אקח חלק בקרבות בקטגוריית 2X4).

זה המקום לקרוא לכל החבר'ה (אבל לכולם כולל כולם) שנעדרו מטעמים שונים (ובחלקם מיותרים בעיניי) להצטרף לאליפות. להזכירכם עוד 5 מירוצים לפחות!!!

אלון

קובי כהן 2.jpg

קובי כהן 3.jpg

קובי כהן 5.jpg

פורסם

ואחרונה של ...

קובי כהן, כמובן.

זהו, נגמר הסיפור בתמונות. עכשיו תורכם להגיב: הצלמים, הקהל, אנשי הפורום וכמובן הנהגים!

קונדסון - תעלה בבקשה את טבלת הזמנים ותן כמה מילים על הטרקטורונים שהזנחתי מטעמי חוסר ידע.

אלון

נ.ב.

תראו איזו עוצמה יש בתמונה הזו. בסיבוב הזה הייתי בטוח שקובי עומד לאבד את הרכב - תראו כמה הוא ברח החוצה... אבל - חזר מזה כמו גדול... בשביל לנצח. מי שלא מעיז...לא ...

או - רק המעז ינצח!

אלון

קובי כהן 4.jpg

פורסם

אז הנה ראלי העצמאות מנקודת המבט שלי.

צוות קובי רייסינג עבר שינוי משמעותי לאחרונה, יש לנו מנהל צוות חדש, רכב חדש ועכשיו גם ספונסר חדש.

המטרה של האירועים האחרונים מבחינת הצוות, היה לחבר את קובי לרכב החדש, אותי לקצב החדש ולהכנס לסינכרון של נהג - נווט בצורה מושלמת.

יום שישי בבוקר, אחרי שבוע עמוס טלפונים וסידורים לאירוע, יוצאים לדרך.

אני פוגש את קובי שמגיע ביחד עם אריה פאהן (תודה אישית לאריה על העזרה) בנקודת המפגש הקבועה שלנו, ונוסעים דרומה.

לאירוע הזה הגענו בגישה אחרת משאר האירועים, הפעם, המטרה שלנו הייתה לכוון לפודיום.

מגיעים לאתר, הכל נראה מקצועי מאוד, פורסים את הציוד והרכב, ויוצאים ל2 סיבובי רישום Notes.

החלטנו לנצל את הזמן בצורה הטובה ביותר ולרשום לאט ובטוח. מסיימים את רישום הנווטס, ומישל מודיע שיוצאים לסיבוב היכרות מהיר ולא מדוד. נכנסים לרכב, הרמזור מתחלף ואנחנו מזנקים, סיבוב אחרי סיבוב, קובי מפגין שליטה מושלמת ברכב, יוצא מסיבוב אחד ונכנס מיד לשני. ברגע של חוסר ריכוז אני מאבד את קובי ואומר לו "קובי אתה לבד", קובי ממשיך בנהיגה ולאחר כחצי דקה אני מוצא אותנו ע"פ סימוני הדרך שרשומים בNOTES (טיפ לנווטים החדשים, אתם לא מבינים כמה זה חשוב לרשום סימוני דרך כמו עץ, ברז, מרשל וכו'), וממשיך להקריא. מסיימים את סיבוב ההיכרות, ואני ישר מתלבש על המחברת ומנסה להבין איפה הטעות.

מצאתי אותה, הכל בשליטה. משתמש בעט אדום לסמן את החלק הבעייתי ומקווה שילך חלק.

מקבלים אות ממישל שיוצאים לסיבוב מדוד, חוגרים את עצמנו, ומתכוננים.

אחד אחרי השני החברה מוזנקים, רמי ראשון, אהוד אחריו, דני, ואנחנו.

קובי תוקף סיבוב אחרי סיבוב, והנווטס פשוט מסתדר. לקראת הסיום אנו מגהצים סיבוב שלוקח את האוטו עם באוויר עם 4 גלגלים + הטייה ימינה, נחיתה חזקה ומסיימים. אנו חוזרים לפיטס ומקבלים זמנים, כמו שזה ניראה, אנחנו ראשונים, אני מחכה עוד קצת, אולי זה טעות. יכול להיות שאנחנו ראשונים? כן!!!

לא נחים על זרי הדפנה ומתכוננים מיד לסטייג' מס' 2.

יציאה חזקה מהמקום, ואנחנו בחזרה על המסלול, הנווטס הסתדר במאה אחוז, וכך גם הנהיגה של קובי, ביטחון של מאה אחוז ברכב ובעצמו והדרך פשוט חולפת מהר מהסטייג' הראשון. לקראת אמצע הסטייג, בסיבוב L2 ארוך שמתחלף לR3 בתעלה, אנחנו מגיעים מהר מדיי וכמעט נעצרים. מבינים שאיבדנו זמן יקר.

מסיימים את הסטייג' ואני ממהר להתעדכן בזמנים. אחרי איבוד הזמן היקר, שהרכב כמעט עמד במקום, אנחנו בחצי שנייה מהירים מהזמן הקודם שלנו. עדיין במקום הראשון, אבל מבינים שיש מקום לשיפור גדול.

סטייג' אחרון אחרי הפסקה, אנו מזנקים והרכב, הנהיגה, והניווט פשוט התחברו בצורה מדהימה. בסוף הסטייג' אני וקובי מסתכלים אחד על השני ומבינים שהלך מעולה.

חוזרים לפיטס, וחוששים ללכת לראות זמנים. לפי החיוכים של האנשים מסביבינו, אנחנו ראשונים!

רמי שהיה הכי קרוב אלינו, שיפר את הזמן שלו ב10 שניות שלמות. מה שקירב אותו אלינו להפרש של פחות משנייה. פחות משנייה זה מה שהביא לנו את המקום הראשון. רמי אומנם נתן זמן טוב משלנו בסטייג' האחרון אך במצטבר היינו מהירים יותר.

קובי ואני מתרגשים, ויודעים שעכשיו אנחנו בדרך הנכונה.

אני מאוד מרוצה מהתנהלות האירוע, האירוע זרם והיה רגוע, אבל לא רגוע מדיי. היה מתח באוויר ואווריה של תחרותיות, בדיוק מה שעושה ראלי לראלי טוב.

הכי הייתי מרוצה, מקובי, שפשוט נהג מצוין. שקובי רגוע, הוא פשוט בלתי מנוצח.

קובי שלט ברכב והפגין נהיגה פשוט אומנותית. המעבר בין ה205 האגדתית והישנה, למפלצת החדשה בהחלט לא דבר פשוט, וקובי עשה את זה בצורה הטובה ביותר.

תודה רבה למישל ולמארגנים על הקמת האירוע, לאלון חלווה שעמל קשה על מנת שהאירוע יצא לפועל בצורה הטובה ביותר.

ניפגש באירוע הבא.

צוות kobi-racing מחמם מנועים ומתכונן לאירוע הבא.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
וחובה להגיד - אחד מהם (קונדסון, איפה אתה? עזור לי...), קבע את הזמן המהיר ביותר מכלל הכלים שהשתתפו - גם לסטייג' אחד וגם במצטבר!!!!

אלון

אלון, נחלצתי לעזרתך.

יובל שרון.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

נכון!!! מצטער, איך שכחתי?

יובל שרון - על טרקטורון... (מוזמנים להוסיף פרטים).

הסטייג' הכי מהיר וגם המצטבר הכי מהיר בדירוג הכללי (וכמובן בין הטרקטורונים).

תותח אמיתי.

אלון

פורסם

פשוט פתיחת אליפות IRDA חלומית...

אירגון המירוץ היה מעולה תודה למישל גדז',אלון חלווה,אלון כהן,ולכול צוות המרשלים שעבדו קשה,

מזג אוויר היה מושלם המסלול היה טכני ומצויין,מרשלים וסימונים היו במקומות הנכונים, ואווירה הייתה טובה.

ברמה האישית-לאחר תקופה מתסכלת הצוות תפקד בצורה טובה והתחלנו להתחבר.

תודה ענקית...

לאריה פאהן על העזרה בסרוויס ובכלל,בן אדם עם לב ענק.

לנווט שלי שי אסרף האחד והיחיד פשוט מקצוען אמיתי.

תודה לליאור אסרף האח הקטן של שי על העזרה בסרוויס.

למנהל הקבוצה שלנו זלמן דגן שדואג לקבוצה גם שהוא בחו"ל אני מגדיש את הניצחון לזלמן היקר!!!

תודה לצלמים ובמיוחד לזאב גרוס ולאלון חלווה

תודה למפרגנים

תודה מיוחדת לספונסר של הקבוצה,חברת גרר חיים שהולך איתנו לאורך כל הדרך.

אני רוצה לברך את הספונסר החדש בוסטון אקוסטיק יבואן מערכות שמע יוקרתיות לרכב ולבית, על התחלת שיתוף פעולה,וכמובן שחסרים עוד ספונסרים להרצת הקבוצה.

נ.ב.

דובי אז אתה כן מסקר ראלי מקומי? :wink:

בברכה,

קובי כהן

ראלי עצמאות 9.5.08 067.jpg

• תוכן חדש...