Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל קורסה 2002 מנוע 1200 סמ"ק אוטומטית ..

מישהו יכול לתת לי הערכה לכמה יעלה ביטוח חובה וכמה יעלה ביטוח מקיף ?

יש לציין שאני נהגת חדשה :twisted:

תודה מראש

:D

פורסם

היי!

תתקשרי אלי, אני אתן לך מחירים.

הטלפונים שלי הם:

03-5555555

או 1-800-400-400

או הכי טוב - 03-9000000

את יכולה להתקשר בכל שעה!

נדבר, ממי!

פורסם
היי!

תתקשרי אלי, אני אתן לך מחירים.

הטלפונים שלי הם:

03-5555555

או 1-800-400-400

או הכי טוב - 03-9000000

את יכולה להתקשר בכל שעה!

נדבר, ממי!

אני לא מבין התקשרתי ואמרו לי שאישפוז לא כאן! כל הזמן צעקו לי משהו על הרמב"ם ועל איזה הר שצופה על איזה כרם של ענבים-יש מצב שלא כתבת את המספר נכון?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אישפוזה, יכול להיות שהיא כבר קיבלה הצעת ביטוח, והיא רק רוצה לוודא שלא "עבדו" עליה?

אני מתעלק על שרשור זה, ואם מישהו יוכל לענות לי על השאלה אני אשמח..

קיבלתי הצעה לתוספת של ביטוח מקיף עבור נהג חדש לברלינגו 2004 2.0HDI, שתעלה 2600 ש"ח.

רציתי לדעת אם המחיר לא גבוה מדי (כי לי נראה שכן).

תודה :wink:

172

פורסם
אישפוזה, יכול להיות שהיא כבר קיבלה הצעת ביטוח, והיא רק רוצה לוודא שלא "עבדו" עליה?

קיבלתי הצעה לתוספת של ביטוח מקיף עבור נהג חדש לברלינגו 2004 2.0HDI, שתעלה 2600 ש"ח.

אני חושב שההצעה סבירה. המחירי ביטוח של נהגים חדשים קפצו לפני כמה חודשים כמעט פי 2. הביטוח נהג חדש שלי עלה מ-1500 ל-2500 ש"ח על לאנטיס. אני לא יודע מה מחירי הביטוח על ברלינגו אבל כנראה שהמחיר כזה בגלל הקפיצה שהיתה במחירי הביטוח.

פורסם

ההודעה שלך נראית כמו הודעה של מישהו שמתייעץ בקשר להצעה שהוא קיבל.

ההודעה שלה נראית כמו הודעה עצלנית של מישהי שעוד לא קנתה את הרכב, עוד לא עשתה טלפון אחד, ויושבת מול האינטרנט במקום לשבת מול הטלפון עם נייר ועט.

ובכל מקרה - גם אם קיבלת הצעה, לשאול פה בפורום לגבי נושא כזה זו לא התשובה. רק אם תמצא מישהו עם בדיוק אותו רכב, בדיוק אותו סטטוס רשיון ובדיוק אותה חבילת ביטוח תקבל מושג לגבי הצעת מחיר נוספת אחת ואחת בלבד.

במקום זה - אם עושים שניים שלושה טלפונים לביטוחים הישירים, ועוד טלפון שניים לסוכני ביטוח, מקבלים במקום מספר הצעות תפורות למקרה שלך שתוכל לבחור מביניהם.

אני בהחלט ממליץ לא להסתמך על פורומים כשאפשר לגשת מיידית למידע שהוא גם נכון וספציפי יותר וגם רב יותר.

פורסם

הפתרון הוא רק לברר מחירים בחברות הביטוח אחרות ...

גם לפי דעתי המחיר הוא בגדר סביר. התוספת לנהג חדש לאומגה שהייתה לנו עמדה על 1500 ש"ח וזה היה עוד לפני כל הרפורמות החדשות של הביטוח ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...