Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוו ספידומטר חוגגת השבוע 50 שנה וזה הרבה...

זה גם אומר שאנחנו טיפלנו ברכבי האספנות שלכם כשעוד היו חדשים.(ואפילו יש לנו חלקים)

בשבוע הבא 11.5-15.5 בואו להרים כוסית איתנו. לפרטים http://www.avo-spd.co.il/index.php?sid=3158&lang=he&act=page&id=19359

פורסם

למי שעוד לא מכיר, זו הזדמנות להכיר מקום, שיודע לטפל בכל המחוונים של כל רכבי האספנות, וכמובן גם חדשים. אני יכול להגיד שהספידומטר אצלי בפורד F1 מדייק מאד, וגם שעון הדלק עבר התאמה ל- 12V. טוב, הסנדלר לא הולך יחף במקרה זה...

אבא שלי הקים את המוסך לפני 50 שנה, וכילד אני עוד זוכר את הריח של האתר (נוזל/גז) שמכניסים בלחץ לתוך האלמנט חום במרצדס. הגז מתפשט ככל שהאלמנט (המנוע) מתחמם, ודוחף פחית קטנה, אליה מוצמד המחוג...

היום אבא בן 75 וכוחו במותניו. סיגל, אחותי, מנהלת כיום את המקום, והיא גם מומחית מקצועית בתחום, משיפוץ מצופי דלק עתיקים, ועד טיפול ממוחשב בדור האחרון של המחוונים.

צירפתי תמונה עדכנית של הטנדר.

ולכל החברים שכבר מכירים ונעזרים, אשמח מאד אם תבקרו במהלך השבוע הקרוב במוסך, תרימו כוסית, תגידו מילה טובה, ותחממו את הלב.

בני אור

FORD F1.jpg

פורסם

המון מזל טוב, אני זוכר ביקורים אצלכם עם אבי כשהייתי זאטוט...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מהכרות ראשונה לפני כמעט שנה של המקום ,סיגל ואביך היה להגיע למקום הנכון בזמן הנכון.

היידע והמקצוענות מדברת בעד הכל ,רכישת שעונים חדשים עבור הטנדר מדגם V.D.Oלל התאפשרה עד שלא יושרו כל הדרישות של אביך לאיזה רכב,איזה מיכל(כולל התאמת מד הדלק לשעון,שעון מהירות עם התאמה לגיר 700 רק מילים טובות

שלוחה לכם חג שמח והצלחה בהמשך הדרך

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

היי,

בתור מי שרכש מכם עד כה מי יודע כמה מחוונים ושעונים למכוניות השונות שהיו ועדיין ברשותי, בהחלט אבוא לבקר, לשמוח בשמחתכם וגם לרכוש שעוני VDO ל-NSU :lol:

מזל טוב,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מזל טוב לאוו ספידומטרים לרגל חגיגות היובל

הבחנתי בשלל הספידומטרים לספיטומדר של לארק אמריקאי

הכייצד הגיע הספידומטר שלדלהלן לארץ?

בברכה

עופר בן צבי

פורסם

מצטרף לברכות .בימינו כשעסקים נסגרים על ימין ושמאל מי שחוגג 50 שנים לקיומו זה אומר דרשני! מצטרף למברכים כאחד שקיבל שרות מספר פעמים כשהעסק היה במקום הישן באיזור דרך פ"ת וגם במקום הנוכחי.

פורסם

מצטרף לברכות :-)

באשר נוגע אלי, אני יכול להעיד על עבודה מקצועית ומדוייקת:

שיחזור לוח מודפס של לו"ש אודי 82 (מעגל מורכב הכולל חיישנים לבקרת שיוט)

שיפוץ שעון זמן אודי 75L (מתקתק ומדייק כמו שעון שוייצרי, לא למעשה כמו שעון גרמני - VDO)

שיפוץ שעון זמן אודי 100LS

סיוע בניקוי כל לוחות השעונים של אודי 100 אשר היו אצלכם - אלי

ועוד זוטי דברים, כגון תאורת לו"ש בפיג'ו 405, סיטרואן ברלינגו..

שתמשיכו להיות לעזר עבורי כמו גם יתר חובבי רכבי האספנות - בריאות ופרנסה לאבא וכל יתר העובדים..

פורסם

ערב טוב.

עסק שמחזיק מעמד כשני דורות מסמל כמה דברים:

אמינות, יושר, ידע טכני רחב, אהבת הנושא, שירות, וכל זה ביחד נקרא "לקוחות מרוצים".

איחולי להמשך מוצלח לחמישים הבאות.

הרעיון של ההזמנה לביקור במקום, מיוחד ויפה.

אשתדל לנצל את ההזמנה ולהגיע השבוע לביקור ולמידה.

שבוע טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...