Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לבעיה שכתבתי בנושא הקודם....

איך אני בודק האם הקיטוב של הרמקול נכון (חיבור פלוס מינוס) ?

זאת כמובן בהנחה שאני כבר לא בטוח עם החוטים חוברו כמו שצריך...

עד עכשיו שהיתה את הבעיה הזאת עשיתי זאת לפי השמיעה, אבל משום מה ברמקולים האלה אני לא מצליח להבחין גם כאשר אני הופך את החיבור...

כמו כן אני זוכר שרמקול אחד שמחובר הפוך יכול להשפיע על השאר ? או זה כל רמקול בנפרד ?

רועי

TSA6980R.jpg

פורסם

קח בטריה קטנה, חבר את הני החוטים של הרמקול לקצוות, אם הממברנה נדחפת החוצה, חיברת את הפלוס לפלוס, אם היא נשאבת פנימה, חיברת את המינוס לפלוס. אל תתעסק עם זה יותר מדי, זה יכול להרוס את הרמקול.

פורסם

כאשר החוטים מחוברים נכון (פלוס לפלוס ומינוס למינוס) הממברנה של הרמקול צריכה לנוע כלפי מעלה (אם אתה מסכל על הרמקול מלמעלה אז כלפיך) כאשר החוטים מחוברים הפוך הממברנה תנוע למטה.

שוב - אם החוטים מחוברים נכון אז בבום הממברנה צריכה לעלות

אם החוטים מחוברים הפוך, הממברנה "תיפול" למטה עם כל בום...

יהיה לך הכי קל להבדיל אם תשמע מוסיקה עם באסים, ככה תוכל לראות יותר בבירור לאן הממברנה נעה.

פורסם

רמקול נע פנימה והחוצה. כשהוא מחובר בקוטביות הפוכה במקום להיכנס פנימה הוא יצא החוצה ולהפך.

הבדיקה עם הטריה היא הפשוטה והטובה ביותר, רק לציין שיש לתת נגיעה קצרה ולא להחזיק את זה לאורך זמן.

• תוכן חדש...