Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , זה הפולו 16V השניה שלי

השקעתי עליה הרבה כסף בזמן מאוד קצר שהיא אצלי כ12 אלף שקל (שכולל בין היתר גם ישור קו מלא)ולמכור את הרכב עכשיו יהיה שטות אחת גדולה ככה שזה לא בא בחשבון.

הבעיה היא שלפעמים בא לי ללחוץ גז להרגיש את האנדרנלין עולה קצת

התקציב שלי 4 אלף פלוס מינוס אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות שיעלה את המוממנט של הרכב , אחרי הכול המנוע קטן 1400 ואני לא רוצה לגרום נזק לו או לגיר.

שקלתי בעבר להשתיל מנוע 1.8T אבל ההוצאה גדולה מידי ועולה כמו איביזה טורבו שזה בעצם אותו רכב עם סמלים אחרים

אשמח לשמוע תגובות והצעות, תודה

1zz3vc4.jpg

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

4K לשיפורים זה מאט מידי כסף, בתקציב כזה אי אפשר לעשות משהו משמעותי. בהשקעה רצינית יותר אפשר להתקין טורבו, אבל המשמעותי היא לפתוח את המנוע ולהתאים אותו. כמובן שתוספת כוח משמעותית לא תתקבל בתודה ע"י הגיר ותיאלץ או להחליף גיר או לפחות לשים קלאץ' חזק יותר.

קח בחשבון שרוב תוספות הן מחוץ לחוק. שיפור לכוח מזדמן זה נייטרו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא רוצה להיות האיש הרע... אבל...

לא היה עדיף לקנות איביזה 20VT מלכתחילה?

בכל מקרה - שיהיה בהצלחה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, בזמנו שחיפשתי איביזה 2001 2002 רצו עליהם 55000 פלוס יכולתי בסכום הזה לקנות רכב ממודל יותר מתקדם

לדוגמא איביזה FR 2005 או להוסיף קצת ולקנות גולף GTI בסוף התפשרתי על משהו יותר זול

אבל שמתי עליו הרבה כסף ודברים שאני לא יכול להוריד ואם אני ימכור עכשיו אני יצא טמבל כי מלא דברים עוד יורדים לי בויזה

טיימיניג רק 2500 שקל אזעקת ביפר, גאנטים, קסנון וצמיגים חדשים וזה רק חלק קטן מהדברים שלא כולל ישור קו

EAT SLEEP BOOST

פורסם

רוצה את שלי? :wink:

ועכשיו ברצינות- חוץ מנייטרו אין לך יותר מידי מה לעשות בתקציב הזה, כמו שדיברנו מקודם, או שתעלה את התקציב או שתוריד את הדרישות.

פורסם

צודק, אתמול בסוף ישבנו אצלי ככה שלא היתקשרתי. אני עוד מחכה לאח שלך שיגיע :wink:

אין מניעה להרכיב "נייטרו" ברכב שלך כל עוד עושים את זה בעלי מקצוע מומחים.

ייתן לך כח רק מתי שבאמת תיזדקק לו.

פורסם

למצוא פולו GTI בפירוק זה נדיר מאוד וגם אם אני ימצא זה כמעט בטוח מנוע עייף עם הרבה ק"מ .

הרכב שלי עשה 90 ק"מ

כמה עולה פחות או יותר מנוע וגיר כאלה מפירוק? ואני ישמח גם לדעת אם מישהו יודע על אחת מפורקת

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כמה ניראה לך שיעלה לך מנוע+גיר+מחשב+צמות חשמל+ציריות?

הרבה יותר משתלם כבר לבנות טורבו\סופרצ'ארג'ר סולידי (בגדישה מאוד נמוכה) במנוע הקיים.

פורסם

סיפור יקר ולא שווה השתלה כמו כן לא תקבל את המחיר במכירה .

מכור את הרכב ורכוש לך גולף או איביזה מהדגמים הספורטיבים .

אתה יכול לקנות טורבו ולניח אותו בבגאז ככה יהיה לך טורבו באוטו

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
סיפור יקר ולא שווה השתלה כמו כן לא תקבל את המחיר במכירה .

מכור את הרכב ורכוש לך גולף או איביזה מהדגמים הספורטיבים .

+1000

אין מה לעשות. זה או שאתה נשאר עם האוטו שלך ונהנה ממה שיש לך, או שאתה מוכר ומתקדם אבל מפסיד את ההשקעה שלך.

תאמין לי שזה מחשבה שחולפת לי בראש כמעט כל יום.

פורסם
.

אתה יכול לקנות טורבו ולניח אותו בבגאז ככה יהיה לך טורבו באוטו

מממ חובה...

תודה לכולם על התגובות כנראה שאני ינצל את ההשקעה שלי בנתיים נחסוך למשהו רציני

EAT SLEEP BOOST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...