Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק אימפרזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני שסובארו אימפרזה צורכת 1 ל-8.0 -7.5 יש לי אימפרזה יפיפיה 2002 ופעם ראשונה בדקתי את צריכת הדלק שלה זה כולל נסיעות עירוניות ומחוץ לעיר כולל מזגן!

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

רוב המשפחתיות האוטומטיות צורכות ליטר ל8-10 ק"מ,תוסיף לכך נהיגה בעיר ,רמזורים מזגן דלוק

אולי רגל קצת כבדה על הגז והנה לך התוצאה.

בנוסף לכך אימפרזה ידועה כצרכנית דלק נבונה,עקב מנוע מעט עצל.

פורסם

לצערנו היצרנים לא התקדמו לשום מקום בעשור האחרון,מבחינת צריכת הדלק

הייתי מצפה ממכוניות מודרניות להיות יותר חסכוניות :roll:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

כנראה בגלל שהיא יפיפיה:roll:

אבל לשאלתך, כן זה הגיוני

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לצערנו היצרנים לא התקדמו לשום מקום בעשור האחרון,מבחינת צריכת הדלק

הייתי מצפה ממכוניות מודרניות להיות יותר חסכוניות :roll:

האמת שעם האילוצים אותם נאלצים הייצרנים לעבור - משקל הרב, מבנה הרכב (כתוצאה מדרישות הבטיחות המשפיעות רבות על המרכב והעיצוב), דרישה לביצועים סבירים, אילוצי זיהום אויר, בידוד עדיף ואיבזור רב, אני נדהם שהם מצליחים לספק את נתוני צריכת הדלק הנוכחים. לדעתי תחת אותם מגבלות (ויש עוד) נתוני צריכת הדלק נראים מצוינים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

צריכה משולבת של 7.5 - 8 לליטר נשמע דיי גבוה

משמע שהצריכת דלק בעיר היא אחד ל 6 ובחוץ אחד ל 10, נשמע יותר כמו צריכת דלק של WRX

פורסם

לי יש סופר לנסר אני נוסע בד"כ בתוך העיר ( ת"א ) תחשבו מזה

היא צורכת לי 1-11.5 אפילו 12

1 ל 8 זה המון , כל האימפרזות ככה? או שזה לפי שנה?

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם
האמת שעם האילוצים אותם נאלצים הייצרנים לעבור - משקל הרב, מבנה הרכב (כתוצאה מדרישות הבטיחות המשפיעות רבות על המרכב והעיצוב), דרישה לביצועים סבירים, אילוצי זיהום אויר, בידוד עדיף ואיבזור רב, אני נדהם שהם מצליחים לספק את נתוני צריכת הדלק הנוכחים. לדעתי תחת אותם מגבלות (ויש עוד) נתוני צריכת הדלק נראים מצוינים.

עם כל הכבוד לאילוצים של היצרנים, לא נראה לי הגיוני שצריכת דלק של אימרזה יפהפהיה 2002 תיהיה זהה

לצריכה של סראטוגה 93 שראתה ימים טובים יותר בעלת מנוע V6 פרימיטיבי .

גם בדגמים החדשים יותר אין חדש ,ועם התקציבים המטורפים שיש בתעשית רכב אני מצפה ליותר :?

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לא הגיוני הצריכת דלק הזאת.שלי שנת 99 עשתה בעיר 1 ל9 ובחוץ 1 ל14

האימפריזה של אבא שלי 06 אוכלת גם בעיר 1 ל9 ובחוץ 1 ל12וחצי

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

ורק אני לא מבין על איזה אימפרזה הוא מדבר ואיך אתם מסיכים מסקנות?

מי אמר לכם שזאת 1.6 אוטומטית? אולי ידנית למשל? אולי היא בכלל לא 1.6 אלה 2.0 AWD ? ואז צריכה סבירה

אולי בכלל זאת אימפרזה טורבו? ואז הצריכת דלק מעולה.

פותח השירור נא לציין באיזה אימפרזה מדובר , אנחנו לא צריכים לנחש מה כל כך קשה לכתוב מנוע וגיר?

פורסם

אימפרזה AWD מנוע 2000 צורכת בתוך העיר בסביבות 1 ל 8 ומחוץ 1 ל 12-13, ככה שגם לגבי הרכב הזה זה לא הגיוני.

אם היה לבחור WRX הוא היה מודע לזה.

אגב - סוברו WRX, מתל אביב לאילת חצי מיכל הלך בנסיעה של 100-110 כל הדרך.

פורסם

סוברו WRX, מתל אביב לאילת --- בנסיעה של 100-110 כל הדרך.

ברור לך שזה אוקסימרון...:wink:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

כניראה שהרגל שלך כבדה מאוד , או שיש בעייה כלשהי .

הייתה לי אימפרזה 2003 (עכשיו עברה לאבא שלי ) כשאני נסעתי איתה היא צרכה לי בתוך העיר בלבד 1:8 ועכשיו כשאבא שלי נוסע איתה הוא מגיע ל- 1:11 בתוך העיר בלבד וזה בדיוק מה שאומר : אי אפשר לתת נתוני צריכת דלק מדוייקים בתוך העיר כי רק צורת הנהיגה משפיעה !

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...