Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני אספר לכם בהתחלה איך מיגנתי את המגבר שלי:

קניתי מסין לפני 4 שנים איתורנית קטנה (זעירה- בגודל מצית) המאותרת על ידי כל חברת איתור כמו "איתוראן" לאחר צריבת הגלאי אצלהם. העלות של האיתורנית הייתה 25$. ועלות אחזקת האיתור הייתה 1200 ש"ח לשנה.

השחלתי את האיתורנית בתוך המגבר וחובר לו חוט חשמל להטענה עם מייצב מתח. על מנת להטעין כל הזמן. במקום הסוללה של האיתורנית שמתי קבל 120F בגודל מטבע 10 שקל, וכך קיבלתי הטענה ופריקה מתמידה.

אך לפני כשבוע קיבלתי איימל מחברת איתוראן ומציעים מיגון אישי ע"י חבילת PAL לאיתור אישי שמורכבת מגלאי זעיר העובד על סוללות נטענות . הטענה: כשעה וחצי /עבודה: 24 שעות.

לגבי תמחור עוד לא בדקתי, אני מקבל מחר הצעת מחיר ואני אעלה אותה.

נקודה חיובית: אנחנו לא צריכים לרכוש לכל פריט/רכיב במערכת גלאי אלה מספיק אחד, לשים אותו בסאב/מגבר הרכיבים הפרוצים יותר וחביבים על גנבי מערכות. למשל תיבת סאב+סאב זה הדבר הראשון שגנב מעמיס, כי ממש קל לקרוע את החוט ויאללה סאלאמתק.

126890mp_100x100.JPG

פורסם

השאלה מה קורה כשנפרץ הרכב....?

כמו שאני מכיר את חברת איתורן ואת משטרת ישראל הם לא כל כך ששים לטפל במקרים כאלו....

אלה אם כן אתה מצוייד במשפחה או חברים ......:twisted:

פורסם

נשמע מעניין, הכל תלוי כמה המותק הזה עולה.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

ל90אחוז מכלל הפורום יש מגברים שלא עוברים את ה1300 שקל אז להתקין מיגון אליהם שעולה 1200 לא נישמע הגיוני..

אבל סך הכול דבר מעולה כמו בסרטים :-P

פורסם

בהחלט כל אחד והשיקול שלו אם זה מתאים לו מבחינת ערך הציוד.

העניין הוא לא מגבר אחד אלה כל המערכת, במידה וגנבו את כל המערכת אז יש לך רכיב שהוא מצוייד באיתורנית.

במידה ומישהו גנבו לו את המערכת, חברת איתוראן תפעיל מאמצים לאתר את הפריט ולרדוף אחריו או לחסום את דרכו כולל לערב את המשטרה.

אופציה אחרת, אם ניגשים למשטרה ומגישים תלונה על גניבה ומוסרים להם את המיקום הם ישמחו מאוד לזה.

אני אומר את זה מניסיון עבודה עם איתוראן ומשטרה ביחד בנושא איתור. אתם תופתעו אם אגיד לכם שיש תפקיד בחברת איתוראן נקרא "לוכד" ורובם (יחידות מובחרות) זה בחור עם רכב שמסתובב באיזור מסויים ובמידה ומדווח לו על גניבה הוא מתחיל לפעול ומנסה לחסום את הדרך במידה וזה רכב שפונה לכייון שטחים. או לערב את הגורמים המתאימים (כמובן בקשרים עם שוטרים, חסמים, מג"ב).

פורסם

הפתרון הכי טוב זה לא לתת סיבה.

מתקנים מערכת באלפי שקלים רבים ומסווים אותה כמערכת זולה ומכוערת , שומרים על פרופיל נמוך ונהנים משינה עמוקה חסרת דאגות.

אבל זאת רק דעתי.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

חחח,

הלוואי וזה היה פיתרון אידיאלי,

גם בן דוד שלי עשה את זה, וכמעט גנבו לו חלק ממערכת אחורית בשווי 4000 ש"ח...

ניסו לפרוץ לו את הבגאז'...

לדעתי הכי פשוט זה לבטח את הרכב עם המערכת...זה עולה יותר יקר?

Opel Adam S 2017

פורסם

אין ספק שהתקנה מוצנעת היא פיתרון מעולה ואני אישית דוגל בו ובנינתיים זה הוכיח את עצמו (כמובן שזה לא אומר בהכרח שום דבר) אבל לפעמים זה לא מתאפשר ואז תמיד טוב לשמוע על פתרונות כאלו או אחרים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני יודע שבביטוח מקיף מוכנים לבטח גם את הרדיו דיסק.

וזה פשוט אפסורד כי הם מוכנים לפצות עד 1000 שקל בלבד על גניבה של רדיו דיסק.

יכול להיות שיש סוכני ביטוח יוצאי דופן, שווה בדיקה למי שמעוניין.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

כמה חבל שאנחנו חייבים לחשוב מה לשים או לא לשים או איך לעצב את

ההתקנה ואפילו, לצערנו, אנחנו מתקינים באופן "צנוע" כמו שעופר אמר וכל זה בשביל שלא

יפרצו לנו או שיעשו נזק..

חבל שזאת המציאות בתחום.. :(

פורסם

אם תצליח לבנות רכב ברמה גבוהה באמת ולשמור על המיקומים המקוריים של האלמנטים אני מצדיע לך :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

3 WAY זה לא כזה קשה ..... וופר לא חשוב איפה(גם ככה לא מנגן צלילים כיוניים) טויטר איפה שתרצה הוא גם ככה קטן וכל מקום יראה מקורי .

הבעיה היחידה זה המיד . אצלי שמתי אותו במשולשים בדלת בבניה קטנה(אוף אקסיס , אין בעיה זה דום מיד)

נראה מקורי :) במקום של הטויטר המקורי ... אם כי אני מקבל תגובות כגון ... איזה טויטר גדול זה ... זה בא עם הרכב

סהכ בד"כ הבעיה זה עם המיד

איפה הוא יותקן אצלך?

• תוכן חדש...