Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחברות, לאחרונה נתקלתי במקרה מעט מוזר ואני אשתף אותו פה למען החברים השונים

בשבוע האחרון (חודש האחרון למען האמת) המגבר עושה לי בעיות, מידי פעם נכבה ואחרי מספר דקות חוזר, בדרך כלל בווליום גבוה

בכל מקרה הדפוס מאוד מוזר, לפעמים הוא נכבה ורואים את נורת הפרוטקשיין דולקת, לפעמים נכבה לחלוטין, לפעמים אחרי עשר שניות הוא חוזר מעצמו, ולפעמים הוא נשאר כבוי - בקיצור, משהו לא ברור

לפני יומיים המצב החמיר והוא לא הצליח לעבוד יותר מכמה דקות עד שחדל לעבוד לחלוטין, הייתי בטוח שהלך המגבר והתחלתי לבדוק איזה לרכוש במקומו, אך שינוי מפתיע בעלילה, בדקתי מתחים במגבר 12.3V תקין, מפעיל אותו, פועל,

נכבה > בדיקת מתחים מראה 3.7V כאן כבר הבנתי שיש בעיה, היות ואני מכיר את איכות העבודה שביצעתי ידעתי מראש (בלי לבדוק) שאין סיכוי שבעולם לנתק בחוטים או מגע רופף מה שהשאיר אותי עם כיוון אחד בלבד : הפיוז הראשי של כבל המתח, מסיבה לא ברורה הייתי כלכך בטוח בעצמי שקניתי כבר פיוז חדש עם בית פיוז (בבית הישן היה סדק בחלק שמתברג, לא משהו שהפריע אבל אם כבר אז כבר), הרכבתי ואכן התקלה נפתרה,

מסכנה : פיוז לא חייב להשרף הוא יכול גם לעשות בעיות של מגעי מתחים או מתח נמוך.

מי שקרא עד לפה - שאפו !

פורסם

לא מקרה חדש, רוב התקלות האלה מתרכזות בעיקר בבעיות עם פיוזים זכוכית פשוטים:(

שדרג ל ANL\MINI וזה לא יחזור בחיים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

פחת = BIG NO NO במערכות עם הספקים גבוהים :)

הספקים קטנים זה בסדר.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

100 אמפר זה סבבה:)

הכוונה שלי ב NO NO בהספקים גבוהים, שלא תמיד הפחת קופץ, ואז הפחת מותך, ואז כל הרכב מותך:)

מבין לאן אני חותר?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אצלי אין לד בפיוז :-)

מדובר במגבר מדגם אחר :-)

והמתח היה 3.7V :-)

3 שינויים לפי חוקי הפורום הבין לאומיים שנכתבו בג'נבה מאפשרים פתיחת שרשור חדש :lol:

סתם - צודק - סליחה - מתנצל

אליקו, אכן מדובר בפיוז זכוכית פשוט אבל מצד שני הוא מחזיק כבר 4 שנים ו4 רכבים שהמערכת עברה אז סך הכל עשה עבודה יפה

פורסם

קרה לי גם בדיוק אותו מקרה..

וגם במקרה שלי סדק בפיוז שבקושי רואים

בעיה ששיגעה אותי גם

:)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

באופן עקרוני כמובן שאתם צודקים וזה חרא של פיוז, עם זאת אחרי 4 שנים נאמנות אין לי כלכך עיניין להשקיע עכשיו כסף אם אני בכמה שקלים של פיוז חדש פותר את הבעיה,

• תוכן חדש...