Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Eclipse 7200 מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

הורי נמצאים בארה"ב (בסאן דייגו) ברגע זה ואני בקשר מתמיד איתם.

מישהו יכול להגיד לי היכן ישנו הדגם הנ"ל? חנות, קמונאות לא משנה איפה העיקר למצוא אותו כי אחרי חיפוש שאני ערכתי, פשוט אין מלאי שלו! מה שמעוד מוזר לי כי זה מכשיר נמכר מאוד וחדש יחסית, אז הוא צריך להמצא שם.

לאחר חיפוש קצר (יום בלוס אנג'לס) לא נמצא המכשיר אלא רק BEST BUY המכשירים האלו: Alpine 9886/9884 ושניהם אינם תומכים ברדיו ישראלי/אירופאי.

אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש ממש חשוב! וכמובן אם תוכלו כמה שיותר מהר כי הם נוסעים מיום ליום.

בנוסף גם 7100 בא בחשבון!

תודה מראש!

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אם כבר תלך על ה 7100 הוא יותר מקצועי מימנו ולכן גם עולה 100 דולר יותר מ ה7200 .

בקשר לחנות אין לי מושג חכה שחברי הפורום יגיבו.

פורסם

יש להם כתובת קבועה בימים הקרובים? (גם אם זה מלון)

אם כן אז תזמין מהאינטרנט למלון ותבקש משלוח אקספרס (זה מגיע תוך 24 שעות למלון).

גם אם תמצא את זה בחנות זה יהיה יותר יקר בד"כ.

פורסם

זאת הבעיה! שאין להם כתובת קבועה! ובנוסף, את ה7200 צריך להזמין מראש (למייטב הבנתי "BACKORDER" אם זה משהו אחר אשמח לדעת מה זה) ואני לא יודע כמה זמן זה יקח!

תודה מראש!

בברכה, יוני.

פורסם

איזה סרט...

נסיתי לעשות העתק הדבק על רשימת דילקים של אקליפס באיזור סאן דייגו מאתר של אקליפס.

זה לא יצא יפה.

כנס לאתר ותמצא דילרים של אקליפס בסאן דייגו, שירימו אליהם טלפון ויבררו מה יש במלאי.

(circuit city מחזיקים אקליפס והם רשת גדולה כמו בסט-ביי).

http://www.eclipse-web.com/dealer_locator/index.html

תשים ב-ZIP 92110

או שפשוט תרשום סאן דייגו קליפורניה.

פורסם

תודה, כבר הייתי שם ומסרתי להורים שלי את הכתובות אתמול.

לצערי בcircuit city (לפחות באתר שלהם) אין בכלל דגמים של ECLIPSE חוץ מזה - CD3100) מאוד מוזר לדעתי.

אם אתה או שאר חברי הפורום מכירים חנויות באיזור או בLAS VEGAS (כי הם הולכים להיות שם) אז בבקשה ממכם! אנא מסרו לי כתובת/שם או כל דבר אחר על החנות!

תודה מראש!

בברכה, יוני.

• תוכן חדש...