Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי כרגע 900 שקל +\- לקניית קומפוננט (שבמחיר הזה אני יכול לרכוש קומפ' סביר למדי ) אתמול דיברתי עם חבר והוא אמר לי שעדיף לי לקנות קומפ' ב-450 שקל וערכה לאיטום דלתות בעוד 450 שקל ואם אני לא עושה את זה אז עדיף לי כבר לקנות איזשהו קומפ' זבל ב200 שקל עכשיו השאלה שלי האם זה נכון?

או ליתר דיוק מה עדיף

1)קומפ' ב-900 שקל

2)450 קומפ' + 450 איטום

3)קומפ' זבל ב-200 (רק בשביל השוואה)

ואם כן באמת עדיפה האפשרות השניה האם זה באמת עולה 450 שקל

ובבקשה בלי להגיד לי תוסיף כסף או תחכה ותאטום ב-2500 שקל + קומפ' ב2500

תודה מראש

פורסם

צריך איטום אבל תלוי איזה אוטו יש לך ותלוי איזה קומפוננט תביא ומה יגביר אותו

בגדול ברור שעדיף את שניהם

אבל אמרת שאתה לא רוצה לחכות ולא כלום אז תקנה כבר קומפוננט טוב ותוותר על האיטום

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

קנה קופ' ב900

או שתוותר על האיטום או שתמתין ותאסוף כסף.

אל תקנה ב450 ואיטום.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

נתחיל בזה שאפשר לוותר על בידוד רק במעט מאוד מכוניות בארץ. בשורה התחתונה פח זה פח, ולתת לרמקול לשבת בתוך תיבת תהודה מפח זה לא דבר מומלץ כלכך (ואפילו חרוז כבונוס).

לכן כל זמן שאין לך "גרמניה מוכחת" כמו גולף, אוודי או מרצדס - סביר להניח שבידוד ישפר במידה רבה את איכות השמע ברכב.

לגבי התקציב - 450 ש"ח זהו מחיר סביר לאיטום, אך מעט נמוך לסט רמקולים איכותי.

מצד שני, אם אתה מתחיל בתחום ולא מעוניין להיכנס להוצאה של אלפי שקלים - גם סט קומפוננט כדוגמת הטמפו או הפולס של מורל יכול להיות אופצייה מצויינת. אני מאמין שב 900 ש"ח תוכל גם לבצע איטום וגם לקבל סט קומפוננט טוב דיו למשתמש הממוצע.

תרצה לשדרג? תוכל למכור את הסט במחיר טוב, להוסיף כסף ולהשתדרג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כרגע אני קונה רכיבים לאט לאט וזו גם הסיבה למה אני לא יכול לחכות כי אני מתוקצב פחות או יותר על 900 לקומפ'

לאחרונה קניתי HU פיוניר P9400 אפשרות ל-3WAY ממנו אני מבסוט השלב הבאה שלי זה קומפ'

(אחר כך מגבר ואחר כך סאב) לכן רציתי לדעת האם האיוטם יהיה כל כך משמעותי בשביל לקצץ אולי במשהו אחר

פורסם

לדעתי 900 שקל לקומפוננט .

אתה הרבה יותר תהנה מקומפוננט איכותי גם ללא איטום

מאשר עם קומפוננט ברמה דיי נמוכה אבל עם איטום

זה מה שאני הייתי עושה..

פורסם

אתה תהנה הרבה יותר מפולס פשוט עם איטום , מאשר רוב הקומפוננטים ב 2000 ש"ח ללא איטום .

מבחינת הבאסים לפחות ... :) זרוק בעתיד איזה 450 ש"ח ל MT22 והרווחת

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אתה תהנה הרבה יותר מפולס פשוט עם איטום , מאשר רוב הקומפוננטים ב 2000 ש"ח ללא איטום .

מבחינת הבאסים לפחות ... :) זרוק בעתיד איזה 450 ש"ח ל MT22 והרווחת

מעניין שאתם כל כך משבחים את הפולס הזה למרות המחיר הנמוך שלו

הייתי רוצה לשמוע אותו פעם אחת מוגבר ומכוון טוב ולהאמין בעצמי

ואותו דבר לגבי הפלאים שאיטום עושה הייתי מעוניין גם לראות איך קומפוננט שעולה 2K בלי איטום מנגן פחות טוב מקומפוננט ב400 שקל עם איטום

פורסם

פולס עולה 210 דולר , זה השווי שלו . שזה הרבה ביחס לקומפוננט , אם רוב החרא השטויות שאתם מכירים זה קומפוננטים אחרים של JBL INFINITY ROCKFORD שרובם בקושי עוברים את ה 100 דולר .

אצלינו זה זול , כי זה MADE IN ISREAL , ובגלל שיש את זה בכל חור , אז יש תחרות , אז היבואנים ואנשי העסק לא חזירים ולוקחים ממך 2000 ש"ח על קומפוננט שעולה 100 דולר .

בכל מקרא , מיד של פולס דופק עם איטום יותר טוב מרוב הדברים שיכנסו לך לתקציב בפחות מ 2000 ש"ח בלי איטום ואולי יותר .

כי לא משנה מה , בלי איטום לא תקבל את גוון הבאס העמוק והייחודי לדלת אטומה לא משנה עם מה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מסכים עם יוסי .

איטום הוא כמובן דבר חשוב , אבל בסכום המדובר האיטום לא יתן את התוצאה שמיוחסת לאיטום .

במצב הזה אתה תצא קירח משני הכיוונים , גם תאלץ לקנות סט בסיסי מאוד בגלל חוסר תקציב וגם לא תרוויח איטום שיתן תמורה מספיקה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני לא יודע אמרו לי שקיט איטום 2 דלתות עולה 450 שקל בגלל זה אמרתי את הסכום הנ"ל בכל מקרה עדיין לא החלטתי אני דיי מתלבט

פורסם
מעניין שאתם כל כך משבחים את הפולס הזה למרות המחיר הנמוך שלו

הייתי רוצה לשמוע אותו פעם אחת מוגבר ומכוון טוב ולהאמין בעצמי

ואותו דבר לגבי הפלאים שאיטום עושה הייתי מעוניין גם לראות איך קומפוננט שעולה 2K בלי איטום מנגן פחות טוב מקומפוננט ב400 שקל עם איטום

אתה לא תאמין איך נישמע מורל פולס עם כיוון טוב באמת הרבה יותר טוב מסטים שיקרים מימנו פי 2..

אפילו שמעתי פעם אחד עם מעבד סאונד של אודיוקונטרול והיה לו סאונד מדהים.

• תוכן חדש...