Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שחברתי לא ביקרה אף פעם בספארי, החלטתי שיהיה נחמד לסיים את החג בביקור.

אחרי שהיינו ביום הראשון של אוטומוטור (שדווקא לא היה צפוף, ואנשים התנהגו בצורה נורמלית), חשבתי שהולך להיות נחמד. לצערי הרב, היה בדיוק ההפך. מסתבר שכל בעלי החיים אוכלים במבה ומצות - לא משנה באיזה חלק של הספארי היינו, בין אם בציפורים, קופים, טורפים או כל חלק אחר - כל המבקרים הגיעו למסקנה שראוי וצריך לזרוק במבה ומצות לתוך הכלובים, למרות השלטים שאוסרים בבירור על האכלת החיות. הגדילו ועשו אלו שהחליטו לזרוק פירות על החיות, וכשתפוז לא קטן פגע באחד מהקופים, עוד נקרעו מצחוק. בחלק מהכלובים המבקרים החליטו לחקור האם חיות אוהבות מוצרי פלסטיק (שקיות, כוסות ומטעמים אחרים).

גם כשעובדי הספארי ביקשו בצד אחד של הכלוב שלא להאכיל את החיות, הצד השני המשיך, וכשניגשו אליו, עלתה הטענה הידועה "לא ידעתי" (כשחלקם עומדים אל מול השלט!).

מה שמטריד אותי, היא העובדה שמדובר בכ-60% מהאנשים שהיו שם, ממש לא מיעוט, וממש לא מחתך אחד מהאוכלוסייה כפי שאנשים אוהבים לטעון.

לקראת סוף הביקור, הגיע השלב בו עוברים במתחם האריות. למי שמכיר, מדובר בכביש שעל פניו אמור להיות "נתיב אחד", המשתרך לאורך כמה מאות מטרים, עד שמגיעים למתחם. לאור העובדה שהיה חג, היו לא מעט אנשים, ונוצר תור. למרות שברור כי אנשים מחכים בתור, לא מעט אנשים החליטו שאפשר לקצר ע"י פתיחת נתיב חדש, ועקיפת כל מי שמחכה כבר 10 דקות.

הגדיל ועשה *אחד הכינויים שאסור לכתוב בפורום כי הוא מתחיל מלחמות* כשהוא ראה שהוא לא יצליח לעקוף אותי, ושאני ממש לא מתכנן לזוז כדי לתת לו להדחף, ופתח בהדגמת יכולתו המילולית, שנועדה לגרום לי לפנות את הדרך.

לקראת הסוף, כשכבר חשבתי שלא יהיה יותר גרוע, החליט אב משפחה להושיט לבת יענה אוכל מכוסה במפית, בטח כדי שיהיה לה עם מה לנגב את המקור.

אפשר גם להעלות את יציאתם מהמכונית של אנשים ליד השלט שמציין שאין לעשות זאת כי החיות מסוכנות (וראיה לכך היא הנגיחה שחטף אחד מהם), או את בעל המיצובישי הנחמד שהיה צריך למהר הבייתה, ולכן דחף את בעלי החיים עם רכבו.

והשאלה הראויה והמתבקשת - מתי העם שלנו נהיה כזה תת רמה? ועוד באחוזים כאלו ניכרים ממנו?

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל בעיה של חוסר חינוך וחוסר תרבות, וככה אנחנו נראים. לצערי העתיד לא בדיוק נשמע מצוין נשמע אורנג', אלא הטמטום וחוסר התרבות הולכים להתרבות עוד ועוד.:roll:

ROOONEEYY

פורסם

יצא לי לראות את הישראלי המכוער שעוצר את התור לקניית כרטיסים לקייקים כי הוא מחפש פרטנרים כדי לקנות איתם כרטיס כדי לקבל 20 אחוז הנחה בשביל עצמו ולגבות מחיר מלא על הכרטיסים של אחרים.

"אתה קונה כרטיס אחי? תשלם לי אני דקה מביא לך כרטיס!"

קנה כרטיסים ב80, קיבל 100 שקלים מכל אדם.

*ההנחה לקבוצות הייתה מקבוצה של 20 איש ומעלה.

וכשערס אינטיליגנט גילה שעבדו עליו, זה נגמר איך לא, במכות.

ועוד לא התחלנו לדבר על ניקיונו היסודי של נחל הדן בצפון, אחרי שכל עם ישראל עבר עליו בין אם זה בקייקים שבתוכו או בקבוצות אוהלים משתי צדדיו שהחליטו כולם יחד שפח הזבל הזמין הכי טוב, הוא הנהר עצמו!

GS300.

פורסם

לפני כמה שנים נסעתי עם כמה חברים לסופ"ש בצפון. התוכנית המקורית היתה להגיע לחרמון, אבל כשהתחלנו לטפס לגולן נתקענו בפקק אדיר, מה שגרם לנו לשנות כיוון ולנסוע לבנטל. גם בעליה לבנטל השתרך פקק לא קטן. בעוד אנחנו מתקדמים עקב בצד אגודל, שתי משפחות א-לה פילוסים שהגיעו משני כיוונים שונים החלו לריב בינהן מי יכנס קודם לכביש העולה לפסגת ההר. תוך שניות ספורות הריב התלקח לקטטה רבתי, כאשר אפילו נשים מבוגרות יצאו משני הרכבים והחלו להכות האחת באחרת. אחד החברים שלי שישב עמי ברכב הוא קארטיסט מיומן, והוא כבר עשה סימנים של לצאת ולהפריד בין הניצים. מזל שאני צרחתי עליו שישב בזמן שהחברה שלו שישבה לידו תפסה אותו מהאוזניים, אחרת בלי לחשוב הוא כבר היה יוצא. רק במזל לא נשלפה שם סכין.

קיבינימאט, יצאתם לטייל. למה צריך אלימות? :x

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הכל מתחיל מהחינוך בבית, הילדים הם ההשתקפות של ההורים, דווקא רוב האכולוסיה בסדר גמור, יש את האחוז הקטן שעושה בלאגן בכל מקום אליו הוא פונה.

ד"א כל הילדים שראיתם באוטומוטור בתמונות, אלו ערסים ג'וניור, אלו שצריך לפנות אליהם בצורה תקיפה מיד וללא פשרות.

פורסם

אין חינוך, אין תרבות, אין ערכים ובבית "הספר" המורים מפחדים מהחיות הקטנות שעלולות להביא את החית הגדולות מהבית להרביץ.

תחי הציונות המודרנית.

ולפני שיתחילו להתנפל - אני לא מדבר על דת או משהו דומה.

אלא על ערכים בסיסיים של כיבוד האדם וסבלנות, של שמירת רכושו של האחר והכי חשוב - אחדות.

זה לא קיים היום בשום מגזר.

ואת הקרדיט חייבים לתת לשרי החינוק מכל שכבות הקשת הפוליטית וגם לא מעט לתקשורת.

היום החינוך מתבסס על "שלי, אני, בשבילי ותביא לי".

רואים את זה במיוחד בזבל שמפמפים 24 שעות בטלויזיה ובראש ובראשונה - זבל עופות טהור כמו "השרדות".

הכל מותר, אין דין ואין דיין ואיש הישר בעיניו יעשה.

אז מה הפלא?

פורסם
דווקא רוב האכולוסיה בסדר גמור, יש את האחוז הקטן שעושה בלאגן בכל מקום אליו הוא פונה.
צאו מהתפיסה הזו. להגיד שזה אחוז קטן זה לשים את הראש בחול. האחוז הזה כבר לא קטן והוא ממשיך לגדול עם הזמן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נכון, האחוז הזה הוא לא קטן והוא גם לא שקט.

העם שלנו הוא עם לא מחונך, חסר תרבות, אגרסיבי ואלים, כל זאת לפני שהתחלנו לדבר על השחיתות.

הבעיה היא שהחלק המחונך, הסובלני והתרבותי הופך להיות מיעוט. מה אפשר לעשות אני לא יודע... יהיה טוב, בתקווה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אין שום קשר בין חינוך (או המחסור בו) לציונות, ערכים, ודת.

תפסיקו לעשות את ה"קישור" הזה, זה רק גורם לזלזול כלפי אותה "ציונות".

חינוך מגיע מהבית, וכשההורה מתנהג בצורה מסויימת, כך גם הילד יתנהג בהמשך.

המשפט שאני הכי זוכר מהילדות שלי, לגבי רכוש של אחרים בכלל ורכבים בפרט הוא "לא שלך - אל תגע".

עד היום אני לא אגע, אשען, או "אלטף" למישהו את האוטו, אפילו אם זה חבר שלי. כבוד לרכוש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

על חיות, עם ישראל ותרבות, כתבתו האלמותית של תומר הדר (סיקור תערוכת אוטומוטור 04'):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=263134&postcount=152

שתי משפחות א-לה פילוסים שהגיעו משני כיוונים שונים

גדול! אם זה לא היה מצחיק, זה היה עצוב- הדבר הראשון שחשבתי עליו היה המערכון על הפילוסים בספארי כשקראתי את הפוסט של יבין.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
אין שום קשר בין חינוך (או המחסור בו) לציונות, ערכים, ודת.

תפסיקו לעשות את ה"קישור" הזה, זה רק גורם לזלזול כלפי אותה "ציונות".

חינוך מגיע מהבית, וכשההורה מתנהג בצורה מסויימת, כך גם הילד יתנהג בהמשך.

המשפט שאני הכי זוכר מהילדות שלי, לגבי רכוש של אחרים בכלל ורכבים בפרט הוא "לא שלך - אל תגע".

עד היום אני לא אגע, אשען, או "אלטף" למישהו את האוטו, אפילו אם זה חבר שלי. כבוד לרכוש.

מסכים איתך ב 100 אחוז.

אבל כשאין חינוך מהבית - אפשר להתנחם במערכת חינוך נורמאלית.

כשגם זאת לא קיימת - אנחנו בבעיה.

לחלופין - כשאתה בסדר בתור הורה - אבל בבית הספר יש חיות רעות, מה שלא תעשה - זה ידבק בילדים שלך.

סה"כ הילד נמצא רוב זמן היום בבית הספר ומעוטו בבית (חוץ משעות השינה כמובן)

כשאני הייתי בבית הספר - וזה היה לא כל כך מזמן - היתה יראה והדרת כבוד למורה ולמנהל וכיבוד של הממסד גם מצד ההורים.

היום המורים מקבלים על הראש מכל הכוונים (אני יודע - אשתי מורה לחינוך מיוחד)

אין כבוד, אין משמעת וההורים מוסיפים חטא על פשע.

ומה תגיד על זה שהילדים בבית הספר לא לומדים שום דבר מהיסטוריה של העם שלך?

ואני לא מדבר שום מילה על דת.

היסטוריה פשוטה של 50 שנה אחורה.

כלום. גורנישט. והמשאלים והסקרים מוכיחים את זה כל הזמן.

גדל כאן דור של אנלפאבתים שמתנהג כמו בבונים ולא מסוגל אפילו לקרוא ספר אלא רק לבהות במסך המרצד כל היום.

לא פלא שהחינוך האלטרנטיבי פורח.

הורים מוכנים לשלם כסף אבל שהילד שלהם לא יגדל בין חיות פראיות.

חבל

פורסם

נו באמת, עכשיו חסר רק שתגידו שבאנגליה לא מאכילים את החיות כי שם אנשים מתורבתים.

אבל! שכחתם את כמות הפושעים שיש שם, נכון? שכחתם את כמות הפשע שיש שם, נכון?

שכחתם את כל הרע...ורק את הטוב את זוכרים. אז למה שלא תעשו זאת גם בנוגע אלינו? לכל מטבע יש שני צדדים.

יש את הטוב ויש את הרע. הדעה היא בעיניי המתבונן בלבד. אל תשפוט את כולם.

אה, ובוא נגיד ככה...אין מצב שגם אתה לא עשית דברים כאלה. לאו דווקא בגן החיות,

אבל עשית משהו שאסור. אז אין טלית שכולה תכלת ואף אחד לא מושלם.

לילה טוב. :)

פורסם
נו באמת, עכשיו חסר רק שתגידו שבאנגליה לא מאכילים את החיות כי שם אנשים מתורבתים.

אבל! שכחתם את כמות הפושעים שיש שם, נכון? שכחתם את כמות הפשע שיש שם, נכון?

שכחתם את כל הרע...ורק את הטוב את זוכרים. אז למה שלא תעשו זאת גם בנוגע אלינו? לכל מטבע יש שני צדדים.

יש את הטוב ויש את הרע. הדעה היא בעיניי המתבונן בלבד. אל תשפוט את כולם.

אה, ובוא נגיד ככה...אין מצב שגם אתה לא עשית דברים כאלה. לאו דווקא בגן החיות,

אבל עשית משהו שאסור. אז אין טלית שכולה תכלת ואף אחד לא מושלם.

לילה טוב. :)

+1

:-)

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...