Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעת ממני שאני מושלם?

אני רחוק מזה מרחק שנות אור.

אבל יש דברים שאני לא אעשה וזה מה שפירטתי.

כל מה שקשור לזולת ולכבודו - אני אשתדל לא לפגוע בו.

מוריד את הכובע בפניך אלו ערכים בסיסיים שאם הם היו מושתלים בכל אחד ואחד מאיתנו, המדינה הזאת הייתה נראית הרבה יותר טוב.

אני לא מכיר הרבה אנשים ובעצם לא חושב שגם אני הייתי שומר ומטפח רכב ליסינג, אמנם לא הורס ומשמיד לטובת הנאתי האישית. אבל שומר עליו ברמה של רכב פרטי שלי אני לא מאמין שבאופן טבעי תיהיה בי התנהגות כזאת. וכל הכבוד לך.

לילה טוב , ויטלי.

GS300.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הכבוד צריך לתת להורים שלי ולמורים שלי - אי שם בשנות ה 70 וה 80 העליזות של המאה הקודמת.:-D

אני זוכר את השיחות המרובות של ההורים שלי וגם של המורים בבית הספר על הערך של כיבוד הזולת.

אני גם זוכר כמו היום את הישבן שלי שהכחיל ממכות אחרי שהעזתי (בגיל 6 כמדומני) לעשות נזק למשהו של שכן וכששאלו אותי למה-אמרתי:" מה זה משנה זה לא שלי.."

אבא שלי תמיד אמר לי - תחשוב לרגע אחד, מה אתה היית מרגיש אם היו גורמים לך נזק. כמה עגמת נפש היתה לך?

ואני זוכר פעם אחת - שעמדתי למבחן עם הערכים שלי.

זה היה בשעת לילה מאוחרת, נסעתי רוורס ופגעתי בדלת של רכב חונה.כל הדלת נכנסה פנימה. נזק גדול.

הרחוב היה שומם לגמרי, אף אחד לא שמע ולא ראה ולי לא נגרם נזק כי פגעתי ברכב עם הפגוש האחורי. הייתי יכול לברוח ואף אחד לא היה יודע.

אבל בדיוק אז שמעתי את המשפט של אבא שלי. מה היית מרגיש אם זה היה קורה לך?

ברור שהשארתי פרטים, ברור שהבחורה שהרכב שלה התקשרה וברור שגם שילמתי 1000 ש"ח כמו ענק.

איך הרגשתי ? נפלא.

עשה לי את היום התודות של הבחורה.

• תוכן חדש...