Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת, עכשיו חסר רק שתגידו שבאנגליה לא מאכילים את החיות כי שם אנשים מתורבתים.

ביקשתה אני יגיד לך, אף אחד לא מעיז לעשות את זה!!!

תבקר בגן החיות של לונדון ואז תגיד לנו עם מישהו חושב בכלל על ללכת לזרוק אוכל לחיות שיש שלטים שמבקשים לא, ושלא נדבר על אוכל עם הניילון והניירות. או לדפוק על הכלובים ולהיקרע מצחוק עם כל המשפחה...

עצוב אבל זה מה שיש... (אצלינו כן?) :roll:

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
והשאלה הראויה והמתבקשת - מתי העם שלנו נהיה כזה תת רמה? ועוד באחוזים כאלו ניכרים ממנו?

תמיד היה כך וזה בכל מקום, בלי קשר לשכבה סוציו-אקונומית.

היום זה יותר גרוע, כי כמו ש-ceyal כתב, יש מצד אחד פשיטת רגל של סמכות ההורים ומצד שני בית הספר גם איבד את הסמכות (אני מעדיף סמכות הורית, אבל לפחות שיהיה משהו).

רואים את זה כל יום וכן באנגליה זה קיים הרבה פחות. הרבה פחות. כתרבות, הרבה יותר מחשבים שם בזולת והחיים שם בפירוש יותר נעימים מהבחינה הזו. ברור שגם שם יש סוציופאטים ופושעים והכל מכל, אבל הכלל נוהג ביותר התחשבות ואדיבות ממה שתמצא בארץ. יש להם פאקים אחרים בעיני, אבל אי אפשר להתעלם מכך שה-רבה יותר נעים לחיות בתרבות שמתחשבת בזולת בכל מקום.

הבעיה היא שהבהמתיות מדבקץ, כי כשכולם לא מתחשבים ואתה היחיד שכן - אתה נדפק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בדיוק,היום ההורים ברוב המקרים אינם נתפסים בעיני הילדים כסמכות מה שמוביל לחוסר כבוד והזילזול במורים או כל מבוגר אחר.

הדור של בני הנוער היום לא חושב שלכל מי שמבוגר מהם ב 10 שנה+ יש מה ללמד אותו אלא להפך.

ההתבהמות של הילדים היום היא נוראה,אם פעם כל הילדים היו יורדים לשחק בשכונה ולבנות בית על העץ הילדים של היום חופרים באתרי פורנו,איסיקיו ומשחקי רשת.משם הדרך לכל ההשחתה של הילדים בגיל כה צעיר קצרה,ילדים שנחשפים לתכנים רקובים במשך כמה שעות ביום ולשפה ברמת ביוב סופגים את התרבות הזו ומחצינים אותה בביה"ס וברחוב.

אם ילד שאומר לאימו "תסתמי" לא מקבל על כך סטירה או משהו בסיגנון אין מה להתפלא שילדים משליכים כיסאות על מורים.

אם מערכת החינוך וההורים בראשה לא יתפסו את המצב בידיים המצב רק יחמיר.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
אין מצב שגם אתה לא עשית דברים כאלה.

לילה טוב. :)

איזה דברים?

לזרוק זבל על החיות? מצטער-אבל לא עשיתי.

לחתוך אנשים שעומדים בפקק דרך השוליים? מצטער - לא אני.

לגנוב רמזורים באדום?

לדחוף ולזגזג?

לעקוף אנשים בתור וגם לקלל אותם?

לפגוע ברכוש של אחרים?

לרמות? לגנוב?

מצטער - אבל אותי חנכו לא לעשות את זה - וזה ה א,ב של המוסריות.

ואני די בטוח שגם הילדים שלי לא יעשו את זה כי הם מקבלים את אותו החינוך.

ד"א

זה אפילו מתבטא בשמירה קפדנית ומלוקקת על רכב הליסינג שלי.

אני לא קורע את הרכב, לא מעלה טורים בפראות, שוטף אותו כל שבוע מבפנים ומבחוץ - מחכה שיתחמם לפני לחיצה על הגז ואפילו מנסה לחסוך דלק לחברה. (שלא נדבר על זה שבדקתי איזה שמן מנוע ופילטר שמן מחליפים בטיפולים)

ואוי ואבוי לאותו אחד שאפילו ישרוט את האוטו.

למה?

האוטו הזה לא שלי. המעסיק משלם עליו כסף ודלק ומי אני שאתנהג כמו בהמה?

אני דפוק?

לא חושב.

ד"א 2 - אין לי בבית טלויזה, לילדים אין מחשב מחובר לאינטרנט וכל מה שהם צופים או משחקים בו עובר ביקורת שלי.

וכן

כתוצאה מזה הם עדיין משחקים עם הילדים בשכונה ובונים בתים מעץ.

הם דפוקים?

אני לא חושב. וגם הם לא.

את הזלזול הזה ואת ההתנהגות המגעילה והמכוערת - לומדים בעיקר בבית אבל גם בבית הספר שהיום הוא הכל חוץ מבית ספר.

פורסם

למרות שכבר אמרו את זה כמה פעמים - באנגליה זה ממש לא ככה. הפשיעה בהחלט קיימת גם שם, למרות שלא נראה לי שברמות חמורות מאשר בארץ (לא עובר שבוע כאן בלי רצח וכמה דקירות). ההבדל שם, שההחצנה של אנשים, דרך ההתנהגות שלהם, היא מתורבתת ומתחשבת - ייתכן וזהו רק מעטה חיצוני, אבל לפחות יש להם את זה.

בפעמים שביקרתי שם, לא זכור לי הדחפות בתורים, צפירות בכבישים ושאר התנהגויות ישראליות למיניהן. כשהלכתי שם, כתף של בחור אחד השתפשה בשלי, והוא באמת הצטער (ולא מפחד, הוא יכל לאכול אותי ל- Afternoon tea) - מי בישראל מתנצל על דבר כזה?

גם אמרו שזה אחוז קטן - צר לי לאמר שזה כבר לא כך, אלא רוב האנשים שם התנהגו בצורה כזו.

falou כתב:

יש מצד אחד פשיטת רגל של סמכות ההורים

מילא ואלו היו רק ילדים, הטיעון של "הדור הזה" היה מתקבל, אבל גם ההורים התנהגו כך. זה כבר הרבה מעבר לחינוך של הדור הזה. זוהי הדגמה של סמכות הורים מאין כמוה - הילדים רואים את מה שההורים עושים , ומחקים אותם.

מישהו כאן העלה את היות אשתו מורה לחינוך מיוחד - גם אמא שלי, וכמה גרוע שהילדים מתנהגים, זהו עוד כלום לעומת ההורים. באחד מהמקרים שהיא זימנה אב לשיחה עם המנהלת, הוא הגיע בקרוקס, מכנסיים מסמורטטות וגופיה (כבר סימן רע) ואמר להן שאם הן לא יכולות להכריח את הבן שלו להגיע לביה"ס וללמוד - מי הוא שיעשה משהו. פעם, הילד היה עושה שטויות בביה"ס, הוא היה חוטף כאפה בבית, ומביא למורה מתנה יום אחרי. למרות כל הכאפות האלו, וגם המכות מהמורים (באנגליה, משם המשפחה שלי), גדל דור שיכול לחנך את הדור שלנו היום.

נ.ב

אלעדיקו - אני בטוח שאינני טלית שכולה תכלת, אבל כל דבר שאני עושה, אני מוודא שאף אחד לא נפגע מזה, ובעיקר שאני לא מציג את עצמי כבהמה חסרת נימוסים. יותר מכך - אני לרוב מעדיף להמתין עוד דקה, או לא לקבל משהו, מאשר להתנהג בצורה כזו.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
איזה דברים?

לזרוק זבל על החיות? מצטער-אבל לא עשיתי.

לחתוך אנשים שעומדים בפקק דרך השוליים? מצטער - לא אני.

לגנוב רמזורים באדום?

לדחוף ולזגזג?

לעקוף אנשים בתור וגם לקלל אותם?

לפגוע ברכוש של אחרים?

לרמות? לגנוב?

מצטער - אבל אותי חנכו לא לעשות את זה - וזה ה א,ב של המוסריות.

ואני די בטוח שגם הילדים שלי לא יעשו את זה כי הם מקבלים את אותו החינוך.

בלי כוונות מיוחדות אליך חלילה, אבל את אותם המשפטים שכתבת אומרים המון אנשים. חלקם הגדול משקרים!

יש משפט שאומר- הגמל לא רואה את הדבשת שלו.

GS300.

פורסם
ד"א

זה אפילו מתבטא בשמירה קפדנית ומלוקקת על רכב הליסינג שלי.

אני לא קורע את הרכב, לא מעלה טורים בפראות, שוטף אותו כל שבוע מבפנים ומבחוץ - מחכה שיתחמם לפני לחיצה על הגז ואפילו מנסה לחסוך דלק לחברה. (שלא נדבר על זה שבדקתי איזה שמן מנוע ופילטר שמן מחליפים בטיפולים)

ואוי ואבוי לאותו אחד שאפילו ישרוט את האוטו.

למה?

האוטו הזה לא שלי. המעסיק משלם עליו כסף ודלק ומי אני שאתנהג כמו בהמה?

אני דפוק?

לא חושב.

אני מוריד בפניך את הכובע. יש לי חבר שבעברו גם קיבל רכב צמוד מהעבודה. בכל פעם שהוא היה נוהג, הלב שלי היה נצבט לנוכח ההתעללות שהרכב הזה היה עובר. וזה לא שלא הערתי לו על כך - זה פשוט לא עניין אותו.

אותו אדם, אגב, הוא חבר נהדר, איש ישר, ערכי ואמין. ולמרות כל זאת, הוא עדיין אינו מבין מה לא תקין במעשיו.

כנראה שהמנהג המגונה הזה השתרש בתרבות שלנו עד לרמה שאפילו שמנה וסלתה של הארץ חוטים בו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בלי כוונות מיוחדות אליך חלילה, אבל את אותם המשפטים שכתבת אומרים המון אנשים. חלקם הגדול משקרים!

יש משפט שאומר- הגמל לא רואה את הדבשת שלו.

אתה צודק.

אבל אתה יודע מה מנחם אותי? שאלו שמתנהגים כך הם בכל זאת לא רוב בכביש. ואפילו מיעוט די קטן.

איך אני יודע?

תסתכל כמה עומדים בתור בפקק וכמה מסתננים מהשוליים.

מכל 100 מכוניות יש אולי 2 או 3?

מי אלו שמזגזים בכביש? מתוך 100 אולי 1 או 2.

הבעיה היא שלכל קוף כזה יש אישה ילדים ומשפחה שלומדים ממנו את תורת הטיפוס על העץ.

והוא בתורו הרי למד את זה ממישהו.

זה היה עד לא מזמן.

הבעיה הנוספת היא שעכשיו זה מתחיל להתרבות כמו מגפת קופים.

עד כדי כך שהיום מי שלא מתנהג כך פשוט מעדיף לשבת בבית כשיש בחוץ אירועים רבי קופים.

אלעד - אין לך סיבה להוריד בפני את הכובע. זו אמורה להיות התנהגות סטנדרתית לחלוטין לגבי משהו שהוא לא שלך.

אגב - כשיגיע זמנה של המכונית להמכר - אשמח לרשום את מספר הרישוי שלה כאן כדי שידעו שהרכב שמור וטופל בזמן - לא נקרע ולא טיפס את מעלה עקרבים ברוורס

פורסם

ceyal, אתה בסדר. העולם דפוק! נו באמת, Mr. Perfect. בחייך!

עזוב, אין לי כוח להיכנס לעומק אבל אתה לא מושלם. צא מזה. כן כן, גם בך יש דברים לא טובים.

ונכון גם אני לא מושלם, וגם בי יש פאקים. אני מודה. אתה יודע למה? כי אין אף אחד מושלם!

אתה גם עושה דברים שאולי אתה לא מודע להם אז אל תגיד לא לא לא , וכולם כן.

זה לא עובד ככה חביבי. אבל בכל אופן, אם אתה כזה מושלם והאחרים דפוקים,

צא. צא מהבית. תראה להם דוגמא. אל תשב בבית ותבקר את ההתנהגות שלהם, זה לא עובד ככה.

אלעדיקו הלא מושלם.

פורסם

שמעת ממני שאני מושלם?

אני רחוק מזה מרחק שנות אור.

אבל יש דברים שאני לא אעשה וזה מה שפירטתי.

כל מה שקשור לזולת ולכבודו - אני אשתדל לא לפגוע בו.

פורסם
אלעד - אין לך סיבה להוריד בפני את הכובע. זו אמורה להיות התנהגות סטנדרתית לחלוטין לגבי משהו שהוא לא שלך.

אגב - כשיגיע זמנה של המכונית להמכר - אשמח לרשום את מספר הרישוי שלה כאן כדי שידעו שהרכב שמור וטופל בזמן - לא נקרע ולא טיפס את מעלה עקרבים ברוורס

טעות בידיך. יש לי חתיכת סיבה: כשהיום הנורמה היא לז**ן על יבש רכבי ליסינג, התנהגות כמו שלך, גם אם היא נורמלית, אינה מובנת מאליה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
התנהגות כמו שלך, גם אם היא נורמלית, אינה מובנת מאליה.

ספר את זה לבעל הבית - אולי יתן לי העלאה:lol:

פורסם
ספר את זה לבעל הבית - אולי יתן לי העלאה:lol:

קודם כל תאמין לי שמנהל רואה יותר ממה שאתה חושב, בסוף השנה העובד הכי רווחי יקודם/יתוגמל.

תגובה לאלעדיקו: לא מדברים פה על "מושלם", זה לא תחרות יופי, אייל הוא דוגמא לאדם נורמטיבי, זה אומר שיש לו ערך לרכוש של אחרים, ולהיות בהמה זה לא דרך עולמו, יש אנשים שקומבינות, "דפיקת" אחרים, התעללות ברכוש של אחרים מתפרש אצלהם כסוג של כישרון או הצלחה, כאן הבעיה!

• תוכן חדש...