Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה 3 שנת 2005,

יש לי מערכת מובנת שאני לא מתכוון לגעת בה ואני שם מתאם "מנחת" של רוקפורד בכדי לחבר את המגבר שלי של JBL 75.4 ומחבר גם קומפוננט של מורל פולס,עכשיו יש לי גם 6X9 של קנאווד החדשים 450 וואט לכל צד וחבריי הפורום המליצו לי לא לחתוך במגש האחורי בגלל רעשים ועוד כל מיני סיבות,עכשיו השאלה שלי איזה רמקולים לשים בדלתות מאחורה?(6X9 אי אפשר וצריך לשים רמקול עגול רגיל אני רוצה רמקול חזק רמקול טוב אני רוצה לחבר אותו למגבר משהו איכותי,הבנתי שהמידה היא 5X7)

ואין לי סאב ולא יהיה,סיפור ארוך!!

המליצו לי את האמת על אינפיניטי 180 וואט לכל צד בגודל 5X7

מה אתם אומרים??תתנו לי עוד הצעות בבקשה

תודה רבה רבה לעוזרים!!!!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נידמה לי שאצלך זה 6.5 בדלתות מאחורה.

תגיד מה התקציב שלך בשביל שיוכלו לעזור לך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תשמע אני מתקין אצל "גריז מערכות",הייתי אצלו הוא אומר לי שהרמקולים בדלתות מאחורה אני צריך לשים 5X7 לא יודע למה,אני הסתכלתי פה בפורום במידות ורשום 6 וחצי

אני יש לי רמקולים 6X9 של קנאווד הסדרה החדשה 450 וואט כל צד אני יתן לו אותם והוא יביא לי משהו חדש ונתקזז במחיר

הוא הציע לי אינפיניטי 5X7 180 וואט כל אחד,מה אתה אומר עליו?

חשבתי אולי מורל לא קומפוננט אבל רגילים תן הצעות מה הכי מתאים למערכת שלי לפי מה שראית

פורסם

במאזדה 3 יש מקדימה ומאחורה 7*5 עצה אישית מהרכב של אחי שים שני זוגות של פולס\טמפו\אינפיניטי\גיביאל במידה 7*5 ישמעו מצויין ברכב עדיף מאשר 6.5\5.25 שתצטרך לעשות בניות מעץ\פיבר וכו'

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני שם מקדימה קומפוננט של מורל ויש לי מגבר של JBL GTO 75.4 ומה אני ישים בדלתות מאחורה איזה רמקול??

ואני לא שם סאב!!!

פורסם

רמקול רגיל של JBL 150 180 וואט לא משהו אני חושב

דווקא חשבתי יותר על האינפיניטי 180 וואט 60 RMS נשמע טוב

יש עוד הצעות?

פורסם

את האמת בארצנו הקטנטונת אלו הדגמים שהולכים כרמקול קוקסאלי אבל אם אתה רוצה להשקיע והכיס עמוק יש גם סט קומפוננט 5X7 מצוין שמחירו 1300 ש"ח

אבל קראתי שאתה מרכיב 6.5

• תוכן חדש...