Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האצ' חמה עד 60-65 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

ישנם אינספור שרשורים דומים בפורום, אך רובן ישנים ולא מאוד מדויקים.

השאלה פשוטה - האצ' חמה וכיפית לנהיגה עד 60 אלף. עדיפות לשנתון חדש.

עקב היותי סטודנט - אמינות וצריכת דלק חשובים יותר מביצועים (אך לא יותר מה 10 שניות ל100 ואחיזה טובה בפניות).

שיפורים למינהם - ממני והלאה. לא מתעניינים בצ'יפים, סעפות ושאר מיני ירקות.

וליתר דיוק:

גולף GTI. חלום ילדות ישן, אך מעט יקרה בקניה והשמועה אומרת ש"מוסך צ'מפיון" יופיע יותר מדי פעמים בתדפיס החודשי (אמת?)

פונטו HGT?

קליאו ספורט?

פולו GTI?

206 XS?

מבחינת השנתון זה יוצא 2001-3. עבור רכבי הטורבו למינהם הבנתי שזו עלולה להיות בעיה. אורך חיים של טורבו הוא +-7 שנים.

רעיונות?

תודה מראש!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

תריץ חיפוש על כל דגם שרשמתה ותחליט, גם ככה הנושא טעון.

תוסיף לרשימה גם את הלאון והאיביזה טורבו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רוצה הוט האצ'?

206XS לא ממש ספורטיבית. נסה 206GTI.

לא רוצה טורבו?

גולף GTI מהשנתונים שציינת ופונטו HGT מוגדשות.

אמינות וצריכת דלק חשובים יותר מביצועים? אתה בטוח שאתה מחפש הוט האצ'? אולי באמת 206XS מתאימה ביותר.

בקיצור - מציע לך לגבש רשימת צרכים / דרישות ולחפש.

יש לא מעט נתונים עדכניים על עלויות אחזקה, ביצועים וכו'.

בקשה אישית: עשה מה שתעשה, כתוב מה שתכתוב, אבל בשם אלוהים אל תפתח שוב את תיבת הפנדורה קליאו - גולף... :-)

106GTI - Deus ex machina

פורסם

Top Geek, ממתי HGT היא מוגדשת? HGT היא 1.8 אטמוספרי. לא טורבו ולא נעליים.

ה-Golf GTI והאיביזה 20VT מוגדשות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צודק. טעיתי. הדור הקודם של הפונטו הגיע עם 1.4 טורבו.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

בדוק אלפא 147. גרסת 2 ליטר אם 0-100 חשוב, 1.6 אם הצריכת דלק חשובה.

1.6 ידני בלבד וב-2 ליטר ידני רצוי

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

מישהו מכיר רכב עם מגדש על העונה לדרישות?

אני קצת חושש מעניין הטורבו המזדקן. לקנות רכב עם טורבו בן 6-7 שנים זה סיפור קצת מלחיץ!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

לקנות רכב עם טורבו בן 6-7 שנים זה לא כזה סיפור גדול. אגב, מגדש טורבו חדש (K03 ב-VAG) אם אני לא טועה עולה בסביבות 4000 שקל חדש או 3000 שקל מפירוק שקל למצוא.

פשוט (או לא...) צריך למצוא רכב שמור שתחזקו אותו ונסעו בו כראוי ולא תהיה לך שום בעיה.

חוץ מזה לגבי איזה רכב תעשה לעצמך טובה ותשתמש בחיפוש.

פורסם

אם הייתי סטודנט עם 60K ש"ח בשביל רכב בלי הרבה כסף לתחזוקה שוטפת לאחר הקניה, הייתי קונה 206XS בלי לחשוב פעמיים. האוטו נותן הרבה פאן במחיר של תחזוקה יחסית זולה. הלוק של האוטו מושך ואם תשים יד עם אחת עם סאן רוף בכלל תהיה להיט אצל הסטודנטיות :-)

מציע לך לחשוב גם על יאריס TS ואם תמצא HGT במצב טוב גם כדאי.

קליאו, איביזה, לאון וגולף GTI זה מדרגה אחרת במחינת אחזקה ולכן הן פחות מומלצות לסטודנט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עקב היותך סטודנט שהאמינות וצריכת הדלק חשובים לו, הייתי מצטרף להמלצה שמעלי ומחפש HGT או 206 XS.

יאיריס TS הייתי אומר לך לחפש אבל רק אם יש לך הרבה זמן וסבלנות כי הן די נדירות ודורשים עליהן הרבה כסף שלדעתי לא שווה אותו.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך להסתכל באתר יד2 בקטגוריית הפונטו ספייס HGT ולהעיף מבט על 2 אקסמלפרים עם נתונים מצויינים שאולי כדאי לבדוק.

פורסם
רוצה הוט האצ'?

206XS לא ממש ספורטיבית. נסה 206GTI.

לא רוצה טורבו?

גולף GTI מהשנתונים שציינת ופונטו HGT מוגדשות.

ה-Golf GTI והאיביזה 20VT מוגדשות.

צודק. טעיתי. הדור הקודם של הפונטו הגיע עם 1.4 טורבו.

טעית גם בעוד דבר - 206XS היא כן מכונית ספורטיבית.

הייתי ממליץ עליה או לחלופין על HGT. שתיהן סוחבות נחמד ליומיום ומתנהגות סביר +.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
טעית גם בעוד דבר - 206XS היא כן מכונית ספורטיבית.

הייתי ממליץ עליה או לחלופין על HGT. שתיהן סוחבות נחמד ליומיום ומתנהגות סביר +.

מה ספורטיבי בפז'ו?? המגנזיום? אולי הסאן-רופ? היא לא קרובה להיות ספורטיבית (אולי בפוזה).

מבחינת ביצועים, הפונטו עדיפה בכל מדד. אך אם אתה מחפש גם אמינות לך על הפז'ו החלקים יותר נפוצים האחזקה יותר זולה והעבודה (על הרכב) יותר קלה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

כבוד חובב הלאנצ'יות / אלפות / פיאטים הנכבד.

ברור לי שאתה משוחד, אבל לכותב שורות אלו היו בבית גם HGT, וגם 206XS.

כך שלפני שאתה מגיב, אשמח אם תחווה דיעה אישית אחרי נהיגה על שני הרכבים האלו.

אני ממתין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

למיטב זכרוני ולעניות דעתי - ה-206XS אוטו חמוד ביותר, ואפילו מתנהג לא רע, אבל מאידך הוא לא מרגיש ספורטיבי מדי.

אלא אם סאנרוף וג'אנטים עושה לך תחושה של ספורטיבי :roll:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
כבוד חובב הלאנצ'יות / אלפות / פיאטים הנכבד.

ברור לי שאתה משוחד, אבל לכותב שורות אלו היו בבית גם HGT, וגם 206XS.

כך שלפני שאתה מגיב, אשמח אם תחווה דיעה אישית אחרי נהיגה על שני הרכבים האלו.

אני ממתין.

והרי התשובה.

לא משוחד ולא נעליים כך שלפני שאתה מגיב בפזיזות ויהירות דע עם מי יש לך עסק.

אני בכלל לא אוהב את ה HGT ויש טובות ממנה (עם כמה שאני שונא את הרכב,קליאו ספורט).

לחברה שלי היתה במשך כשנה וחצי 206XS. ניחוש קטן מי נהג עליה רוב הזמן,היא בסך הכל פז'ו מאובזרת וזהו, זה שיש לה שלדה צרפתית טובה לא הופך אותה לספורטיבית יותר מ 206 רגילה.

ולפותח השירשור, תעשה סיבוב על 306GTI מבטיח לך הנאה צרופה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...