Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קודם כל אני חדשה, אז שלום לכולם :-D

ככה, יש לי פיאט פנדה 2005 שאותה קבלתי מתנה מסבתא אחרי שהוצאתי רישיון בזמנו.

הרכב מעולה, אני נהנית ממנו מאוד רק שיש בעיה קטנה.. כספית..

אני נהגת צעירה, והביטוח יקר. במיוחד שצריך מקיף.. ולמרות שאני סוכנת ביטוח [כן כן..] זה עסק לא פשוט.

אני גם סטודנטית, ויש לי שכר לימוד ודירה על הראש וחשבתי לעבור למשהו יותר צנוע וחסכוני [דגש ענק]

אני נוהגת על אוט', אבל בכיף יעבור לידני.

אני לא סגורה על כמה אני יכולה להוציא על כזה דבר, אבל נראה לי שבסביבות ה20 אלף זה מכובד.

אגב עם מישהו מעוניין בפנדה שישלח הודעה בפרטי ואני בכיף אמסור פרטים.

תודה רבה מראש :)

פורסם

יותר צנוע וחסכוני מפנדה ? :roll: אולי רק אוטובוס...

מה סכום המקיף שאת משלמת על הפנדה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יותר צנוע וחסכוני מפנדה ? :roll: אולי רק אוטובוס...

מה סכום המקיף שאת משלמת על הפנדה ?

איציק

ככל שניתן..

ואני משלמת מקיף 2400 כולל חבילה מורחבת [כינון, חדש תמורת ישן, פרעות ושבתות, גרירה, שמשות עד הבית, רדיו עד 1400 רכב חלופי אוט']

קיצר יש לי ביטוח מעולה בחברה מעולה [הפניקס]

פורסם

לא הבנתי את השיקולים שלך.

הפנדה חסכונית מאוד בדלק, כך שלהקטין את ההוצאה הזו לא ממש תצליחי, ואם כן- בהפרש זעום.

אחזקה- זולה מאוד, תתקשי להתחרות בזה.

התקציב שלך- 20 אלף ש"ח לרכב אחר (הבנתי נכון?) רק יגרור אותך אחורה בשנתון ויהווה הרעה כלכלית, כנראה משמעותית, לעומת הפנדה.

מהתיאור שלך, מרכז הכובד הכלכלי שלך לגבי הרכב הזה הוא הביטוח. רכב אחר אולי ייתן לך ביטוח זול יותר (בפער לא משמעותי), אבל יעלה לך יותר בתחומים אחרים.

עצתי? צמצמי את תשלום הביטוח שלך, ותרי על כמה כיסויים, והישארי עם הפנדה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...