Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר שהחזרתי את הגג למקום אחרי הריפוד שמתי לב לכמה דברים שהפסיקו לעבוד.

ואלו הם :

1. השעון בדשבורד לא עובד, המסך ריק כאילו הוא מכובה(מקודם גם שהאוטו היה מכובה הוא עבד).

2. מנורת קריאה קדמית לא עובדת.

3. מנורה אמצעית שנדלקת בפתיחת דלת לא עובדת.

4. מד קילומטרים ממחושב (זה שאפשר לאפס, לא הכללי) מתאפס כל התנעה.

חוץ מזה האוטו בסדר גמור למראית עין.

פורסם

כל זה זה פיוז שנשרף לך.

יש תיבת פיוזים במנוע והשניה נמצאת מתחת להגה "כאילו" מעל רגל שמאל

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

זה לא רק התאורה.

זה גם השעון והקילומטרז'.

שכחתי להוסיף שגם בנעילת הדלתות עם השלט האזעקה הייתה משמיעה 2 ציפצופים ועכשיו רק אחד.

בעניין רב מודד היה לי אבל פתאום הוא נעלם ולא מוצאים אותו בשום מקום.

בדקתי עם מנורה

פורסם

נראה פיוז ..

בנוסף לא נשמע לי כלכך סביר אבל ישנו סיכוי שהאזעקה היתה עובדת היא הייתה מאותת בנורות האלה? כלומר יחד עם הסירנה לדוגמא הנורות הללו היו מהבהבות לך? במידה וכן אפשרי שממסר כלשהו שהיה אחראי לזה נהרס.. תקרא בסכמה של האזעקה שלך.. (מצורף לרוב לספר של האוטו אם קניתה אותם ביחד.)

כרגע כלום =[

פורסם

עכשיו צרבתי דיסקים וירדתי לראות איך שומעים שאותם באוטו ופתאום אני רואה שהרדיו לא עובד.

עליתי עוד פעם הבאתי את המנורה, חיפשתי את הפיוז של הרדיו ובדקתי אותו. המנורה לא נדלקה ב2 הצדדים וגם בכל הפיוזים האחרים של ה10 אמפר.

ניסיתי לחשוב למה פתאום נזכרתי שלא נתתי סוויץ'. האוטו חדש לי וגם אני לא מדליק את הרדיו אז שכחתי מזה.

מסתבר שהרדיו התאורה, השעון והספידומטר מחוברים על אותו פיוז.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...