Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש החליפו לי במוסך את היוניט כך שהמאוורר מתחיל לעבוד כשהמנוע בטמפרטורה של 92 מעלות (שזה עדיין השליש השמאלי והקר של הסקאלה) עשו את זה בגלל שהמאוורר היה מתחיל לעבוד רק כשהמנוע היה מגיע ל100 מעלות כמעט שזה כבר קרוב לקו האדום.

משום מה נראה לי שהרכב שותה יותר מדיי דלק, משהו כמו 8.5 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית, שזה לדעתי הרבה ביחס למנוע דיאטתי של 1.4. יכול להיות שבגלל שעכשיו המנוע עובד בטמפרטורות נמוכות הוא צורך יותר דלק?

לא בדקתי את צריכת הדלק של הרכב לפני השיפוץ.

פורסם

מנסיוני אם אופל טיגרה המאוורר מתחיל לעבוד במאה מעלות במהירות האיטית ובמאה ועשר בערך יותר מהר, למה קבעת שזה לא תקין?

×
×
  • תוכן חדש...