Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה כמערך התחבורה הציבורית נראה כמו שהוא נראה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שאני לא מבין איך לעזאזל הגיעו למצב כזה ?

על קיר אני עוד מבין,אבל איך עולים על עמודים ? או שאולי זו נקמה של אישה נבגדת בבעלה ? :lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

נהג שיכור,

או אחד שהתבלבל בין הברקס לגז =]

לגבי חנייה בתל אביב, תמונה שפירסמתי לא מזמן,

אמיתי, צולם במקום עם מצוקה אמיתית של חנייה. :evil::evil::evil:

attachment.php?attachmentid=112059&d=1207213871

----

פורסם

מעניין כמה הם היו?

כדי לעלות על עמודים כאשר יש מכוניות לפניך ואחריך (תל-אביב=בטוח עמדו שם מכוניות) דורש הרמה של הרכב.

או שיש מישהו בעל וורסיה שונה?

פורסם
דברים כאלה לא רואים כל יום, עוד תמונה מתל אביב, סמארט חונה:

מצאת ממה להתפלא, אצלנו אנשים מחנים ככה סמיטריילרים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

או שיש מישהו בעל וורסיה שונה?

מין הסתם הרכב חנה כרגיל באדום לבן, פקחי העירייה הגיעו להרים אותו והסתבכו, הרכב התחלק להם מהפורק וניתפס על העמודים. ברגע שהוא שינה זווית כבר אי אפשר היה להרים אותו והשאירו אותו ככה.

מה שנישאר לפקחים לעשות זה להימלט מהמקום לפני שמישהו יגיע ויתעד אותם.

זה מה שאני מאמין שקרה.

(ציטוט של תגובה 28 בYNET)

• תוכן חדש...