Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מגיעים למצב כזה ? (חנייה בת"א)

yosi2u2
שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ככה זה כמערך התחבורה הציבורית נראה כמו שהוא נראה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני לא מבין איך לעזאזל הגיעו למצב כזה ?

על קיר אני עוד מבין,אבל איך עולים על עמודים ? או שאולי זו נקמה של אישה נבגדת בבעלה ? :lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהג שיכור,

או אחד שהתבלבל בין הברקס לגז =]

לגבי חנייה בתל אביב, תמונה שפירסמתי לא מזמן,

אמיתי, צולם במקום עם מצוקה אמיתית של חנייה. :evil::evil::evil:

attachment.php?attachmentid=112059&d=1207213871

----

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין כמה הם היו?

כדי לעלות על עמודים כאשר יש מכוניות לפניך ואחריך (תל-אביב=בטוח עמדו שם מכוניות) דורש הרמה של הרכב.

או שיש מישהו בעל וורסיה שונה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דברים כאלה לא רואים כל יום, עוד תמונה מתל אביב, סמארט חונה:

מצאת ממה להתפלא, אצלנו אנשים מחנים ככה סמיטריילרים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או שיש מישהו בעל וורסיה שונה?

מין הסתם הרכב חנה כרגיל באדום לבן, פקחי העירייה הגיעו להרים אותו והסתבכו, הרכב התחלק להם מהפורק וניתפס על העמודים. ברגע שהוא שינה זווית כבר אי אפשר היה להרים אותו והשאירו אותו ככה.

מה שנישאר לפקחים לעשות זה להימלט מהמקום לפני שמישהו יגיע ויתעד אותם.

זה מה שאני מאמין שקרה.

(ציטוט של תגובה 28 בYNET)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה פשוט, הנהג חנה על שער חשמלי רצפתי

ז'ותומרת חנה על שני עמודים שעולים מרצפה וסוגרים ת'כניסה לחניון ואוחרי זה העמודים עלו ולקחו איתם ת'אותו

נשמע לי יותר הגיוני

יכול להיות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...