Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז כך לאחר בדיקה מאוד רחבה בחיפוש של הפורום ופורומים נוספים כולל כאלה מחול אני עדיין לא מצליח להבין מה כדאי לעשות

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין היכן הבעיה.

הרכב הונדה HRV שנת 1999 1.6 SOHC ידני 143,000 ק"מ 4X4

לפני שקניתי את הרכב היה בעיה שהטורים לא היו יציבים ונורה צהובה הייתה דולקת, בעל הרכב אמר שזה בעיה בחיישן ושהוא יסדר את זה. באמת שהגיעה עם הרכב לבדיקה הטורים עמדו על הקו התחתון נראה כמו 200 סל"ד ולא זזו !!

בבדיקה לא בדקו את המחשב לא יודע למה ולא שמתי לב (דינמומטר יד אליהו)

לאחר שקניתי את הרכב שמתי לב, שאני מניע והרכב קר הטורים עומדים על 1500 סל"ד וגם לאחר שהרכב מתחמם הם לא יורדים.

במידה ואני מכבה את הרכב שהמנוע כבר חם ומניע חזרה הטורים עומדים יציבים חזרה על 200 סל"ד

בדקתי בפורום וראיתי שיכול להיות בית מצערת, חיישן פגום..

הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים, והאם זה משהו שאני יכול לעשות לבד או לפחות לבדוק להבין יותר מה הבעיה, יש לי חוש טכני וכלים בסיסים

ניסיתי כבר לאפס את המחשב אבל לא עזר, (הוצאתי את הפיוז הגדול) יכול להיות שצריך לנתק את המצבר ?

אשמח לשמוע את חוות דעתכם

תודה

פורסם

כפי שקודמי אמר - ככל הניראה מנוע צעדים.

לא הגיוני שמנוע בנזין עובד על 200סל"ד. 800~850סל"ד זה סרק נורמאלי למנוע בנפח כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וכמו שעניתי מקודם כנראה שזה לא 200 סל"ד המחוג עומד על הקו !! וזה בכלל לא בעיה הבעיה שהטורים גבוהים ועומדים על 1500 סל"ד - 2000 סל"ד ורק אחרי כיבוי המנוע והתנעה חוזרת שהמנוע כבר חם הם מתיצבים למקום הנכון כנראה 800 סל"ד

פורסם

על 200 סל"ד המנוע היה נכבה לך.אם אתה אומר שאאפילו אין רעידות אז או שיש בעיה בשעון סל"ד, או שאתה לא קורא אותו כמו שצריך. אם אתה אומר 200 סל"ד ובעצם לא בטוח שזה 200, איך אתה יודע בודאות לגבי ה-1500?:shock:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...