Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוסר מזל, פגעתי עם הטמבון הקדמי בעמוד זהירות (כחול לבן על המדרכה) כתוצאה מכך נשחק לי הטמבון והתקלף חלק מהצבע מקדימה, הבעיה הגדולה שכל הצד של הטמבון כחול ואני לא מצליח להוריד את הצבע מהטמבון שלי (צבע שמפניה)

בכל אופן, איזה חומר יוכל להוציא את הצבע הכחול? זה ממש ממש בולט, מה אני יכול לעשות כדי לשפר את מצב הטמבונים שכרגע מלאים בשריטות, קילופים וצבע.

תודה רבה.

מדובר בהונדה 04, הרסתי לגמרי את הטמבונים, רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את הביטוח במצב כזה? מדובר בטמבונים הקדמיים והאחוריים.

פורסם

במקרה של הצבע שנישאר לך על הטמבון , אתה יכול להוריד אותו בקלות עם טינר .

ולפי דעתי חברת ביטוח לא תעזור לך בזה .

Ларик Сурапов

פורסם

יש חומר שנקרא קולור בק של טורטל , מנסיון הוא יוריד לך את הצבע הכחו מהטמבון

אני נכנסתי בטרזנית וכל הצד של האוטו שלי נהיה לבן מהצבע של הטרנזית שיפשפתי עם הקולור בק והכל יצא.

פורסם

שילמתי 35 שקל וניקו לי את זה (ברוב טיפשותי)

לא נורא,

רציתי לדעת לאיזה מוסך פחחות וצבע מומלץ ללכת בראשון לציון באזור המערב, הייתי במוסך היום ונתנו לי הצעת מחיר של 1000 שקל והייתי רוצה לקבל עוד הצעה (על תיקון טמבון וכיפוף קל בכנף אחורית)

פורסם
שילמתי 35 שקל וניקו לי את זה (ברוב טיפשותי)

לא נורא,

רציתי לדעת לאיזה מוסך פחחות וצבע מומלץ ללכת בראשון לציון באזור המערב, הייתי במוסך היום ונתנו לי הצעת מחיר של 1000 שקל והייתי רוצה לקבל עוד הצעה (על תיקון טמבון וכיפוף קל בכנף אחורית)

תשמע אני לא מכיר מוסכים בראשון אבל אני לפני חצי שנה עשיתי צביעה + תיקון של טמבון קדמי + צביעת טמבון אחורי + פחחות כנף אחורית + צבע כנף אחורית (צבע מטאלי) כל זה ב 900 ש"ח (המוסך בחדרה) העבודה שבוצעה הייתה מעולה, הרכב ניראה כמו חדש, אין שום הבדל ניראה לעין בצבע. ניראה לי קצת מוגזם 1000 ש"ח לטמבון בלבד. :roll:

PEUGEOT // 306

פורסם

תמוהה בעיניי שעל תיקון טמבון אחורי שזה סה"כ צביעה וישור מכה קטנה מעל הטמבון (גל קטן במתככת מעל הטמבון)

רוצים 1000 שקל, קצת מוגזם.

מישהו יכול לתת לי פרטים על מוסך אחר מומלץ בראשל"צ לפחחות וצבע?

פורסם

נסה במקומות הבאים:

1. "מוסך מרום טל" שברח' פלוטצקי 3 א.ת ישן ראשל"צ, טל' 03-9508555 ללאבי או בן.

2. "מוסך גולי" שברח' שמוטקין 31 א.ת ישן ראשל"צ, טל' 03-9659395 למרדכי או טל.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...