Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מדוע אני לא מוצא חיישן חמצן 5 גידים לאימפרזה 1.6 ליטר שנת 2002 ידנית?

חרשתי כבר את כל הרשת ונאדה, כלום.

כאשר אני מכניס את המספרים הרשומים על החיישן הפגום לחיפוש, אני מקבל תוצאות לחיישנים תוצרת "בוש" שמתאימים לדיגמי סובארו בנפחי מנוע שונים, רק לא 1.6 ליטר.

המספרים הרשומים על החיישן הם:0-258-007-084 מספר נוסף: 285201 שמתחתיו המספר 20 הכתוב בתוך עיגול.

לעזרתכם אודה.

ארז

ארז רונן

פורסם

יתכן ואתה לא מוצא התאמה למנוע 1.6 כי אם איני טועה מנועי 1.6 יוצרו בעיקר, או רק במיוחד, עבור ישראל ואינם נפוצים בעולם.

למה אתה רוצה להחליף את החיישן חמצן ואיך אתה ידוע שהוא פגום?.

חיישן חמצן פגום יכול להיות תוצאה של פגם אחר הגורם להתקלקלותו (כתערובת דלק עשירה מאוד) ויש לבדוק את כל נתוני מע' נהול המנוע.

האם אתה מחפש לקנות חיישן דרך האינטרנט (קצת הימור, בגלל אפשרות לקבלת חיישן לא מתאים), או רכישה רגילה?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
יתכן ואתה לא מוצא התאמה למנוע 1.6 כי אם איני טועה מנועי 1.6 יוצרו בעיקר, או רק במיוחד, עבור ישראל ואינם נפוצים בעולם.

למה אתה רוצה להחליף את החיישן חמצן ואיך אתה ידוע שהוא פגום?.

חיישן חמצן פגום יכול להיות תוצאה של פגם אחר הגורם להתקלקלותו (כתערובת דלק עשירה מאוד) ויש לבדוק את כל נתוני מע' נהול המנוע.

האם אתה מחפש לקנות חיישן דרך האינטרנט (קצת הימור, בגלל אפשרות לקבלת חיישן לא מתאים), או רכישה רגילה?.

בברכה - רפי לין :-)

שלום רפי,

הרכב הינה רכב של חבר כך שאין לי נתונים מעבר למה שאני כותב.

מוסך המתמחה בתאום מנוע איתר את התקלה לפי קריאה של מחשב דיאגנוסטיקה. כרגע נורית "בדוק מנוע" דולקת קבוע.

עבור חיישן חמצן ביקשו בארץ 1600 ש"ח. הרכב שנת יצור 2002, היה רכב לימוד נהיגה, בעל גיר ידני ועבר 208000 ק"מ.

מהמעט שהצלחתי למצוא באינטרנט ראיתי באתר עם שפה לא ידועה את החיישן הנ"ל בעל 5 גידים ואותו מספר קטלוגי ב 170 יורו.

מאחר ואני לא דובר ג'יבריש, לא יכולתי לקבל יותר פרטים על החיישן ועל דרכי הרכישה. האם למיטב ידיעתך ניתן להשיג חיישן מתאים (ואפילו חליפי) במחיר סביר?

רוב תודות

ארז

ארז רונן

פורסם

פנה ללדיקו, נציג BOSCH בארץ עם המק"ט הרשום על החלק וקבל מחיר.

5 חוטים? יתכן כי מדובר בחיישן יחס תערובת (wideband) ולא חיישן חמצן זירקוניה קלאסי?

פורסם

5 חוטים? יתכן כי מדובר בחיישן יחס תערובת (wideband) ולא חיישן חמצן זירקוניה קלאסי?

כשהכנסתי את המספר לאינטרנט קבלתי חיישן LAMBDA

ארז רונן

• תוכן חדש...