Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי השוטרים "חולים" עלינו ומאוד "דואגים" לשלומנו (לפחות רובם, אני לא מכליל) ולהם מותר הכל!!! לעבור באדום, לקנות מקיוסק ולחסום נתיב, לעקוף מימין, לדבר בפון, לקפוץ לך לתוך הנתיב תוך כדי סיכונם וסיכונך ע"מ להעניק לך דו"ח של סוף יום, ובעיקר לדאוג שתשלם את אגרת הרשיון השנתית, הלא הם הדוחות.

אז לי נמאס, הרי גם להם אסור לעשות עבירות אם הם לא באישור מיוחד ובמבצע מיוחד, אז מה שאני יעשה זה אני אסתובב עם מצלמת וידאו, אתעד כמה מקרים עסיסים ששוטרים עושים עבירות ללא צורך בכך והמשך הטיפול כבר ידוע.

נמאס לי. מה אתם אומרים יעבוד?

לדוגמא:בתחנת המשטרה ברחוב זבוטינסקי יש תחנה, לנידות הבאות מכוון פ"ת לת"א יש אפשרות לקחת שמאלה לתחנה אבל אך ורק לנידות, לפני מס ימים אני רואה שוטר ברכב האזרחי שלו נכנס שמאלה ועוד מעיר לאנשים על נהיגתם, זה עיצבן אותי מאוד ואז חשבתי לעצמי הרי גם לו אסור לעשות זאת! למה שיעשה את זה? שיחטוף נזיפה!(או יותר מכך:-D) אז כזה דבר מסריטים ומטפלים. תודה ויום טוב.

ואני יעשה את זה!

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...