Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופציה לרכוש סובארו לאונה שנת 88, לאחר צבע כללי חדש, לאחר ה'ח מנוע ל 1800 ,ללא נזילות, גיר במצב תקין קלא'צ גמור !!

מנוע מאושר ברשיונות אך מידת הצמיגים לא!

טסט ל 5 חודשים יד חמישית,

לאחר שהיתה לי לאונה ישנה 1600 אני מכיר את היכולות של המנוע, אבל ה 1800 זה עולם אחר זה מה שהדליק אותי

אין למצא כל כך הרבה 1800 קרבורטור כפול!

אין מזגן אין הכנה למזגן אין מדחס רדיאטור של המזגן כלום!!!!!!!

גאנטים מקוריים צמיגים רחבים

רוצה 9 אפשרי 8 עם טיפה לחץ

השאלה שלי עם שווה ללחוץ

תודה לעונים!

אני לא סגור אם בא לי על הפעמיים טסט בשנה ואישור בלמים! בקיצור לרדת מהעץ אוו שווה בדיקה?

פורסם

לעבור לפורום "יעוץ ברכישת רכב" בתור התחלה....:roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קודם כל שיחזיר את הצמיגים שמאושרים ברישיונות ובתדוק שאין עליהם קרעים או חתכים או פיצוצים ...

המנוע הוא לא EJ הוא EA , קלאץ' גמור תכין 2000 שקל לפחות על החלפת קלאץ איכותי ומקורי!!!, ולא זבל סיני.

אל תתלהב מהקרבורטור הכפול, עם קלאץ גמור הרכב יתנהג כמו 1300 ,

ובקשר למזגן, תחשוב איך זה שאין הכנה זה מוזר, כנראה שזה דגם DL וגם עשו קומבינות אם אין אפילו הכנה.

תדמיין את עצמך נוסע בשעה 16:00 באיילון, סליחה תיקון טעות ... תקוע בפקק באיילון, נגיד 30 מעלות בחוץ , אתה תתבשל ברכב, חברה שלך תברח מהרכב ותיסע במונית...:shock:

להתקין מערכת מיזוג יעלה לפחות 2000 ש"ח ,

לדעתי רד מהרכב וחפש אחת במצב קצת פחות בעייתי , ולדעתי ממש לא חסר, אני מכיר בחור שקנה סובארו 92 GL יד שלישית ,1600 הרכב פשוט יפהפה , כמה שאני משקיע שוטף ווקסים בלאגאנים וכו' עדיין הרכב שלו נראה פשוט שמור וחדש כאילו יצא מהחברה, אז לדעתי אין לך מה להנעל על 1800 תחפש לך GL במצב טוב משנתון 90 + .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אל תשכח שעל פי חוק מודל 88 מנפח 1,600 ומעלה חייב להיות עם מזגן, אחרת לא היה מקבל תקינה מלכתחילה, ואם אין בכלל הכנה, אז הרכב בוודאות גמורה "קומבינה"

פורסם
אל תשכח שעל פי חוק מודל 88 מנפח 1,600 ומעלה חייב להיות עם מזגן, אחרת לא היה מקבל תקינה מלכתחילה, ואם אין בכלל הכנה, אז הרכב בוודאות גמורה "קומבינה"

האמת שאף פעם לא שמעתי דבר כזה, זה חדש לי.

ודבר שני נזכרתי שלטנדרים של ה1800 בלבד היה מנוע EA81 , ולסטיישנים ולסדן היה EA82 שניהם 1800

אז זה גם נראה מוזר שהושתל שמה מנוע של טנדר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...