Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה לרכב 4X4 עם דרישות ספציפיות (לא ג'יפ).

עמידות לשבילים קלים על בסיס יום יומי ובנוסף נסיעה נעימה על כביש.

נסועה של 2-2.5K בחודש, בעיקר בין עירוניות ושטח קל.

אמינות ורצוי תחזוקה סבירה.

צריכת דלק נמוכה ככל האפשר (או בנזין או דיזל).

אוטומטית, או רובוטית.

2003+

מרווח (משפחה של חמש נפשות) ובטיחותי ככל הניתן.

אפשרות לרדת לשטח מדי פעם (לא טכני).

מגבלה של 200K, אבל אם יש משהו ב80 אז עדיף כמובן.

שמות שעלו היו הוולוו XC70, אולי סובארו פורסטר/אאוטבאק.

מה עם הטיוגאן? עומדת במחיר ובדרישות?

אולי אחד מהדגמים של ניסאן (פאת'פיינדר?)

כמו שאתם רואים, הוצפתי בשמות, ואני לא יודע במה להתמקד.

אשמח להתייחסות והכוונה

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

חשבת על קאיה סורנטו או יונדאי סנטה פה? שניהם זולים יחסית, בעלי יכולות שטח , מרווחים וגם תמצא כאלה בשפע משנתון גבוה.

אפשר גם לשקול סנגיונג רקסטון.

סליחה אם הפכתי את ההתלבטות לקשה יותר...

פורסם
אולי סובארו פורסטר

האופצייה הכי טובה לדעתי .

רכב אמין מאוד ואפילו אפשר לכייף איתו בשטח .

עוד אופצייה טובה שחשבתי אבל אני לא יודע אם זה בתקציב זאת הטויוטה RAV4

אוטו פגז !

יצאתי עמבה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז עדכונים חדשים ולבטים יותר ממוקדים.

פורסטר 2007 מנוע 2.0 VS אאוטבק 2007 2.5.

חפשתי קצת מבחנים, אבל לא מצאתי לאאוטבק משהו רציני מדי (חוץ מזה שכולם עסקו בגרסא המנופחת - 3.0, חמישה הילוכים וכו').

בסוכנות של סובארו מוצע אאוטבק 2007 מנוע 2.5 עם 16K ק"מ, מאובזר להפליא (ג'נטים, סאנרופ, GPS מובנה ומצלמות רוורס), ב170K (מחיר קרוב לפורסטר החדשה).

ממה שקראתי עליו, הוא יותר מסביר בשטח ונוח מאוד בכביש, עם צריכת דלק מוצהרת של 1/8.6 בעיר. יש למישהו משהו להוסיף? איך הוא מבחינת ביצועים? 80-120 למיניהן? אולי קצת השוואות ביניהם?

אם יש למישהו מבחנים שאולי פספסתי, אני אשמח לקרוא בעצמי.

יום נפלא לכולם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אאוטבק הרבה יותר נעים, מרווח, איכותי, מאובזר וטוב באופן כללי מהפורסטר (מבוסס על B4 ולא על אימפרזה). מצד שני - שניהם בזבזניים למדי בדלק (מנועי בנזין) ואם אתה נוהג הרבה ורוצה גם חסכון עדיף שתחפש רכב מונע דיזל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לקראת סוף השנה (בחודשים האחרונים) יגיע הפורסטר דיזל, עם צריכת דלק מוצהרת של כ: 1:17.4.

אני משער שזה יהיה בסביבות ה1:15.5 \ 1:16 .. מנוע חזק מאוד ועצמתי, כמו כן הוא מנוע בתצורת בוקסר שיתרום לאחיזה בכביש ולהנמכת מרכז הכובד של האוטו.

ע"פ כמה שזכור לי, שאלתי את הנציג של סובארו מתי יגיע האווטבק דיזל החדש, הוא אמר שהוא יגיע לפני הפורסטר, תוך כמה חודשים, ושאלתי לפני חודשיים, הוא אמור כבר לבוא לאור העובדה שהאאוטבק דיזל מוצע בעולם כבר כ-3 חודשים..

לדעתי תחכה מעט, זה מאוד ישתלם, ולמה בדיוק אתה חושב להשקיע 200000 ש"ח ברכב יד שניה שחוט כשיש לך אופציות חדשות על המדף מאובזרות הרבה יותר ובעלות עבר מעולה (במיוחד לאור העובדה שלפני חודש היו על פס הייצור..) ב-0 ק"מ ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון, כשאתה אומר

אופציות חדשות על המדף מאובזרות הרבה יותר ובעלות עבר מעולה

אתה מתכוון לאאוטבאק דיזל?

אני מניח שהמחיר שלו יהיה גבוה משמעותית מ170K (מחיר של רכב בן שנה עם 16K ק"מ, עם שנתיים אחריות ואיבזור נוסף), וגם מ200. אתה מסכים איתי שהוא יתומחר בין הגרסא הפשוטה לבכירה? שזה אומר איפשהו בין 209 ל 269? יש כאן 70K הפרש, שזה כבר קליאו ספורט עם ממתקים...

אם לא הבנתי אותך נכון, אני אשמח לחידודים :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אלון, כשאתה אומר

אתה מתכוון לאאוטבאק דיזל?

אני מניח שהמחיר שלו יהיה גבוה משמעותית מ170K (מחיר של רכב בן שנה עם 16K ק"מ, עם שנתיים אחריות ואיבזור נוסף), וגם מ200. אתה מסכים איתי שהוא יתומחר בין הגרסא הפשוטה לבכירה? שזה אומר איפשהו בין 209 ל 269? יש כאן 70K הפרש, שזה כבר קליאו ספורט עם ממתקים...

אם לא הבנתי אותך נכון, אני אשמח לחידודים :)

לא התכוונתי בכלל לסובארו, התכוונתי שפותח השרשור מחפש רכב, ב-200 אלף שקל, ועדיין פתוח לאופציות יד שניה, כשאופציות חדשות מהחברה עומדות ומחכות שיקנו אותן.. האאוטבק בכלל לא דוגמא טובה, היות והוא לא ממש מציע תמורה מספקת לתמחור שלו, אך אם וכאשר יגיע הפורסטר דיזל לקראת סוף השנה, גם הוא לא יהיה נורא יקר, בערך בסביבות ה170 אלף ש"ח לדעתי.

יש שמועות גם שהB4 דיזל גם תגיע..

אמור לבוא ליין גדול וחדש של סובארואידים לארץ..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נעים מאוד - פותח השרשור :wink:

200 אלף זה התקציב המקסימלי, כפי שנאמר, ממש לא מפריע לי להוציא רק 80K אם התמורה שווה.

אתה אומר שהאאוטבאק לא מציע תמורה הולמת, אבל ב170 אלף, יש אחד בן שנה, עם עוד שנתיים של אחריות והמון איבזור שלא כלול בחבילה המקורית, ומולו אתה מציב לי את הפורסטר דיזל, שאולי תגיע בעוד חצי שנה, שמבוססת על שלדה אחרת, מאובזרת בצורה נחותה בהרבה אני מניח, נוחה פחות, עפ פחות ביצועי שטח ולפי המחירים של היום, תעלה הרבה יותר מהגרסא הבסיסית ביותר של הדגם?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ומה עם טוסון דיזל? חזק, חסכוני ביחס לאחיו השתיין ונוח מאוד. למשפחה בת 4-5 נפשות עם קצת רצון לשבילים הוא נהדר, וגם האחזקה זולה יותר ממתחריו ה"יוקרתיים" יותר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש העדפה לרכב סולידי יחסית במראהו ונטול יומרות, כדוגמת הפורסטר.

אנחנו לא מחפשים ג'יפ, אלא רכב שיכול, כשנחה רוח שטות, לרדת לשבילים, ולספוג דרכים לא סלולות ומשובשות להחליא על בסיס יומי.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...