Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, אז עדכונים חדשים ולבטים יותר ממוקדים.

פורסטר 2007 מנוע 2.0 VS אאוטבק 2007 2.5.

חפשתי קצת מבחנים, אבל לא מצאתי לאאוטבק משהו רציני מדי (חוץ מזה שכולם עסקו בגרסא המנופחת - 3.0, חמישה הילוכים וכו').

בסוכנות של סובארו מוצע אאוטבק 2007 מנוע 2.5 עם 16K ק"מ, מאובזר להפליא (ג'נטים, סאנרופ, GPS מובנה ומצלמות רוורס), ב170K (מחיר קרוב לפורסטר החדשה).

ממה שקראתי עליו, הוא יותר מסביר בשטח ונוח מאוד בכביש, עם צריכת דלק מוצהרת של 1/8.6 בעיר. יש למישהו משהו להוסיף? איך הוא מבחינת ביצועים? 80-120 למיניהן? אולי קצת השוואות ביניהם?

אם יש למישהו מבחנים שאולי פספסתי, אני אשמח לקרוא בעצמי.

יום נפלא לכולם.

הנא שני מבחנים לאוטבק האחד למנוע 2.5 והשני הוא מנוע 3.0

1. http://www.auto.co.il/content/exams/CarTestDetails.asp?id=522.

2. http://www.auto.co.il/content/exams/CarTestDetails.asp?id=507.

ומי שאמר שהאוטבק ממש לא נותן תמורה הוא כן מחזיר תמורה אולי לא למחיר חדש אבל למחיר יד שנייה הוא כן מחזיר תמורה פותח השרשור הוא ציין שהוא לא מחפש משהו כוחני אלא משהו סולידי יותר שקט ולא משהו צעקני לכן הבחירה הכי מתאימה לכך היא האוטובק לפי דעתי.

יניב

פורסם

מבחנים בחול משבחים את האאוטבאק כמעט בכל תחום אפשרי, מלבד צריכת דלק, הנוטה לבעייתיות (26 מייל לגלון בנסיעה בין עירונית, גיר ידני עם חמישה הילוכים - (1/10.9 ק"מ לליטר)), אני בכלל לא רוצה לחשוב על כמה הדבר הזה שותה בנסיעה עירונית עם ארבעה הילוכים אוטומטיים :(

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
נעים מאוד - פותח השרשור :wink:

200 אלף זה התקציב המקסימלי, כפי שנאמר, ממש לא מפריע לי להוציא רק 80K אם התמורה שווה.

אתה אומר שהאאוטבאק לא מציע תמורה הולמת, אבל ב170 אלף, יש אחד בן שנה, עם עוד שנתיים של אחריות והמון איבזור שלא כלול בחבילה המקורית, ומולו אתה מציב לי את הפורסטר דיזל, שאולי תגיע בעוד חצי שנה, שמבוססת על שלדה אחרת, מאובזרת בצורה נחותה בהרבה אני מניח, נוחה פחות, עפ פחות ביצועי שטח ולפי המחירים של היום, תעלה הרבה יותר מהגרסא הבסיסית ביותר של הדגם?

אני לא תמיד שם לב לשם של "פותחי השירשורים" מצטער :-P.

אכן, האאוטבק איכותי יותר, בעל אבזור עדיף, אבל לטעמי הפורסטר\B3 נוחים יותר מהלגאסי\אאוטבק, והפורסטר לא נופל ברמת יכולת השטח שלו לעומת האאוטבק, אחרי הכל הג'יפ מתוכנן לעבוד בשטח קל, כעקרון לשניהם יכולת שטח דומה.

הפורסטר גם רכב חדיש יותר, בעוד שהאאוטבק כבר על סף החלפה בדגם חדש (שככל הנראה הוא הEXIGA שכבר הושק רשמית, שהאמת הוא יותר מיניוואן), לדעתי פורסטר חדש עדיף מאשר אאוטבק.

חוץ מזה, רוב הסיכויים שיהיה לך מעט קשה למכור את האאוטבק אם בכל זא תקנה, אחרי הכל, הרכב היה יקר מלידה, ורק אנשים שמוכנים לשלם תוספת נכבדה של כסף לעומת סטיישנים אחרים יקנו אותו, לכן אין לו שוק גדול מדי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

פה כבר באה לידי הביטוי העובדה שקוני הרכב בפועל הם הוריו של פותח השרשור, שממש לא אוהבים את העיצוב של הפורסטר החדשה (ובצדק, הקודמת נראית הרבה יותר תכליתית, ויותר יפה לטעמי) ומעדיפים שלא להתחיל להתברבר עם רכבים משומשים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לא קראתי את כל השרשור אז אני לא ממש יודע אם אני מחדש או לא.

יש לי ניסיון עם אאוטבק 2004 3.0.

רכב יפייפה, מאובזר, טוב מאוד בשטח הרך, בטיחותי ואמין.

החסרונות של הרכב הן

הוצאות מטורפות על הרכב, בעייה קשה של צמיגים, כל שמונה חודשים חברי החליף לה צמיגים (הסיבה כרגע לא בורורה לי)

קח בחשבון שבאאוטבק, כאשר יש פנצ'ר בצמיג אחד, תצטרך להחליף את כולם.

בעיית צפיפות קשה באאוטבק במושב האחורי (אנשים מעל 1.80 יסבלו במושב האחורי)

לא ממש חסכונית.

בעיית חשמל קלה, חלונות יורדים באיטיות רבה וכך גם כשעולים.

אני ממליץ לך לנסות את האאוטלנדר 2004-2007.

מכונית מעולה, תצרוכת דלק ססבירה אמינות, מתאימה לשבילים רכים ומאובזרת.

שלומי.

• תוכן חדש...