Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216\214 מה עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע עד כמה רובכם סונים את הרובר הזה אבל בכל מקרה אני מתכוון לקנות אותו ולא צריך לשכנע אותי לא לקנות

השאלה שלי היא מה עדיף לקנות 214 99 או 216 99 של רובר (לא של הונדה כי אני לא מוצה :-()

והאם הם כולם הולכים עם 130 כח סוס?

נ.ב: אם יש כאן מישו שמוכר 216 99 של הונדה דברו איתי :wink: 0543101113

פורסם

תעזר בסבלנות אף אחד לא עובד פה בשבילך.

ברגע שיהיו פה אנשים עם תשובה הם יעזרו לך, אנשים פה אוהבים לעזור ועוזרים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כן אבל כפי שסמתי לב לרכב הזה ספציפי יש להם שנאה ספציפית, אוליי כי כתבו עליו יותר מידי חחח..

בכל מקרה אשמח אם מישו יעזור לי כאן בבכירה בין השניים

פורסם

ברור שלא תמצא רובר שנת 99 עם מנוע הונדה כי אין חיה כזאת-מנועי הונדה נמצאים ברובר 216 וגם ברוברים מדגמים אחרים רק משנת 94-96 קצת פחות מ130 כ"ס למנועי 1.6 דגם d16a8 (נמצא גם על רובר קבריולט שלי),מנוע תואם כמו zc של הונדה ו,כמובן גם הגיר ועוד שאר מכלולים.

פורסם

ד"א אני לא אנסה לשכנע אותך אבל אתה יודע שרובר פשטה רגל ?!

אתה יודע שקשה להשיג חלקים ?

שהטיפולים יקרים ?

שהרב לא אמין כל כך ?

שכמעט אין מוסכים שמטפלים בהן ?

אם אחרי כל זה אתה עדיין רוצה רובר (אין לי מושג למה ) ?

אז כבר תקנה את החדשות יותר R25.

יצאתי עמבה

פורסם

תשמע אני לא מדבר סתם .

לשכן שלי יש רובר 214 ניראה לי שעומדת בחנייה כבר שנתיים כי יש לה איזה כמה תקלות (ניראה לי גיר ועוד כל מיני)

הוא פשוט לא מצליח למצוא חלקים ומישהו שיסדר לו אותה .

(וזה לא נכון שהם פשטו רגל ?!)

חוץ מזה בדיוק לפני שבועיים במקרה פורסמה כתבה במוסף הכלכלי של עיתון ידיעות בדיוק על רובר .

ואמרו שהרכב לא שווה שקל .

אז אולי אני מדבר שטויות אבל אני מדבר עם הוכחות .

יצאתי עמבה

פורסם

נכון, הוא לא שווה כלום כיום, אבל אפשר להשיג חלקים.

כיום אין בעיה לבקש כל חלק מאנגליה או מכל מקום אחר בעולם.

לגבי מישהו שיסדר לו אותה, מכונאים טובים לא חסרים. כאן בפורום יכולים להמליץ אפילו על כמה.

פורסם
ברור שלא תמצא רובר שנת 99 עם מנוע הונדה כי אין חיה כזאת-מנועי הונדה נמצאים ברובר 216 וגם ברוברים מדגמים אחרים רק משנת 94-96 קצת פחות מ130 כ"ס למנועי 1.6 דגם d16a8 (נמצא גם על רובר קבריולט שלי),מנוע תואם כמו zc של הונדה ו,כמובן גם הגיר ועוד שאר מכלולים.

איך אתה מסביר את זה שיש אחד שאני מכיר ויש לו 214 97 ידנית של הונדה?

• תוכן חדש...