Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהתנעה בבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ אז ככה...היום באתי להתניע את האוטו...ניסיתי בלי להפעיל את הצ'וק לא הלך...

הפעלתי את הצ'וק הבאתי כמה פעמים על דוושת הגז וניסיתי להתניע...והסטרטר פשוט שתק...לא מתניע בכלל עכשיו...

יש למישהו רעיונות מזה יכול להיות??

תודה מראד

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

סטרטר, מצבר, סוויץ'...

תן עוד פרטים.

יש אורות, צופר , אורות דולקים בלוח השעונים ?

קליק מכיוון המנוע כשאתה נותן סטרטר ?

מנוע מסתובב ? קצת ומפסיק ? בכלל לא ? מסתובב רגיל ?

פורסם

אמממ אורות יש נדמה לי..האורות של לפני ההתענה מהבהבים והכל...

ובפעם הראשונה שניסיתי להתניע הוא התניע,עכשיו בכלל לא...

ולא יכול להיות שהמצבר הלך או התרוקן כי בדקתי שכיביתי הכל לפני שיצאתי מהאוטו בפעם האחרונה...

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

האוטו קרבורטור או הזרקה?

אם קרבורטור, זה שנתת גז לפני ההתנעה זה ממש לא טוב (אתה מציף את הקרבורטור ומרטיב את הפלאגים), דבר שמקשה עוד יותר את ההתנעה.

בכל מקרה תפרט יותר, הסטרטר מסתובב? אם יש לך ידני תנסה להתניע בצורה ידנית (לרדת עם האוטו בירידה בניוטרל,ואז לשלב להילוך 3 ולעזוב קלאץ, ואז כשהאוטו יעצור להתניע).

בכל מקרה תפרט יותר....

פורסם
האוטו קרבורטור או הזרקה?

ברכב עם הזרקה אין צ'וק ...

יש - צ'וק אוטומטי.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
האוטו קרבורטור או הזרקה?

יש - צ'וק אוטומטי.

אין. צ'וק אוטומטי מחליף את פעולת שינוי זווית הפרפר הידנית (בעזרת כבל) בשינוי בעזרת מוט המושפע מטמפ' המים במנוע. שאר פעולתו זהה לצ'וק ידני.

בהזרקה אין חיה כזאת.

פורסם
האוטו קרבורטור או הזרקה?

יש - צ'וק אוטומטי.

אין. צ'וק אוטומטי מחליף את פעולת שינוי זווית הפרפר הידנית (בעזרת כבל) בשינוי בעזרת מוט המושפע מטמפ' המים במנוע. שאר פעולתו זהה לצ'וק ידני.

בהזרקה אין חיה כזאת.

תודה רבה, כבר חשבתי שהגעתי לפורום טמפונים ושאר מגיני תחתון לא לפורום רכב :?

פורסם
האוטו קרבורטור או הזרקה?

יש - צ'וק אוטומטי.

בהזרקה אין חיה כזאת.

תודה רבה, כבר חשבתי שהגעתי לפורום טמפונים ושאר מגיני תחתון לא לפורום רכב :?

אם אתה רוצה ייעוץ בענייני נשים אני יכול לעזור לך גם ... :twisted:

פורסם

אממממ תודה על העזרה כולם,בכל מקרה אני חושב שבאמת הצפתי את זה...אז אני אחכה כמה שעות אולי זה יתייבש אנארף...כנראה שמה שלמדתי לתיאוריה על המנוע לא עזר לי :)

ושוב תודה על העזרה אנשים

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
אממ אז ככה...היום באתי להתניע את האוטו...ניסיתי בלי להפעיל את הצ'וק לא הלך...

הפעלתי את הצ'וק הבאתי כמה פעמים על דוושת הגז וניסיתי להתניע...והסטרטר פשוט שתק...לא מתניע בכלל עכשיו...

יש למישהו רעיונות מזה יכול להיות??

תודה מראד

אני לא מבין את הקטע... מה הקשר לצ'וק, הזקה, קרבורטור אם הסטרטר שותק? מה עיניינים איתכם, אנשים? יש לבדוק בעיות הספקת חשמל לסטרטר בלבד - במקרה שלך נראה לי התנתק איזה חוט, אולי מהסטרטר עצמו.

מספיק לבלבל אנשים!!!!! :evil:

הצפה....... :shock:

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אם אין סטרטר זו בעיית חשמל ובעיית חשמל בלבד!

בהחלט ייתכן שהמצבר נגמר למרות שכשכיבית את האוטו הכל היה בסדר. מצבר זקן וחלוש מגיע מתי שהוא למצב שבו אי אפשר להתניע גם אם שום דבר לא דלק במשך הלילה.

קודם כל נסה להתניע עם כבלים. אם מתניע - סבבה. זה המצבר. יכול להיות שהוא צריך נסיעה טובה למילוי מחדש ויכול להיות שהוא באמת שבק. אם זה מצבר שיש לו פקקים מלמעלה, שווה לבדוק אם יש מספיק מים בתאים, ואם לא למלא מים מזוקקים.

אם הוא הניע בכבלים, האפשרות הגרועה ביותר היא שהמצבר לא נטען ואז האלטרנטור דורש בדיקה. בכל מקרה - אם הניע סע לחשמלאי רכב אמין שיבדוק לך אותו.

במידה ולא הצלחת להניע עם כבלים, זה כבר בעיה שמצריכה חקירה רצינית יותר. זה יכול להיות המון דברים - החל מסוויץ' דפוק וכלה בסטרטר דפוק.

נקודה נוספת שבה נתקלתי לא פעם - במכוניות עם אימובילייזר מהתקנה מקומית, ובמיוחד במכוניות לא חדשות שהאימובילייזר שלהן כבר בן איזה עשור - לפעמים הם עושים בעיות ולא מאפשרים התנעה.

ובלי קשר למקרה הזה שלך, מי שמציף את הרכב בהתנעה צריך לחכות דקה שתיים. לא מספר שעות.

בברכה - סחבק.

פורסם
האוטו קרבורטור או הזרקה?

יש - צ'וק אוטומטי.

בהזרקה אין חיה כזאת.

במערכות ניהול מנוע כן מיושם עיקרון צ'וק רק בדרך אחרת.

באמצעות מיפוי שמתחשב בנתונים שמגיעים מחיישן טמפ' שמן,טמפ' מים וטמפ' אוויר יניקה יודע מחשב ניהול המנוע להעשיר את תערובת הדלק בהתאמה.

תקלה נפוצה יחסית במכוניות מוזרקות היא כשל בחיישן טמפ' אוויר יניקה, כשמגיע החורף ההתנעות קשות במיוחד עד לרגע החלפת החיישן.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...