Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהתנעה בבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אממ אז ככה...היום באתי להתניע את האוטו...ניסיתי בלי להפעיל את הצ'וק לא הלך...

הפעלתי את הצ'וק הבאתי כמה פעמים על דוושת הגז וניסיתי להתניע...והסטרטר פשוט שתק...לא מתניע בכלל עכשיו...

יש למישהו רעיונות מזה יכול להיות??

תודה מראד

אני לא מבין את הקטע... מה הקשר לצ'וק, הזרקה, קרבורטור אם הסטרטר שותק? מה עיניינים איתכם, אנשים? יש לבדוק בעיות הספקת חשמל לסטרטר בלבד - במקרה שלך נראה לי התנתק איזה חוט, אולי מהסטרטר עצמו.

מספיק לבלבל אנשים!!!!! :evil:

הצפה....... :shock:

מההודעה שלו ממש לא מובן שהסטרטר לא עבד.... כי הודעה אחרי זה הוא רשם שהוא כן הסתובב והוא רשם שהוא לחץ על הגז לפני ההתנעה--->מכאן שיכול להיות שהוא הציף.

לפותח ההודעה אם הסטרטר בכלל לא מסתובב אז אין שום קשר להצפה אלא כמו שמקס אמר יכול שלא מגיע חשמל לסטרטר או משהו בסגנון.

פורסם

אמממ תודה רבה אנשים,אבא שלי חזר הביתה וסיפר לי שזה קורה,כנראה בעיות בחיבורים...בקיצור כמו שמישהו אמר כאן בחשמל...בכל מקרה נתנו דחיפה בחנייה והאוטו עובד שוב כמו שצריך...

שוב תודה לכולם על העזרה :)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...