Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתקשר לצמיגיות בעפולה (עדיף לא אצל אביב).

תופתע לגלות שלרוב המחירים יותר זולים ממה שמצוין באתר TYRES4U (למרות שהם משוייכים לאתר).

האתר הוא כלי פירסום בעיקר ולא משהו מחייב.

כל מקום והבעלים שלו והמחירים שלו.

בכל מקרה מה שאין במלאי ניתן להזמנה וזה לוקח יום בד"כ.

מקווה שעזרתי לך.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
כל השאר דרק!

כולל האקסלנס

תום

ועכשיו ברצינות, האם אתה יכול לחוות דעה אישית לאחר ניסיון של זמן X ונהיגה גם ביבש וגם ברטוב ?

חוץ מרוני, לא מכיר בנתיים אף אחד שהתנסה ולכן אשמח לשמוע דעה אובייקטיבית עליהם.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

הקלבר דיינקסר גם לא רעים, אמנם הם לא S DRIVE. הם צמיגים עממיים איכותיים יחסית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בדיוק באתי לרשום את זה :mm_wink:

הרכבתי בזמנו רביעייה - תענוג!

הרכב נהיה שקט יותר ואוחז יותר עם פידבק נהדר בהיגוי ובנסיעה

מקסיס הרכבתי פעם אחת וזה היה פעם אחת יותר מידי - לא אהבתי אותם בכלל

בין הזולים אני אחזור לFULDA בעיניים עצומות

רביעייה אגב (175/70/13) עלתה לי בסביבות ה1000 ש"ח

אלעד

הרכבתי רביעייה במידה 165\70\13 של פולדה Eco-control ב-780 שקל, צמיגים בני ארבעה-חמישה חודשים.

לא מצטער לרגע על הבחירה.

פורסם

יאשה - מחילה מכבודך :)

תודה לכולם על העזרה - הוזמנו ויגיעו מחר\יום ראשון בעזרת ה' רביעית YOKOHOMA S.DRIVE :)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ועכשיו ברצינות, האם אתה יכול לחוות דעה אישית לאחר ניסיון של זמן X ונהיגה גם ביבש וגם ברטוב ?

חוץ מרוני, לא מכיר בנתיים אף אחד שהתנסה ולכן אשמח לשמוע דעה אובייקטיבית עליהם.

ליאור

לא.

אני לא יכול לתת חוות דעת אישית עליהם.

אני יכול לשתף במה שרוני סיפר לי וממה שראיתי במהלך מספר גדול של ג'ימקאנות איתו לפני ההרכבה ואחרי ההרכבה.

לחלק גדול משאר הצמיגים היה לי נסיון בתור צמיגי דריפט! על המיאטה! ולא חשוב בכלל מה היה מצבם! האקסלנס היו אפילו חדשים לגמרי וחשבתי לקנות עוד זוג רק בשביל הדריפטים - היו מאחורה כמובן... :roll:

שאר הצמיגים שנחשבים להיות באותה רמה + - מהS DRIVE לא נמצאים יותר במלאי במידות קטנות, 14 ו15 אינטש'.

לא הוזכר פה אפילו צמיג אחד שנחשב באותה רמה כמו הSP9000 ,T1R, Excelto P2, EGALE F1 GSD2/3 וכו'

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
ברצוני להעיף את הזבל שיושב על הפולו כרגע זוג SONAR

זול, אך סביר בהחלט

הבחור הציע צמיגים מתוצרת MAXIS

זה סיני

MADE IN PRC

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
שאר הצמיגים שנחשבים להיות באותה רמה + - מהS DRIVE לא נמצאים יותר במלאי במידות קטנות, 14 ו15 אינטש'.

לא הוזכר פה אפילו צמיג אחד שנחשב באותה רמה כמו הSP9000 ,T1R, Excelto P2, EGALE F1 GSD2/3 וכו'

תום

פה בדיוק הדילמה כי חוץ מרוני, אינני מכיר מישהו שהרכיב S-DRIVE (אין לי שום דבר נגד הדעה של רוני פשוט מס' דעות כלשהן יתנו לי תשובה ברורה לגביהם. מעבר לכך, רוני קיבל אותם חינם).

F1 שכרגע מורכבים כבר לא רלוונטיים כי הייצור בגרמניה הופסק. שפן ניסיונות של תוצרת מאלזיה אני לא מוכן להיות.

Veni Vidi Vici

פורסם

אגב הF1 החדשים שהגיעו לארץ לא ממש מומלצים, ברגע שהמצב יתברר סופית אני יעדכן.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

הורכבו היום צמיגי היוקוהומה s.drive והשינוי באחיזה\ספיגה - הגיע גם הגיע! :p

תודה שוב לכל העוזרים ;)

חג שמח והמשך ערב נעים לכולם :D - אופיר

נ.ב תאריך ייצור - 0108 :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...