Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע על תופעות על טבעיות של תקלות שאובחנו בזמן רכישת הרכב ומיד לאחר הקנייה נעלמו כלא היו ...

דוגמא אישית שלי -

רכשתי אלפא רומיאו 146

בזמן הרכישה רוורס חרק - מיד לאחר הקנייה הבעייה נפתרה!

פורסם

ככל שידוע לי באלפא אין סינכרון לרוורס כדי למנוע הכנסתו בזמן נסיעה. לכן כדי להכניס חלק צריך לעשות דאבל קלאץ' או להכניס לרסעי ואז לשלב רוורס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשקניתי את הרכב (קליאו 172) המוכר טען כי הרכב "שורף" את פנסי הערפל שלו ללא סיבה ולכן הם לא עובדים. לא התעסקתי עם העניין יותר מדי לאור העובדה ש:

א) פנסי ערפל יעילים יותר לפוזה מאשר לערפל.

ב) המחיר של תיקון בעיית חשמל בקרסו הוא... מספיק להגיד תיקון+חשמל+קרסו בכדי להבין את כוונתי.

לאחר חצי שנה עם הרכב שיחקתי עם המתג בזמן נסיעה ולאחר כמה נסיונות הדלקה גיליתי להפתעתי שפנסי הערפל התעוררו לחיים, הם ממש לא שרופים והם עובדים ללא שום בעיות עד היום.

לידיעת הקורא אבירם כהן :wink:.

פורסם

חברה לא דאבל קלאץ ולא נעליים דוחפים את ידית ההילוכים ימינה תוך כדי לחיצת קלאץ' באיטיות ועדינות ולא "בברבריות":evil: השהייה איטלקית עדינה ומשיכה לכיוון הרוורס וזהו - !!!

הדרכה מיוחדת למי שנהג ברכב של אמא פוקוס 1600 אוטומאט !!!

עוד מקרה מעניין !!!

ג'יפ פרוזה של דייהטסו שהיה בבעלותי לחץ במערכת הקירור צינורות מתנפחים עד לרמה מלחיצה ניסיתי להחליף פקק רדיאטור להחליף טרמוסטט וכל מיני רעיונות שנלקחו אף מפה

ולפתע ללא התראה מוקדמת לחץ צינורות הרדיאטור הפכו להיות בלחץ נורמלי עד כדי אפשרות ללחץ עליהם בלי בעייה!!!:roll:

פורסם

tomtomair, סיפרתי לשכנה שלי סעידה בת ה-90 את מה שכתבת, אמרה "שדים ורוחות במנוע". :-P

הא לך סיפור מפתיע אבל הגיוני מבחינה טכנית.

לפני כ-30 שנים קניתי ממושב בדרום טאונוס סטיישן. הרכב נסע רק במושב.

הוא אכל שמן ועישן חזק מהאגזוז. לאחר כמה נסיעות מרחובות לת"א (לא בעדינות) פסק העישון, ונעצרה אכילת השמן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דניאל כתב, "אגב - כל התופעות שלכם נתנות להסבר פשוט".

מה ההסבר לתופעת הפסקת העישון, ואכילת השמן בטאונוס ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
דניאל כתב, "אגב - כל התופעות שלכם נתנות להסבר פשוט".

מה ההסבר לתופעת הפסקת העישון, ואכילת השמן בטאונוס ?.

דוד.

אני יודע שאתה בוחן אותי כי אתה יודע את התשובה :wink:.

פורסם

כשרכשתי את שלי (קורדובה 19989 היו בו המון תקלות שנפתרו בצורה קסומה אחרי צריכה מאסיבית בחשבון הבנק שלי

תושבות קרועות - איקס מיקס דריקס , צלחות בלמים עם סדקים - בום , כנף עם מכה - קסם ורשימת קסמים אינסופית פשוט

מדהים מה שכסף עושה בענף הרכב אהה

• תוכן חדש...