Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי!

מבקשת את דעתכם וביקורות על בחירתי לפני שאני קונה רמקולים

יש לי פונטו - מקום מקדימה בדלתות 6.5" ומקום לטוויטרים ומאחור ישמקום משני צידי המגש לזו רמקולים 4"

בחרתי ב:

לקדימה:

Dotec Morell MK2 קומפוננט 300 וואט 125 וואט 140 two way RMS - להבנתי זה מגיע עם טוויטרים

לאחור:

Pulse 4 COAX Morell 110 וואט 250 וואט two way RMS

בהמשך כיהיה לי כסף אני רוצה להוסיף מגבר אבל יקח זמן

אני שומעת טראנסים ומוסיקה עברית - חשובה לי האיכות - 1100 שקל לקדימה ו500 שקל לאחוריים - זה בערך היה התקציב שלי - אשמח להערות והארות

תודה רבה! סיגל

פורסם

תשמע המוראל הם אחלה של רמקולים אבל בתקציב של 1100 ש"ח לרמקולים קידמיים את יכול לקנות פוקל דגם:165A או 165V2 אני אומר לך מניסיון אישי אין רמקול שמגיע לאיכות שפוקל מוציא ולאחורה אתה יכול מוראל שהם סבבה לגמרי או שאתה יכול להוסיף עוד כמה ג'ובות ולקנות פוקל 690CA

לשיקולך....

פורסם

לא מוצאת חברה כזו - אני עובדת עם זאפ, לא שמעתי ולא מוצאת את פוקל - תוכל אולי להפנות אותי? מה היתרון שלהם?

פורסם

אין לפוקל יתרון מסוים.

כל רמקול נשמע אחרת , יש כאלו שאוהבים יותר את מורל ויש כאלו שאוהבים יותר את פוקל . להגיד שפוקל טובים יותר או איכותיים יותר זה טעות. זה עניין של טעם.

אני הייתי ממליץ לך לא לקנות רמקולים אחוריים . תישתמשי בתקציב הזה בשביל לקנות מגבר עבור הדוטק וכך תקבלי תוצאה הרבה יותר טובה. רמקולים אחוריים את תמיד יכולה להוסיף.

זה הלינק לרמקולים של פוקל בזאפ. אני אישית הייתי הולך על הדוטק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

למיטב הבנתי - 500 שקל לא מספיקים למגבר סביר - לא כך? לא עדיף לי כרגע לקנות רמקולים ואז - כשיהיה לי - להשקע עוד 1000 שקל (בערך) במגבר? התוצאות שאני אקבל ממה שרשמתי בהתחלה לא יהיו טובות? מה בדיוק יתן לי המגבר? תודה סליחה על הבורות

אגב - לא שאני מבינה גדולה - אבל המורל נראה לי יותר - אני די סגורה על הקדמיים - האם הם בחירה טובה לדעתך במסגרת התקציב שלי? (1000-1300 שקל)

פורסם

על מנת לנצל את הפוטנציאל של הסט הקדמי שלך את צריכה מגבר. ההספק שהרדיו דיסק שלך מוציא הוא נמוך מאוד עבור הקומפוננט ולכן הוא יהיה רחוק ממיטבו. ההבדל הוא משמעותי.

את יכולה לקנות מגבר יד שניה גם בתקציב נמוך .. גם חדש אפשר למצוא משהו סביר באיזור ה 600 בערך .. אני לא מומחה במגברים בתקציב הזה אבל אפשר למצוא.

לגבי הבחירה שלך של הדוטק - לטעמי היא הבחירה האידיאלית לתקציב הזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא עדיף כבר בעוד 200 שקל (אם יש כמובן) לקחת כבר או האוביישן עם הקרוס המשופר והMT-12?

sound connecting people

פורסם

4" מאחורה זה מיותר לחלוטין.

אם את לא שמה מגבר, שימי 9*6 על המגש האחורי ייתן עוצמה ובאסים.

יש מבחר בסכום של עד 500 שקל, אם את חולת מורל אז יש את הפולס 9*6.

פורסם

כאחד שיש לו פונטו עם רמקולים אחוריים אני מייעץ לך לוותר על הרמקולים האחוריים,למה?

כי הפונטו הוא רכב מאוד אקוסטי וקטן ולכן אם את משקיעה ברמקולים אחורה אז כל הבמה תברח לך לאחורה מנסיון, אני יש לי מאחורה גם 6X9 ואני פשוט מכבה אותם דרך הר''ד שאני לבד באוטו,אם יושבים אצלי חברים מאחורה אז אני מפעיל אותם.

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...