Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לנכבדי הפורום.

עקב כל מיני נסיונות של ניסוי וטעיה של חיבור המערכת אצלי ברכב

החלטתי שאני משאיר את הסאב של מורל במקום הסאונדסטריים שיש לי (שתופס לי יותר מדי מקום בבגאז)

הסאב של מורל הוא 9" אם אני לא טועה, והוא בתיבה מקורית של מורל (אני מצרף תמונות)

מה שמוזר לי זה שהוא 2 סלילים לא יודע של כמה אוהם

אני צריך את הספר שבא איתו לראות פרטים עליו

את החיבורים של הסלילים, וכמה וואט הוא

כל עזרה תתקבל בברכה

כרגע הוא מחובר לערוץ 1 ומקבל רק 75 RMS חבל... :)

mg2202ty7.jpgmg2201ap2.jpg

פורסם

זה לא סאב, זה וופר 9 אינטש של מורל.

נראה שרשום עליו TDA שזאת כנראה הסדרה.

תנסה לחפש באתר של מורל או בגוגל

T.D.A 9inches woofer ביחד עם המילה MOREL

עריכה: הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי תוצאות וגם נראה שהוא מיוצר עבור JUKEBOX (רשום על המדבקה) - שזה חברה שמייצרת מכונות תקליטים במטבע - מה ששמים בדיינרים בארה"ב.

יכול להיות שעלית כאן על פריט לא סדרתי של מורל שמיוצר במיוחד לצרכים מיוחדים של לקוח מסויים - תרים אליהם טלפון ותבדוק, יכול להיות שיש לך משהו מעניין ביד, אולי אפילו פריט אספנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה :)

פריט אספנים אני לא מאמין.

מה שכן זה דגם של הBASSMASTER רשום גם במדבקה

ובאתר של מורל אין כבר את הדגם הזה, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי הרבה חוץ מאתר ברוסית שגוגל עזר לי ותרגם לאנגלית חלקית :)

ואני מאמין שזה דגם של סאב וזה לא רק וופר, אגב הוא עושה עבודה נחמדה לגמרי אהבתי אותו והוא מוגבר רק ב-75 RMS

הסאב לפי האתר ברוסית הוא 120W ומקסימום 1000W

שלחתי מייל למורל אני מחכה לתשובה מהם נראה מה יגידו, כי לי אין מושג איך סאב כזה עם 2 סלילים.

פורסם

מורל יכולים לשים כמה מדבקות שהם רוצים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...