Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני דיי בטוח שנהרס לי הקומפרסור של ARB של הנעילה הקדמית בג'יפ.

מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את הקומפרסור (או את הנעילה עצמה אם צריך) באיזור חיפה, חוץ מPROJEEP?

תודה.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

נסה בהראל 4X4, אם אתה מגיע מכיוון חיפה תעשה פרסה בצומת קרית אתא תמשיך חזרה לכיוון חיפה, כ100 מ' לאחר הפרסה יש תחנת דלק פז כנס אליה ובתוכה קח ימינה לרחוב המקשר את התחנה עם רח' השיש. המוסך הראשון - הראל 4X4, דבר עם אלכס/אורי.

פורסם

ספר לנו מה הסימפטום,כיצד קבעת שהמדחס תקול?

בדכ כלל צינור הפלסטיק בין המדחס נפגם ,או פיטינג הצינור לתוך הסרן ,או טבעת העברת האויר בדגמים הישנים

ARB -מותג יצרנית נעילות דיפרנציאל 100 אחוז המופעל באמצעות אויר הנדחס בעזרת מדחס הדומה מאוד למדחסי ניפוח צמיגים לרכבי שטח

פורסם
ספר לנו מה הסימפטום,כיצד קבעת שהמדחס תקול?

בדכ כלל צינור הפלסטיק בין המדחס נפגם ,או פיטינג הצינור לתוך הסרן ,או טבעת העברת האויר בדגמים הישנים

ARB -מותג יצרנית נעילות דיפרנציאל 100 אחוז המופעל באמצעות אויר הנדחס בעזרת מדחס הדומה מאוד למדחסי ניפוח צמיגים לרכבי שטח

כן בדיוק, יש לי אפילו יציאה לצינור אוויר מהקומפרסור.

אני אסביר, בטיול האחרון ניסיתי לנעול את הקדמי והוא לא ננעל.

יש 2 מתגים לנעילה הקדמית, אחד שמפעיל את הקומפרסור ואחד שנועל.

עד הפעם הזו, הייתי מפעיל את הקומפרסור, לאחר בערך 5 שניות הוא היה מפסיק אוטומטית (כנראה שהוא אוגר את הלחץ שהוא צריך) ואז הייתי "נועל" עם המתג השני.

מה שקורה עכשיו זה שבעצם הקומפרסור אינו מפסיק לפעול, כנראה יש בריחה של אוויר. זה גם לא נועל בגלל זה.

הקומפרסור מרגיש משוחרר לחלוטין (החלק ממתכת, בתמונה זה הגוף עם המדבקה של ARB שמתחבר לחלק השחור המשופשף).

תודה לעונים.

IMG_2725 (Small).JPG

פורסם
אז למה הגעת למסקנה דווקא שהקומפרסור לא תקין' date=' ולא שיש נזילה מהנעילה או מהצנרת אליה?[/quote']

למה הגעת למסקנה שאני הגעתי למסקנה שהקומפרסור לא תקין?

שאלתי במפורש: "איפה אני יכול לתקן את הקומפרסור (או את הנעילה עצמה אם צריך)".

יכול להיות שזו נזילה בנעילה או בצנרת (אני לא חושב שאני יכול לבדוק בלי לפרק את המיגון), לא טענתי שספציפית הקומפרסור לא תקין. מה שבטוח הוא שהוא משוחרר לחלוטין וכאשר הותקנה אצלי הנעילה הקומפרסור לא היה רפוי כמו שהוא עכשיו.

Low rider, יש לך נסיון טוב עם הראל 4X4?

בכל מקרה יש עוד אפשרויות באיזור חיפה?

פורסם

ראשית עליך לחזק את המדחס למקומו

שנית ,השג מרסס לצמחים כל חנות טמבור או עשה זאת בעצמך

הכנס מעט שמפו והרבה מים ונער

הפעל את המדחס ואת לחצן הנעילה ,רסס על המדחס כולו ועל הצנרת וחפש בועות ,באם לא תמצא יתכן כי הבעיה בהמשך צינור הפלסטיק

יגאל

פורסם

אני דיי בטוח שנהרס לי הקומפרסור של ARB של הנעילה הקדמית בג'יפ. מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את הקומפרסור

נכון שאח"כ הסתייגת בסוגריים, אבל המשפט הראשון הזה הוא מה שיצר את הרושם הכללי.

לא משנה. קיבלת עצות טובות מיגאל.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

הייתי רוצה לדעת מי מתקין נעילה קידמית לפאג'רו

במחיר שפוי אשמח לתגובה....

שלום,

אני דיי בטוח שנהרס לי הקומפרסור של ARB של הנעילה הקדמית בג'יפ.

מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את הקומפרסור (או את הנעילה עצמה אם צריך) באיזור חיפה, חוץ מPROJEEP?

תודה.

• תוכן חדש...