Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובדיוק כרגע מיתנגן לו ברדיו השיר "סימונה מדימונה"..

וליבי ירון ירונה!

שמח שהרום נמצאת כעת ביידים טובות,תרתי משמע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל הכבוד, תמשיך ככה!:-):-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום בבוקר קמתי לפרק את המושבים מהרכב,

בעיקרון אני רוצה להחליף ריפודים, עדיין אין אישור מהאישה להשקיע סכומים גדולים על הרכב:roll:.

בבית היו לי כיסויים שרכשתי ב 50 ש"ח מישרכארט:lol::lol::lol:.

המושבים הקדמיים היו תקועים ולא היה ניתן להזיזם אחורה.

כאשר באחד הפעמים ניסיתי להזיז את המושב, חשבתי שאני מוציא את הרגליים מהרצפה...:roflmao:

לקחתי את המנגנון לישר אותו בפרס.

ניקיתי את הרצפה (עד כמה שניתן).

מחר אני צריך לקבל שטיחים חדשים לריצפה.

בגלל שהפירוק של המושבים מהיר וקל אז החזרתי את המושבים למקומם, שאקבל את השטיחים אפרקם שוב ואניח את השטיח מתחת למושבים.

ירון מאיר

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

פורסם

רק אל תשכח להביא לי את החומר ביום שיש הקרוב...

הבאתי לך.

עכשיו רוצים לראות בתמונות מה תעשה עם זה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מחפש לחצן למתיזי מים לשמשה הקדמית.וכמו כן את המתז עצמו (לרום כרמל)

לפי מה שהסבירו לי, יש לחצן מכני (משאבה)למים. ואילו למגבים יש לסובב את הלחצן חצי סיבוב.

כמו כן מחפש ידית לפתיחת הדלת (הנמצאת בתוך הרכב.).

ירון מאיר

פורסם

אני חושב, שלחצן המקורי מורכב שם עדיין! תסתכל בצד שמאל של הספידומטר, יש משהו חצי-שבור, שאפשר ללחוץ- זה לא זה אולי? -כי לא הבנתי, מה זה... הווישר בעיקרון כרגע מופעל עם המפסק האדום, אבל, כפי שאמרתי לך- אל תפעיל אותו, כי המנגנון לא מתאים, ועושה סיבוב מלא, במקום חצי-סיבוב- זה יעוף החוצה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אבל, כפי שאמרתי לך- אל תפעיל אותו, כי המנגנון לא מתאים, ועושה סיבוב מלא, במקום חצי-סיבוב- זה יעוף החוצה...

מאוחר מידי:roll:.

ואם אמרת אז הזיכרון שלי חלש או שלא הייתי מרוכז .

בכל מקרה,

הלחצן אכן המקורי , אבל הוא שבור .

פירקתי אותו ולא ניתן לתקן.

ירון מאיר

פורסם

למה בעצם צריך לשים בחזרה את המושבים המקוריים?

האם המטרה היא נטו מקוריות, או שיש מקום למשחקים?

אני דווקא הייתי שמח לראות אותה עם מושבים של רכב אחר, מודרני - משהו כמו פורד פוקוס.

פורסם

ומה זה שווה אז?:roll: -כלומר, בעניי, לפחות- כל הכיף של האוטו כזה- ב"מקוריותו", מכוון, שלא מדובר ברכב, שנועד לשיפורים לטובת נהיגה, כגון רכבי-שרירים למיניהם- מדובר בסה"כ באוטו קטן, שלא מצטיין בשום תחום במיוחד, מלבד אחד, ששם הוא לוקח "בענק"- מקוריותו כתוצר של התעשיה, שכבר לא קיימת!

פורסם

ברכב הזה קשה לשמור על המקוריות.

כי אין חלקים במלאי

בפורד אסקורט שיש לי ,יש המון חלקים כמו באתר אי ביי וכ"ו....

נכון להיום אני מתכוון להכניס רדיו דיסק לרום כרמל כי זה הולך טוב עם ריח הבנזין...

ירון מאיר

פורסם

זה לא נחשב...:lol: תשים גומיה נורמלית על הידית הילוכים- והריח יעלם! זה היה הדבר הראשון בתכנון שלי! אחרת כל הגזים נכנסים פנימה דרך הפתח הזה!

אגב, אתה גם לא ממש צריך חלקים מקוריים- כי את הרוב יש עדיין באוטו. החלקים כמו חלקי מכניקה וכ"ד הם גם ככה "מקוריים" של פורד אסקורט! חלקי מנעולים, פנסים וכ"ד- הם איטלקיים, שחולקים עם עוד המון רכבים מאותה התקופה, כמו אלפאות ופיאטים למיניהם. כסאות- אני לא חושב, שיש שם משהו, שרפד לא יפתור. מה עוד: ריפוד גג- כנ"ל. הגה- מאמין, שמאיזו "אנגליה" מאותה התקופה, וגם הוא יחסית בסדר, אם מורידים ממנו את כל הזבל שהדביקו!

• תוכן חדש...