Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שיפוצון די מקיף בבית החלטתי שצריך להחליף את מסך המחשב, ברוח התקופה למסך LCD

אין לי דרישות מוגזמות, לא חובב משחקים וגראפיקה והמחשב בד"כ משמש ללימודים, אינטרנט ואיזה סרט מדי פעם.

ראיתי מגוון מסכים ב1000ש"ח +- ואני לא יודע באיזה לבחור

GRUNDIG נהפכו להבנתי למוצר מדבקה אך במחיר 1100 ש"ח ואחריות לשלוש שנים זו נראית לי עסקה משתלמת.

אודה לעונים ואולי הפעם מישהו אכן יקבל איזה קרמבו פרס (למרות שנגמר החורף ועברנו לחלק קסטות)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אין לי דרישות מוגזמות, לא חובב משחקים וגראפיקה והמחשב בד"כ משמש ללימודים, אינטרנט ואיזה סרט מדי פעם.

ראיתי מגוון מסכים ב1000ש"ח +-

הגודל הרצוי 19 אינצ'

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/

השוואה טובה מאוד בין מסכי 19" איכותיים וזולים.

המלצה אישית שלי היא על ה-Samsung SyncMaster 932BF, יש אותו לאחי והוא ממש טוב יחסית למתחרים. אפילו אני שמשתמש במסך 20" רחב מהאיכותיים שקיימים כיום לא כל כך סובל איתו.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...