Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מעוניין ביד שניה אז יש לך את מה שאלי הציע לך הוא נראה מגבר סבבה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194301

:-):-)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תודה אורן אבל מה אתה אומר הוא עדיף בהרבה על הלייטניג אדיו ואל תשכח שאין לו אחריות ואני לא יודע מה עבר עליו או כל דבר שקשור. הבעיה הגדולה היא באמת האחריות שזה בעיה. אולי עדיף להתפשר ולקחת את הלייטניג אדיו שיפתח טוב את הסאב שלי וככה גם תיהיה לי אחריות וראש שקט.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

תראה לרוב מגברים שווה לקנות יד שניה מכוון שאין בהם יותר מידי בלאי אם אתה לא מוכן לקחת את הסיכון של קנית מגבר יד שניה אתה יכול ללכת על הליטנינג אודיו למרות שהוא יותר חלש מהסאב שלך אני עדין חושב שהוא יגביר אותו יופי

(אם תשאל אותי ההיתי לוקח את הליטנינג)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

טוב סוף החודש מביאים אותו חדש אז אני יביא גם את המגבר תודה לכול מי שנה אני יביא לייטניג עם אחרויות בראש שקט =]

אורן רשום על הלייטניג אדיו 350.1 שהוא יורד ב-2 אום ל350 RMS עכשיו השאלה שלי אם הסאב שלי יורד ל-2 אום

ראיתי באתר אבל לא הבנתי כל כך

http://www.mbquart.com/en/produkte/car/discus/produkt.php?nr=dwh_302#

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

יתיר. הסיכוי שהסאב שלך הוא סליל של 2 אום מקביל ל= 0.

ולכן הוא לא יתן לך את ה350W RMS שאתה צריך. הוא יתן לך רק 250W.

ולכן אני נתתי לך את ההצאות אחרות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...