Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט באפק...?

גל סובארו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מגבלות זמן, אני חייב לעשות מחר טסט לאוטו.

לפי מה שראיתי "טסט באפק", שנמצאים באיזור קרית אתא פתוחים בשבת.

שאלתי היא מאיזה שעה בבוקר הם פתוחים (אם מישהו יודע) בשבת, והאם בכלל להתקרב לשם או שמחפשים בדברים הקטנים בשביל להכשיל?

תודה.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

ממה שהבנתי מחבר, הם לא מכשילים סתם, אבל אוהבים שוחד. בבדיקת זיהום אורי, לדוגמה, תבקש לראות תוצאות אם יגידו לך שנכשלת. לחבר שלי אמרו שהוא נכשל, וכשהוא ביקש לראות תוצאות, אמרו לו שבכלל לא עשו בדיקה. היתרון- גם אם אתה אמור להכשל, כמה עשרות שקלים יעבירו אותך.

אני אישית לא הייתי מתקרב לשם אם היתה לי ברירה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

חבר בזמנו מהצבא עם אונו 92 סלקטה אוט' עבר שם טסט עם 2 פנסים ראשיים דפוקים ושבורים מבפנים (אי אפשר לכוון אותם) ועם צמיגים פשוט גמורים בתמורה להחלפת לוחית רישוי אחורית.

כדאי? לא ממש.

פורסם

מכון רישוי בסדר גמור, לא מחפשים בקטנות אם זאת השאלה, העברתי שם מכוניות שונות פעמים רבות - נוח מאד להעביר את הרכב בשבת בבוקר. בדרך כלל גם לא עמוס במיוחד.

Jeepolog.com

• תוכן חדש...