Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל טוב !

כיף לראות רכבי מירוץ חדשים. זה עוזר לאופטמיות :-)

הסיבה העיקרית היא שהגה SPARCO/OMP מצופה בחומר מיוחד שמגביר את האחיזה של כפפות נהיגה. אלה כפפות מיוחדות נגד אש(לשיריונרים שבינינו = נומקס), ועור/פלסטיק של הגה רגיל פשוט חלק מידי בשבילם.

חוץ מזה הוא קל יותר מהגה מקורי (וזה חשוב), ובנוסף - אסור להשאיר את כריות אוויר ברכב מירוץ.

מקווה שעניתי בכיוון ששאלת

אכן כן, תודה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כלוב בטיחות חוקי בכלל?אני מתכוון לנסיעה יומיומית בעיר כרכב פרטי כי אני מתכוון לשפר רכב ולנסוע בו ואני רוצה גם לשים חיזוקים כמו במהיר ועצבני

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם
כלוב בטיחות חוקי בכלל?אני מתכוון לנסיעה יומיומית בעיר כרכב פרטי כי אני מתכוון לשפר רכב ולנסוע בו ואני רוצה גם לשים חיזוקים כמו במהיר ועצבני

במדינת היהודים הידעתם, שאם תפרק את הכסא האחורי בפרייבט זה נכנס להגדרת שינוי מבנה ולא חוקי לחלוטין (אלא עם תעבור את עמדה מס' 1 הידועה), כנ"ל לגבי דוושות אלומינום (למעט מקורייות מיצרן הרכב) ויש עוד מספר דוגמאות.

כלוב בטיחות? רחמנא לצלן, כלל אינו חוקי כמו שכל רכבי המרוץ, הראלי, גיפים ומכוניות שלא לדבר על באגים מבניה עצמית, אינם חוקיים וחשופים להורדה מהכביש במידה ונעצרו ע"י גופי אכיפת החוק.

כל עוד לא תושלם מלאכת התקנת התקנות לחוק הספורט המוטורי!!!

ואל תשלו את עצמכם לרגע.

בב"ח

איתן

פורסם

במדינת היהודים הידעתם, שאם תפרק את הכסא האחורי בפרייבט זה נכנס להגדרת שינוי מבנה ולא חוקי לחלוטין (אלא עם תעבור את עמדה מס' 1 הידועה), כנ"ל לגבי דוושות אלומינום (למעט מקורייות מיצרן הרכב) ויש עוד מספר דוגמאות.

כלוב בטיחות? רחמנא לצלן, כלל אינו חוקי כמו שכל רכבי המרוץ, הראלי, גיפים ומכוניות שלא לדבר על באגים מבניה עצמית, אינם חוקיים וחשופים להורדה מהכביש במידה ונעצרו ע"י גופי אכיפת החוק.

כל עוד לא תושלם מלאכת התקנת התקנות לחוק הספורט המוטורי!!!

ואל תשלו את עצמכם לרגע.

בב"ח

איתן

• תוכן חדש...