Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האור בלוח שעונים נדלק מתי שבא לו ככה גם נורית הביקורת של אור החניה:idea:

פירקתי את הפלסטיקה מסביב ללוח. אבל כשאני מנסה למשוך אליי את לוח השעונים הוא לא יוצא. כאילו הוא מחובר לאיזה חוט קצר וזה מה שמונע ממנו לצאת מתוך התיבה.

כאשר אני מזיז את הלוח האור והנורית דולקים. אך בנסיעה שלאחר מכן הבעיה חוזרת על עצמה. ככל הנראה זו בעיה של מגעים אך אין באפשרותי להגיע אליהם.

אם מישהו פירק פעם את הלוח אני ישמח לעזרה. תודה מראש לעוזרים.

פורסם

דבר ראשון ישנם ברגים שתופסים את הלוח עצמו.

לאחר פירוק הברגים הלוח שעונים מחובר אם כונקטורים שאותם יש לנתק.

אחריי הכל פתח מכסה מנוע תאתר כבל שחור שנימצא מאחוריי לוח השעונים מכיוון המנוע.

אותו יש לנתק במידע וברצונך להוציא את הלוח , יתכן והוא מאובטח ולא יהיה קל להוציאו ויש להיזהר על הפלסטיק המגן.

עצה שלי תיסע למכון ספידומטרים שם יאתרו את התקלה.

פורסם

אתה צריך להוריד את ההגה כדי לתת ללוח לצאת, זה הדבר היחיד שעבד אצלי ב 106.

כשאתה מפרק את הפלסטיק שמתחת להגה, אתה תמצא 3 ברגים גדולים, תפרק אותם, אח"כ את התפס שמחזיק את ההגה ללוח שהחזיק את הברגים, ורק תזהר שלא יפול מהר מדי, שלא יקרע משהו :wink:

מתחדשת*

• תוכן חדש...