Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
"נפל בדיוק באחוזים" ?

חברת הביטוח הפילה אותו בדיוק באחוזים.

אתה לא מכיר את "השיטה" ?

אני מכיר את זה כמובן, ומסכים עם כל מה שכתבת.

ניסיתי רק להסביר לפותח השירשור, שפורמלית חברת הביטוח לא עשתה שום עבירה, ופעלה "על פי חוק".

פורסם
המוכר התחייב לתקינות של שילדה ומנוע \גיר .רכב נבדק לא במכון טסטים אלא נלקח לקבלת חוות דעת במוסך מורשה (לא להרביץ לי על זה). במוסך מורשה בדקו ואמרו שהיתה פגיעה בכנף אבל "עשו עבודה יפה" של תיקון. אני הספקתי לנסוע ברכב הזה ליומיים לצפון עוד לפני שהעברתי בעלות.נסעתי איתו בהרים ואיפה רק לא נסעתי...הוא לא נוסע..הוא שט :)צריכת הדלק הייתה ליטר ל 10 ק''ם בערך.הכל עבד כמו שעון.

איך לעזאזל, מוסך מורשה, אני חוזר מוסך מורשה, לא עלה על תאונה כ"כ חמורה?!

מי זה המוסך הזה, ואיך הוא קיבל רשיון מורשה בכלל?!

תוצאות : רכב שעבר טוטל לוסט.את הרכב חתכו ,חיברו,ישרו ומה לא. הבוחן אמר שזה פי 100 יותר גרוע מתאונת שילדה.את הרכב מתחו במכשירים מיוחדים כדי ליישר,נפגע כל דבר אפשרי בגוף הרכב בצד ימין אבל מבחינה מכאנית כל הבדיקות "פיקס".

עכשיו אני מחכה ששמאי יסיים עם הדוח..לפי מה שהוא אמר לי הנזק לפחות 70000 ש''ח .

בדיקה נערכה ב- רלקס אשדוד (מוסך מורשה טויוטה)

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אני עברתי על כול השירשור, והאמת אני לא מתפלא כלל.

המדינה מתעקשת לא להסדיר בחוק את נושא המסחר ברכב משומש על ידי דילרים, ובתי המשפט מוסיפים חטא על פשע עם ענישה סלחנית או מצחיקה במקרה הרע כלפי סוחרי רכב מורשעים בדין.

כיוון שמדובר על סיפור לא פשוט, ממליץ לך באופן מיידי לחבור לעו"ד , ולהוציא מכתב התראה רישמי המבקש לבטל את העיסקה עקב אי גילוי נאות מצידו של הסוחר.

המכתב צריך להיות חריף וחד משמעי, וטוב שעה אחת קודם.

בהתיעצות עם עורך דין הייתי ניגש למשטרה להגיש תלונה על השגת דבר במרמה או כול סעיף אחר שהעו"ד הדין יחליט שרלוונטי במקרה הנ"ל.

מכול מקום, בהצלחה רבה לך, ותמשיך לעדכן, ובסוף יהיה נחמד מאוד אם תפרסם את שם הסוחר והסוכנות כדי שכולנו נוכל להיזהר בעתיד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איך רפי גינת אוהב לומר: "קומבינה!". זו אשכרה קומבינה! כל סוחר, קח אותו בתור קומבינטור. אין לך מושג אם הוא טוב או לא, אלא אם כן הוא האח של הדוד של סבתא של קרוב של ידיד ותיק של אחותך, וגם אז לא.

כמה פעמים צריך לומר? תיזהרו מקניית רכב מסוחרים! סוחר=קומבינטור!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בקשר להודעה הפרטית, אין לי מישהו ספציפי, כל מה שאני יודע לומר לך הוא שאתה צריך לחפש עורך דין מסחרי טוב עם ידע/ התמחות בנזיקין.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

דוגמא מחנכת על מקרה קניית רכב מסוחר או מגרש מכוניות. מועבר בזאת לפורום היעוץ לטובת רוכשים פוטנציאליים, אולי הם ילמדו מנסיונם של אחרים.

פורסם

[quote=ארנון;1602206

כך חברות הביטוח דואגות לכיסן, לכיסי הסוחרים, לפרנסת זייפני הרכב בשטחים, והכל בזכות תעלול ה"אובדן להלכה", שבאורח פלא מכוניות כה רבות מצליחות ליפול "בדיוק" בתוך תחומי הנזק שלו.

ארנון התאור שלך הוא מדויק, נכון ועצוב.

כי בסופו של התהליך, את גוש המתכת משקמים באמצעות רכב דומה שנגנב. כפיצוי בעבור הרכב שנגנב משלמת חברת ביטוח אחרת את מלוא ערכו לבעליו.

הרכב המשוקם נוסע על הכביש ויש לו סיכוי גבוה יותר להיות מעורב בתאונה, שמי ישלם את ניזקה? חברות הביטוח.

אה... שכחתי חברות הביטוח עובדות בשיטת ה"קוסט פלוס" ולכן אין להן אינטרס אמיתי לצמצם נזקים כללים, אלא רק נזקים נקודתיים שנגרמו להן.

יש לי תחושת בטן שאם משרד התחבורע יוריד את האחוזים ויקבע שכל רכב שניזוק מעל 50% מערכו יורד מהכביש, שלא ניתן יהיה יותר לרכוש את הרכב מהמבוטח ולשקם אותו - הדבר עשוי לשפר את המצב.

בשלב א' תיהיה עלייה בפרמיה של הפוליסות, בשלב ב' ישבר כל מעגל הקומבינה שמסביב, המוטיבציה לגניבה תפחת, כלי הרכב האלה לא יסכנו את האחרים על הכביש והתוצאה תהיה ירידה בפרמיה.

פורסם
אני עברתי על כול השירשור, והאמת אני לא מתפלא כלל.

המדינה מתעקשת לא להסדיר בחוק את נושא המסחר ברכב משומש על ידי דילרים, ובתי המשפט מוסיפים חטא על פשע עם ענישה סלחנית או מצחיקה במקרה הרע כלפי סוחרי רכב מורשעים בדין.

כיוון שמדובר על סיפור לא פשוט, ממליץ לך באופן מיידי לחבור לעו"ד , ולהוציא מכתב התראה רישמי המבקש לבטל את העיסקה עקב אי גילוי נאות מצידו של הסוחר.

המכתב צריך להיות חריף וחד משמעי, וטוב שעה אחת קודם.

בהתיעצות עם עורך דין הייתי ניגש למשטרה להגיש תלונה על השגת דבר במרמה או כול סעיף אחר שהעו"ד הדין יחליט שרלוונטי במקרה הנ"ל.

מכול מקום, בהצלחה רבה לך, ותמשיך לעדכן, ובסוף יהיה נחמד מאוד אם תפרסם את שם הסוחר והסוכנות כדי שכולנו נוכל להיזהר בעתיד.

ולדי כבר נתן את השמות ,הסוכנות המדוברת : ***נמחק לבקשת ולדי***.

הסוחר החלאה- מ' סמנכ"ל הטרייד (ולדי אני חושב שעדיף לך לא לחשוף את שמו המלא, כיוון שהסיפור נמצא בהליך משפטי).

תופעת החזרת רכב שעבר "אובדן להלכה" לכביש ע"י סוחרים עלובים כואבת, מסוכנת ומכוערת.

חבל שחברות הביטוח בעבור בצע כסף, גורמות לנזק עצום לאנשים תמימים ולסיכון בחיי אדם.

ישנם שני חוקים על "הצנרת" של הכנסת, שינסו להילחם בתופעה המכוערת הזאת.

האחד שאוסר תיקון רכב בשטחי הרשות הפלסטינית והשני שמחייב סוחרים לגילוי נאות ומסירת כל ההיסטוריה של הרכב.

אני מקווה שהחוקים יכנסו לתוקף במהרה, ויחסלו או לפחות יצמצמו את הנגע הממאיר הזה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אני פשוט קורא ונדהם.!לא להאמין איזה עבריינים יש במדינה שלנו.מילא הנזק הכספי, מה עם הנזק הנפשי ועם הנזק שיכול לסכן חיים?!!אין אנשים כאלו יכולים לחיות עם עצמם.אני חושב שהרכב הבא שאני אקנה יהיה חדש חדש מהחברה בניילון, כי לצערי הגעתי למסקנה מקריאת שירשור זה ועוד הרבה אחרים, שיש לנו מדינת קומבינות, ופשוט חבל.

לפותח השירשור-מחזיק לך אצבעות, ואל תוותר תילחם כל עוד אתה יכול תדרוש הרבה הרבה כסף על עוגמת הנפש, ותדאג שישללו לאותו סוחר את רישיון העסק. זה לא ישנה הרבה כי יש מליון כמוהו,אבל לפחות אתה מבחינתך העלמת אחד,שזה צעד קטן אבל גם תציל אנשים אחרים, וגם תרגיע את עצמך בכך שהורדת נוכל אחד!!!

פורסם

אני קוראת וסומרות שיערותיי

כשגיליתי שעבדו עלי כשקניתי את הרכב פחדתי מוות לגלות שהוא עבר תאונה כזאת, כי אני גם ככה אחרי תאונה ולעלות על אוטו פחות מ-100% בטיחותי פשוט מוציא לי את היכולת לנשום.

לא שאני מופתעת שזה קרה, את סיפורי הפלצות האלה קראתי כבר קודם לקנייה שלי וקודם לסיפור שלך

אבל במקרה שלך זה אוסף של עבריינים, רמאים, שקרנים וקומבינטורים אחד אחד שכולם התאגדו על מנת להגן על שמו הטוב של המקצוע שלהם, בלי לקחת בחשבון לרגע את העובדה שחייך בסכנה ושאם יקרה לך משהו בעקבות הסיפור הזה - האשמה תרחף מעליהם לנצח. מילא סוחר, מילא חברת הטרייד אין.. אבל גם כל אחד מהמעורבים בדרך, פשוט לא להאמין.

בהצלחה בתביעה, מקווה שתקבל כפול מכל הכסף שהוצאת ושכל המעורבים הנוכלים בפרשה הנוראית הזאת ישבו מאחורי סורג ובריח על נסיון הריגה ממש. אם היית עושה חס וחלילה תאונה הם היו צריכה להתמודד עם אשמת הריגה ברשלנות.

המדינה הזאת מפוצצת בנוכלים ובאנשים כמוך וכמוני שנופלים בפח ומפחדים לקחת את זה לבית משפט כי אנחנו יודעים שהתוצאות לא יהיו מספקות.

במקרה שלך אין לטעות, אני מקווה שהדין ייעשה עם כל המעורבים בפרשה ושתצא ממנה עם רכב חדש והרבה כסף, וקצת פחות תמים :roll:

פורסם
דוגמא מחנכת על מקרה קניית רכב מסוחר או מגרש מכוניות. מועבר בזאת לפורום היעוץ לטובת רוכשים פוטנציאליים, אולי הם ילמדו מנסיונם של אחרים.

נראה לי ששווה אפילו לנעוץ,

קריאה של רצף ההודעות מגלה איך קומבינה נחשפת אט אט והכל בגלל טעות אחת.

פשוט למרקר כל קומבינה ולדעת לא ליפול בתוכה. למדתי פה כמה אי אפשר לסמוך על אף גורם כל עוד זה לא על דף חתום.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני המום , קראתי את כל השרשור , תשמע יקירי אסור לך לותר ,גש למשטרה והגש תלונה על רמאות וגרימת נזק בזדון ( אבדן ימי עבודה וכו' ) קח עו"ד יקר וטוב ותקרע לבן ז :brickwall: ה את הצורה !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

שלום לכולם.העלתי 4 תמונות של רכב שלי לגלריה.

http://www.carsforum.co.il/gallery/index.php?n=1100

http://www.carsforum.co.il/gallery/index.php?n=1099

http://www.carsforum.co.il/gallery/index.php?n=1098

http://www.carsforum.co.il/gallery/index.php?n=1097

עדיין מחכה לתשובת השמאי להערכת הנזק שנגרם לרכב אחרי תאונה שעבר. עדיין מחפש עורך דין מנוסה במקרים כמו שלי.

daihatsu--Suzuki--peugeot-mazda-and now Subaru outback 2017 xs

• תוכן חדש...