Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

|עזרה| עזרת ברכישת פג'ו 205 שנת 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כמה זמן פג'ו 205 ,ויש הרבה עם 200 אלף ק"מ, ואני מתלבט אם כדאי לקחת המכוניות נראות שמורות והכל.

מצאתי פג'ו 205 עם 290 אלף קילומטר מאחד דתי חרדי(נראה לי שהוא די קרע אותו), הוא אמר לי שהוא החליף לפני שנה וחצי את המנוע, ועם החדש הוא עשה 30 אלף קילומטר, הוא רוצה 9 וחצי ואומר שיש מה לדבר, רציתי לדעת איזה בעיות יכולות להיות לי עם אוטו כזה? ומה הסיכוי שהמצב של שאר החלקים הוא טוב? לא אכפת לי להוריד אותו ולעשות תיקון רציני

תודה רבה רבה ואם יש לכם המלצות למשהו אחר אז אודה לכם אם תרשמו

פורסם

לקנות רכב כזה שאתה מרגיש שקרעו אותו זה להכנס לביצה , נכון שהוחלף מנוע אבל רק עם חס וחלילה יש לך תקלה אחרת

(גיר,ציריות,ברקסים,רדיאטור - ויש עוד הרבה דברים שפועלים שהרכב נוסע) זה המון כסף להחליף אותו ,

השאלה היא מאוד פשוטה , האם כדי לך להשקיע על רכב שאתה מרגיש שאתה צריך להשכיב עליו עוד כמה אלפיות , או לנסות לחפש קצת יותר ,

אני חיפשתי פיזו 306 , לקח לי 3 חודשים אבל מצאתי את הבובה שלי , שנת 94 עם 60K מזוג זקנים שלא נגעו באוטו ,

צריך סבלנות וקצת מזל ...

פורסם

איך אתם מסבירים שפורד פיאסטה בשנים 96-97 יותר זולות או לפחות באותו מחיר וגם עם קילומטר נמוך

מצאתי ב11 אלף עם 135 אלף קילומטר

תודה

כמה בערך המחירון של הפיאסטה 96 97 מנוע 1300

• תוכן חדש...