Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולנטין והדבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב שהגרסא שנמכרת בארה"ב שונה מהגרסה הישראלית/אירופאית.

כמו כן אם תרכשו בארץ תקבלו עידכוני תוכנה חינם שלא יינתנו למי שהביא מכשיר מחו"ל.

מה זה משנה והאם זה שווה את ההבדל הגדול? לא יודע, אבל אלו דברים שחשוב לדעת.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה ההבדלים בדיוק?

פשוט צריך לכייל אותו נכון (יש מדריכים ברשת) וזה בדיוק כמו האמריקאי רק ששילמת קצת פחות מחצי מחיר (400$ באתר הרישמי)

פורסם

אבל למה להגיד סתם? :x

עדכוני תוכנה יש חינם באתר של המכשיר...

כל מכשיר חדש יחסית יש לו בתוכו גם את הEURO MODE שזה אומר שבכמה פעולות פשוטות אפשר להפעיל אותו על התדרים האירופאים.

מה זה משנה? זה לא משנה כי אתה מדבר שטויות בלי שום ביסוס :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אני מכיר את A CLASS שנמצאים ליד רח' סלמה בת"א קצת לפני שדרות ירושלים. רח' תרצה אם אני לא טועה.

הטלפון שלהם 036837898.

זה אותו CLASS A. יש להם סניף בבני ברק, שמתעסק יותר עם ליסינג, ואת הסניף בתרצה, שמתעסק עם מכוניות "מיוחדות".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

להזמין מחו"ל באמת יוצא זול יותר, למשל תיראו פה ב-EBAY של אנגליה זה דיי זול.

379 יורו , בערך 2000 ש"ח אין לי מושג אם המוכר שולח לארץ או לא הידע שלי ב-EBAY מוגבל יחסית מה שכן רשום שם בפירוש שיש בו את היורו מוד ככה שזה מתאים בדיוק לישראל ב-2000 ש"ח זאת ממש מציאה בהתחשב בכך שזה ממש יכול להציל אותך מדו"ח או מנקודות והכי חשוב זה חוקי לחלוטין! :-D.

http://cgi.ebay.co.uk/VALENTINE-ONE-1-EURO-RADAR-DETECTOR-RADARWARNER-NEU_W0QQitemZ250217647310QQihZ015QQcategoryZ14935QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

פורסם

ידוע איזה מיסים (פרט למע"מ) יש על גלאי רדאר ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אבל למה להגיד סתם? :x

עדכוני תוכנה יש חינם באתר של המכשיר...

כל מכשיר חדש יחסית יש לו בתוכו גם את הEURO MODE שזה אומר שבכמה פעולות פשוטות אפשר להפעיל אותו על התדרים האירופאים.

מה זה משנה? זה לא משנה כי אתה מדבר שטויות בלי שום ביסוס :roll:

אני כתבתי בהתחלה הודעה בה אמרתי כמה מילים לא יפות, החלטתי למחוק אותה כי יש לי כבר אזהרה אחת, ואני לא אוהב כ"כ ריבים וירטואליים כאלו, אבל משפטים כגון: "אתה מדבר שטויות בלי ביסוס" שאח"כ אתה הולך ונותן פתרונות ל-2 בעיות שהעלתי מראה משהו... אולי יש לך בעיות בהבנת הנקרא או משהו, לא יודע, סה"כ יש אחוז לא מבוטל באוכ' שלא מסתדר כ"כ בקלות עם קרוא וכתוב.

בוא תסביר לי בבקשה, איך אתה אומר שאני מדבר שטויות בלי ביסוס, כשאני טענתי שלא תקבל עידכוני גרסא דרך היבואן ושהגרסה האמריקאית שונה מאירופאית?

אין לזה ביסוס? זה נכון ב-100% וחשוב שכל רוכש יידע את זה.

אתה בעצמך מודה שאת עדכוני הגרסא יש לעשות דרך האתר.

וכמו כן אתה טוען בעצמך שיש לבצע שינוי מסויים, לא משנה עד כמה שהוא קל ע"מ לעבור לתדרים אירופאיים.

ואני רשמתי שאני לא יודע האם זה שווה לרכוש את המכשיר בארץ תמורת הדברים הנ"ל או לא.

פורסם

כנראה שאתה כבר שכחת מה שכתבת:

בנוגע לעדכון מדברייך ניתן להבין שהעדכון יהיה אפשרי רק למי שירכוש בארץ מהיבואן ומי שיקנה מחו"ל לא יוכל לעדכן.

הגירסא לאוו דווקא שונה,ואם היא כן אז בגירסה האמריקאית אפשר לעבור למצב ארופאי,

אז אולי זה שונה, אבל זה באמת משנה?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ועכשיו לעניין, אתה מדבר לא מידע ואתה זורק סתם דברים לאוויר כי:

אתה גם ככה לא תקבל עידכוני תוכנה מהיבואן כל מה שהוא יעשה זה מקסימום יוריד לך את זה מהאינטרנט ככה גם הוא משיג את זה. (וכהערה שולית המכשיר בא מעודכן גם ככה וזה לא שכל יומיים יוצא עדכון תוכנה.)

שנית הגרסא האמריקאית זהה לחלוטין לגרסא האירופאית זה אותו מכשיר שבתוכו יש את היכולת לגלות את שני סוגי התדרים פשוט המכשיר בארה"ב מגיע כשהוא מוגדר על תדרים אמריקאים כמובן וצריך לשנות את זה... לא סיפור ולא עולה כסף ויש מדריך גם איך לעשות את זה בספר של המכשיר לפי האתר הרישמי.

וזה לא נתתי פתרונות לבעיות שהעלת אלא שללתי את עצם הבעיה כי היא לא קיימת, נקודה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
המכשיר נראה לא קטן, איפה מתקינים דבר כזה?

המכשיר בגודל קופסאת סיגריות

הכי טוב למקם אותו כמה שיותר למעלה וכמה שיותר באמצע השמשה הקידמית

הוראות נוספות יש בספר המשתמש

• תוכן חדש...