Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב גולף אני רוצה לשים רמקולים מקורים חדשים מקדימה ומאחורה

שכרגע אין כמה יעלה לי? ואם מישהו מכיר מקום מומלץ במרכז תודה מראש.

פורסם

סלח לי על הבורות אבל מי שרוצהה לשים רמקולים מקורים באוטו הולך לחברה זה נראה לי המקום הנורמלי לא?

אבל עם אתה מחפש בזול תבדוק איזה רמקולים מרכבים בגולף לפעמים זה של פיונירר או קנאוד למשל במזדה לנטיס המקורי זה מחברת פיוניר ואז תקנה באינטרנט

פורסם

בגולף דור 4 (איזה שנה הרכב שלך?) יושבים מקדימה קומפוננטים 6.5" של מקרום.

אתה לא תשיג כאלו וגם אם כן לא כדאי לך לשלם כמה שיבקשו.

אתה יכול להשיג מקרום אחרים או כל קומפוננט אחר שיעשה את העבודה לא פחות טוב.

איזור המרכז הוא גדול מאוד, אם תגדיר עיר או אזור ספציפי יותר נוכל להמליץ לך על מקום.

אם תיתן גם את השנה של הרכב והתקציב נמליץ לך גם על רמקולים.

פורסם

קודם כל מצטער לא הסברתי את עצמי כמו שצריך

אני מחפש 4 רמקולים הכי פשוטים שיש לגולף העיקר שיעבדו כמו שצריך.

נתחיל בזה שהרכב שנה 2003

אז מצטער לא מחפש מקורי זה לא ממש חשוב לי העיקר שישמעו כמו שצריך מקדימה ומאחורה

ובמחירים זולים כמה שאפשר.

ודרך אגב אם יש משהו באזור הרצליה ככה זה יהיה מעולה אז תודה אנשים בכל מקרה :oops:

פורסם

הכי זול? 4 רמקולים (2 זוגות) בגודל 6.5", של כל חברה מוכרת (פיוניר, קנווד, JBL, JVC, פנסוניק).

או 2 זוגות קומפוננט יד-2.

מתקינים טובים בהרצליה- אני בטוח שיש, אך אני אישית לא מכיר, קראתי כאן הרבה המלצות על תומקאר בהוד השרון, שזה יחסית קרוב.

• תוכן חדש...