Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאבייה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם האגרה על הכביש 95K

סטייל אפור לבן

הרכב מרשים יותר מבתמונות מאד נוח הרבה יותר מהיוצאת.

לפי דעתי, קנייה מצויינת!

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

סוכנות סקודה הבטיחו לי נסיעת מבחן, אני יכול רק ביום שישי אבל כל הזמן זה נדחה ולא בגללי.

איך ביצועי הרכב? בכל זאת זו 1.4 , 86 כ"ס על משקל לא צנוע.

פורסם
סוכנות סקודה הבטיחו לי נסיעת מבחן, אני יכול רק ביום שישי אבל כל הזמן זה נדחה ולא בגללי.

איך ביצועי הרכב? בכל זאת זו 1.4 , 86 כ"ס על משקל לא צנוע.

ההבדל בינה ובין גרסת ההאצבק הוא רק 15 ק"ג

המומנט שלה בטורים נמוכים עלה ועכשיו היא מרגישה חזקה יותר מהקודמת בטורים נמוכים.

הרכב סוחב מצויין גם עם מזגן וגם בעליות, המנוע שודך בצורה יפה עם המרכב, אומנם 1.4 אבל מהנה מאד לנהיגה

כל עוד אתה לא הולך לתחרות עם רכבים, כמו כן זהו גיר ידני.

בכל אופן תעשה את ננסיעת המבחן ותראה אם מתאים לך.

אני -ממליץ.

ד"א אוראל נסע עליה, בטח גם לו יש דעה, מחכים לשמוע..

פורסם

והנה חוות דעתי :-)

מנוע:

בסל"ד נמוך יש יותר כוח זמין - תודות למומנט הגבוה יותר (13.5 קג"מ) - מרגישה מעט יותר נמרצת.

בסל"ד גבוה מורגש המחסור בסוסים לעומת הפביה היוצאת (101 כ"ס) והוא רועש מידי.

תיבת ההילוכים מזכירה את הפביה - קלאץ' רך (מאוד) וקליל לתפעול, והילוכים שעוברים ברכות ובקלילות :-)

נוחות נסיעה:

ה-Ambiente נועלת 185/60/14 (צנועים מידי לטעמי) שתורמים לנוחות המעולה.

מבחן הנוחות האמיתי שמור ל-SPORT, הנועלת 205/45/16 (בדומה לאיביזה).

תא נוסעים:

מאחורה המרווח גדל ולא חסר מקום (בעיקר לראש - נקודת תורפה בפביה היוצאת ובאיביזה/פולו הנוכחיות).

מקדימה יש המון מקום.

המושבים נוחים למדי, אך חסרה מעט תמיכה. חבל ששקודה לא התקינו את המושבים של ה-SPORT בכל הגרסאות - הם פשוט מעולים.

אני מוכרח לציין כי תנוחת הישיבה (לפחות בסטיישן - לא זכור לי שכך היה בהאצ'בק) מרגישה וואנית וגבוה מידי - זה טוב לשדה הראייה, אך מעט מציק ומוזר (אני רגיל לתנוחת הישיבה נמוכה של האיביזה) - מצריך התרגלות.

תא המטען ענקי.

סאן רוף - מאוד חסר. שווה להשקיע עוד קצת ולהזמין את הסאן רוף המקורי - נותן אקסטרה אור ואוויר :wink:

איכות חומרים/הרכבה:

יש לי תלונה אחת ויחידה (והיא תקפה גם לגבי הרומסטר) - תא הכפפות העליון מרגיש מעט זול והוא מקלל מעט את האווירה.

חוץ מזה, הכל מורכב ומרגיש כמו שצריך ושומר על שקט מופתי, גם בכבישי ארצנו המשובשים להפליא.

שילוב הגוונים ב-Ambiente די נחמד ונעים.

אני מעדיף את שילוב השחור/בז' של ה-Elegance (הנותן תחושה יוקרתית) או את השילוב שחור/שחור של ה-SPORT (כי קודר זה ספורטיבי, לא? :-D).

התנהגות:

מכוון שהרכב לא שלי, לא בדקתי את הנושא יותר מידי.

ההגה קליל (משל הפביה היוצאת - ומרגיש בדיוק כמו באיביזה) ומדוייק.

המתלים הרכים + הגובה הלא קטן (1.50 לעומת 1.45 ביוצאת) + הצמיגים הצנועים יחסית - אינם תורמים יותר מידי לתחום ההנאה מנהיגה.

היא לא מתרגשת מפניות זריזות ולא נהנת מהן יותר מידי.

ה-ESP נכנס מוקדם מידי (מוקדם יותר מאשר באיביזה) ומסרס (מאוד) את המנוע (הגם ככה לא יותר מידי חזק) - טוב לבטיחות, רע לנהג הממהר (שמעדיף להיות מוגן ולהשאיר את המערכת פועלת).

לסיכום:

ב-95K היא מספקת תמורה מעולה לכסף - איכותית, מרווחת למדי, די מאובזרת (4 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל, מראות חשמליות/מחוממות, ESP וכו') ויש לה תא מטען גדול.

יש לציין שהמנוע מעט חלש, עצלן ורועש (בעיקר בסל"ד גבוה) - אבל עושה עבודה טובה בעיר, גם עם מזגן (שלא מורגש בכלל).

מתלים מעט יותר נוקשים וצמיגים מעט יותר בשרניים היו מספקים התנהגות עדיפה. מצד שני, זה סטיישן - ולא הוט האץ'...

חבל מאוד שאין (כרגע) יבוא של האצ'בק/סטיישן בגרסת ה-1.6, הידנית.

זה יכול היה להיות שילוב מעולה :|

מקווה שמישהו בשקודה יבין זאת ויעשה משהו בנידון (בינתיים אני רק שומע דיבורים ולא רואה מעשים, לצערי) :-)

איתן, תודה רבה על שסמכת והפקדת בידי את כלתך החדשה - אני נהנתי ואהבתי.

תתחדש ותהנה! :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אייל, אתה לא מועיל לפעמים :-P

עניין של טעם. אני מאוד אהבתי את הלבן על האדום, כתום והשחור.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל אחלה סקירה.

ממצה ועניינית.

כמו כן, לדעתי גרסת הסטיישן נראית נפלא,

אבל מפתיע שהבסיס מגיע עם 14'.

אחלה קניה במחיר הזה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תיבת ההילוכים מזכירה את הפביה - קלאץ' רך (מאוד) וקליל לתפעול, והילוכים שעוברים ברכות ובקלילות :-)

כי זו פאביה? :)

אוראל, סקירה מצויינת ! תמשיך כך

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: יש 1.6 ידניות - רמת גימור SPORT בלבד.

חודש הבא מגיע המשלוח הראשון של ה-SPORT נטולות הסאן רוף. חודש הבא יגיע משלוח שכולל SPORT עם סאן רוף מקורי.

מחיר: 94,900 ש"ח.

תוספות:

סאן רוף מקורי - 5000 ש"ח.

גג לבן (כרגע חינם, אבל בקרוב מאוד - בתשלום) - 2000 ש"ח.

ובקיצור, התחדשנו לנו ב-SPORT כחולה מטאלית עם גג לבן (לצערי הרב, נטולת סאן רוף - חודשיים זה זמן המתנה מעט ארוך עבורנו כרגע) :-P.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...