Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה לשפר קליאו 1.4

עשתי טיפול לאוטו האוטו עבר 88אלף ק"מ עשתי ישור קו שלידה חזק .אני רוצה יותר כוח .יש לי כסף לעשות הכל .

אני לא רוצה לחלף מנוע.

פורסם

אם יש לך כסף לעשות הכל, קרא את מספר 9 פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143714

יש קליאו חזקה יותר, מקורית. הדגם נקרא קליאו ספורט 2.0.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
צריך עזרה לשפר קליאו 1.4

עשתי טיפול לאוטו האוטו עבר 88אלף ק"מ עשתי ישור קו שלידה חזק .אני רוצה יותר כוח .יש לי כסף לעשות הכל .

אני לא רוצה לחלף מנוע.

אפשר תראה לי כמה יש לך כסף??:-P

מה מושך אותך 1.4??כבר עדיף על RSIסנטרנדטי או קליאו ספורט המחירון שלהם לא יקר מדי וזה הספק לך.אם אתה אוהב את האוטו שלך 1.4 אז תשמור עליה.

ואבל אין מה לשפר אותה לדעתי.ואם אתה מתעקש שרוצה להשפר אותה אז זה החלטתך.

פורסם

הכל טוב ונחמד אבל זה פורום שיפורים, הבחור אוהב את האוטו שלו ולא רוצה להכנס להרפתקאת קניית מכונית ספורט שמי יודע מה עבר עליה ובכלל החלפת רכב, מה הבעייה לייעץ לו לשפר את המנוע שלו ? אפילו אם מדובר בשיפור מגוחך ? הרי לא גם זה העניין בשיפורים ? לקחת רנו 1.4 ולתת לה קצת בוסט ? לא הכל זה מנועי טורבו חזקים שלהם כל שיפור יתן פי שמונה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
הכל טוב ונחמד אבל זה פורום שיפורים, הבחור אוהב את האוטו שלו ולא רוצה להכנס להרפתקאת קניית מכונית ספורט שמי יודע מה עבר עליה ובכלל החלפת רכב, מה הבעייה לייעץ לו לשפר את המנוע שלו ? אפילו אם מדובר בשיפור מגוחך ? הרי לא גם זה העניין בשיפורים ? לקחת רנו 1.4 ולתת לה קצת בוסט ? לא הכל זה מנועי טורבו חזקים שלהם כל שיפור יתן פי שמונה.

אז קדימה ייעץ לו

איך בדיוק אפשר לתת למנוע שלו תוספת כח שתרגיש שינוי קיצוני או לפחות מורגש בשונה מהמצב העכשווי?

לפותח השירשור,

לטעמי לא ניתן לעשות הרבה עם המנוע הקיים

במידה ואתה באמת אוהב את הרכב והוא הרכב שאיתו אתה רוצה לבלות את התקופה הקרובה הייתי קונה את הצמיגים הטובים ביותר שכספי משיג , נותן לו צנרת פתוחה יותר ואולי מוסיף פילטר פתוח ודוד בשביל הווקליות והלוק

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אז קדימה ייעץ לו

נותן לו צנרת פתוחה יותר ואולי מוסיף פילטר פתוח ודוד בשביל הווקליות והלוק

עם ייעוץ כזה עדיף שלא תעייץ,אתה אומר שאין מה לעשות עם מנוע 1.4 אז תעמוד על זה,מה יתן לו צנרת פתוחה?!

המנוע לא עבר שיפור בכלל וכבר אתה זורק לו צנרת,סתם לזרוק כסף,זמן והתמורה?! אפסית.

למרות שאני גם חושב שעדיף להחליף רכב אבל אנחנו בפורום שיפורים ולא ייעוץ בקניית רכב.

ראיתי אנשים שהוציאו מ1.4 הספק טוב שלא מבייש אף רכב.

בן.

Got To love It

פורסם

עם ייעוץ כזה עדיף שלא תעייץ,אתה אומר שאין מה לעשות עם מנוע 1.4 אז תעמוד על זה,מה יתן לו צנרת פתוחה?!מה קשורה הצנרת למנוע , לצורך העניין גם ב106 ראלי אין איזה שינוי דרסטי שאפשר לעשות עם המנוע כדי שיפיק עוד כח(כמובן שאני לא מדבר על פרוייקט רחב היקף),אז מה??? אנשים לא פתחו לה צנרת גדולה יותר, אני בהחלט מעוניין לשמוע איפה סתרתי את עצמי

המנוע לא עבר שיפור בכלל וכבר אתה זורק לו צנרת,סתם לזרוק כסף,זמן והתמורה?! אפסית.-שוב זה לא סותר שום דבר שאמרתי

אני גם חושב שהתמורה לא תהיה גדולה מידי, אבל אם ברכב זה חשקה נפשו אז אלו שיפורים אפשריים שיכולים לתת אי אילו שינויים, שוב כנראה שלא בצורה קיצונית(שים לב למה שאתה רשמת למטה"

למרות שאני גם חושב שעדיף להחליף רכב אבל אנחנו בפורום שיפורים ולא ייעוץ בקניית רכב-בגלל זה לא אמרתי מילה על החלפת רכב אלה דיברתי עלשיפורים שלדעתי אפשריים .

ראיתי אנשים שהוציאו מ1.4 הספק טוב שלא מבייש אף רכב-וגם לא שום מכונת קפה טובה

בן.

בכל מקרה, אני לא מבין מה קשורה התגובה שלך למציאות, אני לא אמרתי מילה וחצי מילה על החלפת רכב אבל בו לא נהיה תמימים ונצייר פה איזושהי תמונה שבן אדם יכול להוציא משהו מהמנוע הזה כי כנראה שזה לא ממש יקרה

ובאמת מכיוון שזהו לא פורום ייעוץ בקניית רכב אז אלו השיפורים שאני חושב שיהיו אפשריים, זאת דעתי ואתה די סותר את עצמך שם למעלה

אם אני הייתי במקומו, כנראה שלא הייתי מבצע את השינוי הזה אבל זו אופציה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

מה קשורה הצנרת למנוע? שנחשוב ביחד? במקרה המנוע יוצר גזים שהוא צריך לפלוט לאנשהו,כמו שבנאדם יוצר גזים ופולט אותם לאנשהו:)

אתה חושב שאלו שיפורים אפשריים,לא חבל לבעל הרכב להוציא כסף ולא לקבל תמורה?

אתה אומר שאם היית במקומו לא היית מבצע את השינוי,אז למה אתה מציע לו משהו שאתה בעצמך יודע שלא היה שווה את הכסף?

עדיף להגיד לבנאדם שמע,בוא נהיה מציאותיים ונגיד לך את האמת,עדיף לך לחסוך את הכסף\לקנות משהו יותר יעיל מאשר סתם לשפוך את הכסף על דברים שאחר כך תתחרט עליהם.

למה אתה חושב אבל שיהיה שיפור בהחלפת צנרת? הרכב עדיין סטנדרטי ועוד אטמוספרי,לא עלה לו סוסון אחד מההספק המקורי.

ניחה ההספק היה עולה והשחרור גזים מהמנוע היה שונה מהסטנדרט,הגדלת צנרת תוכל גם לגרוע מההספק.

תתפלא,אומנם ה1.4 ההלו גודשים,אבל עדיין זה 1.4 :-),למכונת קפה הם מזמן עשו רכבת.

בן.

Got To love It

פורסם

אחרי 3 שנים עם הרכב אני יכול להגיד שהמנוע מתאים לו יופי יופי ובלי לשפר מיני בולמים בלמים וכולי, תוספת כוח תהיה בעייתית.

תמיד השתעשעתי ברעיון (פרויקט ששמעתי עליו) על קלאו 5 דלתות שכזו שדחפו לה חילזון ומיני תוספות ומאז גל עדר הסוסים שלה לכמעט כפול.

הרכב הוא "סליפר" שיש לו סביב ה140 כ"ס (כמדומני מאיזור צפון ת"א), ואם היו לי כמה שקלים בצד היו כעת 2 כאלה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
מה קשורה הצנרת למנוע? שנחשוב ביחד? במקרה המנוע יוצר גזים שהוא צריך לפלוט לאנשהו,כמו שבנאדם יוצר גזים ופולט אותם לאנשהו:)-סבבה במשקל הזה כדי לתקוע יותר חזק הוא לא צריך להחליף קיבה(מנוע) אלה לפתוח קצת את הרקטום(צנרת) כדי שיצא יותר גזים

אתה חושב שאלו שיפורים אפשריים,לא חבל לבעל הרכב להוציא כסף ולא לקבל תמורה?שוב לדעתי התמורה תהיה מינורית, אבל מה לעשות שיש אנשים שגם הדבר המינורי הזה עושה להם את זה(לא אתה הטפת לי על זה שזהו פורום שיפורים וצריך לתת פה לכל אחד לשפר ובל בלב בלה)

אתה אומר שאם היית במקומו לא היית מבצע את השינוי,אז למה אתה מציע לו משהו שאתה בעצמך יודע שלא היה שווה את הכסף?אני לא מציע, אני מעלה אופציה קיימת שיכול להיות שתתאים לו, ושלדעתי לא כידאית.

עדיף להגיד לבנאדם שמע,בוא נהיה מציאותיים ונגיד לך את האמת,עדיף לך לחסוך את הכסף\לקנות משהו יותר יעיל מאשר סתם לשפוך את הכסף על דברים שאחר כך תתחרט עליהם-או שאפר גם לתת לו את מגוון האופציות ושהוא יבחר מה טוב לו(כן גם האופציה של להחליף רכב קיימת אבל נדמה לי שאתה אמרת שזה קשור לפורום אחר).

למה אתה חושב אבל שיהיה שיפור בהחלפת צנרת? הרכב עדיין סטנדרטי ועוד אטמוספרי,לא עלה לו סוסון אחד מההספק המקורי-אז מה? ל106 ראלי לא מחליפים צנרת/קליאו ספורט/ מיאטה- אם אני לא טועה הן כולם אטמוספריות ותתפלא מה צנרת פתוחה עשתה להם, נכון שהמנועים חזקים יותר, אבל זהו בהחלט שיפור לגיטימי.

ניחה ההספק היה עולה והשחרור גזים מהמנוע היה שונה מהסטנדרט,הגדלת צנרת תוכל גם לגרוע מההספק.

תתפלא,אומנם ה1.4 ההלו גודשים,אבל עדיין זה 1.4 :-),למכונת קפה הם מזמן עשו רכבת-מתי ידיידד ראית קליאו מנוע 1400 סטנדרתי עושה רכבת למישהו?- וזה לא חכמה לנצח מכונת אספרסו מודל 89 .

בן.

שוב לא הבנתי את הפואנטה שלך, לא מדובר פה על המנועים הקטנים והגודשים החדשים, כולה מנוע 1.4 של קליאו שאין הרבה יותר מידי מה לעשות איתו, אבל מה לעשות שהמנוע הוא לא היחיד שניתן לשפר פה....

במנוע כזה קטן כנראה שלא יהיה שיפור וואלי אף יגרא מהביצועים ועדיין אם פותח השירשור רוצה לשמוע אופציות אלו האופציות הקיימות, וחשוב לי להדגיש לא מדובר בשיפור שאני ממליץ עליו לפותח השירשור אלה בסקירת אופציות קיימות

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אני יודע שאני חדש פה ולא כתבתי בעבר,

אבל זה מזכיר לי כתבה, לא זוכר איפה ראית אותה, על בחור מהארץ החליט לשפר מנו אטמוספרי. אבל הבחור הזה בין עניין רציני.

הוא פרק חצי אוטו והרכיב אותו מחדש, נראה לי דובר בפיאט אני לא בטוח. אני לא אפרט בדיוק מה הוא עשה שם זה לא יגמר, אבל כמובן שהיה חלק חריטה וכדומה, לא שזה בריא לחיי המנוע. אך בסופו של דבר הוא הצליח להעלות את האוטו בעוד 50 כוחות סוס, שיחסית למשקל האוטו שלו 800 קילו היו משמעותיים. אך הוצאה גדולה של כסף ולא משתלם.

כמו החברה שמעלי אמרו, עדיף שתשמור על הכסף אפילו אם יש לך מספיק, ותשפר משהו יותר רציני ע"פ הדיבר התשיעי והשני.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אוקיי,יש לי פיתרון בשבילך:

מה שאני עומד להציע לך יכול לעלות לך המון וכדאי שתשקול אם אתה בכלל רוצה להיכנס להרפתקה כזו.

מאחר וקליאו RSI מגיע עם מנוע 1.8 ,יש באפשרותך להשתיל מנוע כזה ברכבך. תגדיל לעשות אם תביא מנוע כזה מייבוא,בעל 16 שסתומים שמגיע כמו שהוא עם משהו באזור ה 150 סוסים.המנוע הזה נפוץ מאד באירופה ובארץ ספק אם יש כאלה (אולי מנוע של רנו 19 ,אבל לך תמצא אחד כזה במצב טוב).

לאחר ההשתלה המוצלחת כמובן יש צורך בגיר אחר,חזק יותר,גיר של RSI לצורך העניין. יעשה את העבודה יופי.

לאחר שהכל עובד יופי,כמובן שכדאי ומומלץ לשפר את ההתנהגות של הקליאו,ולכן קיט הנמכה בהחלט יעזור.

כל ההשקעה הנ"ל מגיע לאזור ה 13 אלף בשקט,אם לא יותר....ועוד לא נכנסתי לשיפור המנוע עצמו אם זה לא יספיק לך. (קאמשפט חם,צנרת 4 ל-1 ,פילטר פתוח,צ'יפ ,אגזוז,ועוד ועוד....)

וסתם שתדע: מחירון של RSI מודל 94 הוא 14 ,ככה שתעשה את השיקולים שלך .

בהצלחה!

פורסם
צריך עזרה לשפר קליאו 1.4

אני לא רוצה לחלף מנוע.

אוקיי,יש לי פיתרון בשבילך:

מה שאני עומד להציע לך יכול לעלות לך המון וכדאי שתשקול אם אתה בכלל רוצה להיכנס להרפתקה כזו.

מאחר וקליאו RSI מגיע עם מנוע 1.8 ,יש באפשרותך להשתיל מנוע כזה ברכבך.בהצלחה!

אנשים כאן צריכים קורס בהבנת הנקרא? פותח השרשור ציין שהוא לא רוצה להחליף מנוע!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...