Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז קודם כל שלום לכולכם

שנית יש לי בעיה ממש אבל ממש חמורה ואני לא יודעת מה לעשות אז באתי להתייעץ בכם אז אנא ממכם עזרו לי

בקיצור לעינייננו...השבוע תוך כד נסיעה התחמם לי האוטו קצת לא שמתי לב ועד ששמתי לב ועצרתי בצד יצא לי מלא עשן וכאלה הלכתי למוסך הוא אומר לי שיש פאקינג חורר במנוע(הייתם מאמינים??)וצריך להחליף מנוע!!!!!בלאגן אה...

בכל אופן מה הייתם ממליצים לי לעשות?

להחליף מנוע אולי יד שנייה?כי אני לא רוצה להשקיע חבילה במנוע חדש .אגב האוטו הוא סיאט איביזה 1600 שנת 97.

או שפשוט להפטר ממנו באיזה מגרש מכוניות או סוחרים או משהו כזה?יש מישהו שמכיר עלויות של דבר כזה או אולי מקומות כאלו?

בבקשה ממכם תעזרו לי...!

תודה לכולם..יום טוב שיהיה לכם לי כבר לא יהיה..

פורסם

קודם כל - אין דבר כזה מנוע חדש!

במידה והיצרן עדיין מחזיק כזה (הסיכוי נמוך מאפסי) מדובר בעשרות אלפי שקלים.

בד"כ מחליפים למנוע משומש כאשר העדיפות היא למנוע מיובא ולא מפירוק מקומי (בארץ).

תפתחי דפי זהב, תחפשי בתי עסק שעוסקים במנועים ותבקשי הצעת מחר למנוע שמתאים לרכבך.

פורסם

ועל הדרך לתקן עברית... חשוב מאוד בפורום! ובהצלחה... משתתף בצערך!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

זה לא כזה סרט כמו שאת חושבת. כל יום הולכים מנועים בארץ בגלל שלא בודקים מים שמן :)

אף אחד לא מחליף מנוע לחדש וכל מישאומר לך "מנוע חדש" הוא שקרן. מנוע חדש יעלה כמו, אם לא יותר, האוטו שלך.

צריך לחפש בפירוקיות או לתת למוסך לטפל בזה. יתנו לך "אחריות" וסעי לשלום.

כמובן לבדוק שמן ומים כל יום במנוע החדש לתקופה קצרה ואז כל שבוע בדיקה. ( תלוי בק"מ שהאוטו עושה )

בהצלחה ויום נעים :wink:

פורסם

התוכלי לבקש ממנו שיראה לך את החור במנוע ? (אפילו תעלי לפה צילום)

כדי שתהיה בטוחה שזה אכן זה ושזה לא מאלו שלא מסתפקים בתיקונים קטנים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה לי מקרה דומה עם פיג'ו,

האם החור הוא גדול? כמה מים נוזלים משם?

לאחר הפחדות דומות מהמוסך (6000 ש"ח למנוע מייבוא לפני נלווים) קניתי חומר שמתיימר ל"הלחים" חורים בכאלו, הוא עולה כ50-80 ש"ח + צריך מישהו לשים לך אותו כי צריך לפרק את הטרמוסטט ולהרכיב לאחר כמה ימים (אני ביצעתי לבד).

מאז ועד היום (כשנתיים) הרכב עדיין נוסע עם המנוע המקורי.

לא בטוח שזה יעזור בכל המקרים אבל שווה לנסות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מצאתי משהו שנראה מתאים -

http://www.liraz-bat.com/apage/8694.php

החומר נראה כמו מעיין "בוץ", צריך לפרק את הטרמוסטט, לשים את החומר ישר לבלוק, לסגור את המנוע (ולהשאיר את הטרמוסטט בחוץ), לסוע כך כמה ימים ואחרכך להחזיר את הטרמוסטט ולהחליף לנוזל קירור יעודי.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

פורסם

נסי לשאול על מנוע מיבוא כאן, "המאגר" 03-9487222. הם יקרנים, אבל לפחות תקבלי מושג.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
מצאתי משהו שנראה מתאים -

http://www.liraz-bat.com/apage/8694.php

החומר נראה כמו מעיין "בוץ", צריך לפרק את הטרמוסטט, לשים את החומר ישר לבלוק, לסגור את המנוע (ולהשאיר את הטרמוסטט בחוץ), לסוע כך כמה ימים ואחרכך להחזיר את הטרמוסטט ולהחליף לנוזל קירור יעודי.

אלון, אתה באמת מאמין שזה תחליף להחלפת מנוע ?. היו תכשירים כאלה בעבר ויהיו גם בעתיד, חוץ מלהעשיר את היצרן של החומר, זה לא עושה דבר.

דוד.

פורסם

כמו שכתבתי, זה מתוך נסיון עובד ומאפשר לך להעיף את הרכב במצב נסיעה ולא למכור אותו ב 30% מערכו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

פורסם

אתה מתכוון לסדר את הקונה ?. ואם זה יהיה אחיך או אחי ?. :-P

דוד.

פורסם

לא כל התכשירים הם עבודה בעיניים,

אני לא חושב שאני מסדר שום קונה, הרכב תקין ולפי דעתי התיקון הוא גם תקין, התיקון לא פחות טוב ממנוע מ"ייבוא" שאינך יודע מה עבר עליו, באיזה נוזל קירור השתמשו בו ואיזה תיקונים בוצעו בו, הדבר היחיד שאתה מקבל זה אחריות ל כמה חודשים שלאחריה את הלבד.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

פורסם

לא אתווכח איתך, רק אומר שב-40 השנים האחרונות (אדייק יותר ,35 שנים, כי ב-5 השנים הראשונות הייתי שכיר במוסכים)

אני הוא זה שנתן את האחריות ללקוח, גם על מנועים ששיפצתי ולא זה שקיבל. המבין יבין. :-P

דוד.

• תוכן חדש...