Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן היפוטתי נאמר כי קניתי רכב ללא בדיקה, לאחר כמה חודשים בבואי לעשות את מבחן הרישוי השנתי התברר לי שמספר המנוע ברשיון אינו תואם למספר המנוע בפועל, האם אני יכול לתבוע את המוכר?

בריאות לכולם!

פורסם

לפני שאתה תובע אותו תבדוק אולי יש לו אישורים,תשאל איך הוא עבר את הטסט

הייתה לי בעיה דומה רק שאצלי המספר לא היה קריא...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=183607

בכל מקרה אם מדובר ברכב ישן וזול יחסית תביעה זה סתם כאב ראש ,

תנסה למצוא מישהוא ש"יעביר" אותך טסט

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
האם אתה יכול להוכיח שהוא מכר לך כך את הרכב?

לא ממש, הוא אמר לי שהבעלים לפניו החליפו מנוע ברכב אבל לא הוא עשה את זה, הוא גם טוען שלא ידע שיש בעיה עם זה.

בריאות לכולם!

פורסם

גילוי נאות; הבעיה אינה אצלי אלא אצל אדם שקנה ממני רכב, ללא בדיקה.

הרכב היה בבעלותי כחודשיים, אני לא בדקתי את הרכב או את מס המנוע לפני שקניתי אותו, כשמכרתי (לפני 5 חודשים) גם הרוכש לא בדק את הרכב. אני לא ידעתי שישנה בעיה עם הרישוי של המנוע והעניין התברר לי רק כשהרוכש התקשר אליי לפני שבוע לספר לי שלא עבר טסט בגלל זה.

האם יש לו עילה לתבוע אותי לאחר 5 חודשים בהם החזיק ברכב? איני יודע מה עבר על הרכב בחודשים האלה ולא היה לי שום מושג שישנה בעיה. הוא טוען שהסתרתי ממנו את האמת ולכן הוא רוצה לתבוע אותי כדי לבטל את העסקה.

יש המשך לסיפור; לאחר שהתקשר אליי, דאגתי ויצרתי קשר עם החברה שממנה קניתי את הרכב, המכונאי שלהם הודה שהיתה טעות ושלח לי שטר מכר של המנוע - אני העברתי אותו מיד אל זה שרכש ממני את הרכב והוא ניגש עם זה לפי דבריו לעמדה 1 בחולון, שם לא קיבלו את השטר וטענו כי יש בעיה עם החותמת עליו. המכונאי ששלח לי את השטר בדק את העניין ואכן חסרה חתימה, החברה שאמורה לחתום נמצאת בתל-אביב, הרוכש נמצא בעיר ליד. הרוכש לא מעוניין להגיע לתל אביב לקבל חתימה ולכן החליט לתבוע אותי.

לא נראה לי שיש לו עילה לתביעה וגם אם כן - לא טפשי לתבוע כשאתה יכול לנסוע חצי שעה ולקבל חותמת?

בריאות לכולם!

פורסם

במקרה שלך הדבר נעשה מתום לב, לכן התביעה שלו לא תחזיק מים.

לאחר שהתגלתה הטעות, חובתך לדאוג לתיקונה(הקונה איננו צד בהסכם שערכת עם החברה ).

הבהרה:אני לא עו"ד, זאת דעתי האישית בלבד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

נו, אני מנסה לעזור לו אבל הוא לא מוכן להזיז את התחת ולהגיע למשרדי החברה עם שטר המכר שנמצא אצלו.

על פי מה שאני יודע אין לי אפשרות להחליף מספר מנוע ללא הבעלים הנוכחי של הרכב לא? לכן לפתרון הבעיה הוא יצטרך בכל מקרה להגיע בעצמו אל משרד הרישוי וזה מה שאמרתי לו, הוא לא מבין את זה. רוצה שאני אפתור לו את הבעיה בעצמי..איך אני יכול אם אני לא המכונאי שהחליף את המנוע ואני גם לא הבעלים של הרכב?

בריאות לכולם!

פורסם

כדי שברישיון החדש יופיע מספר המנוע הנוכחי הוא חייב שטר מכר וחותמת של מוסך מורשה שהתקין את המנוע.

תתייעץ עם עו"ד אם יש לו עילה לתביעה בכלל, ואם לא אז אל תדאג.

אתה עשית מעל ומעבר ואם הוא לא מוכן לנסוע לתל אביב אלא רק ללכת לתביעה על מנת להכניס כסף לכיס אז אין מה לעזור לו.

פורסם

אין לך חובה לגלות לאדם מידע שאתה עצמך לא יודע.

יש תום לב כך שאין בעיה.

בעיה שלו שלא נקט בכל האמצעים הסבירים לפני שקנה את הרכב- בדיקה זה דבר שיגרתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...