Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

K2P ב 1700 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממתי ? כרגע ראיתי בזמן ויכוח עם חבר , באתי להראות לו שהם עולים בסביבות ה 3 אלף ואני נכנס לפומפה ורואה את זה :

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=K2POWER&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=HE

:shock: מה זה , בחו"ל הוא עולה 600 דולר .

זה אותו דגם , בדקתי ... מוזר ... זאת עיסקת המאה .

go france :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מסתובבים המון זיופים היום בארץ.

הקרוס והטוויטר נשרפים במהירות האש.

כמו כן עד כמה שאני זוכר בזיוף רשום K POWER ולא K2P.

ראו הוזהרתם.

ניתן גם לבדוק מס' סידורי.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

חיפוש! תחננו את הנושא בחודשיים האחרונים. אין תשובה חד משמעית, קח בחשבון שמסתובבים חיקויים באולם דווקא של פוקל ודווקא מהסדרה הזאת פוקל הזהירו באתר שלהם.

פורסם

שלחתי מייל לפומפה , חדש לזיוף , נורא מוזר המחיר בהתחשב בערכו של הסט , נורא מוזר שמוכרים סט נחות ממנו ביותר כסף , נורא מוזר שהמחיר ירד באיזה לחצי בפחות מחודשיים .

בכל מקרא ניסיתי להישמע כמה שיותר תקיף ורפי גינתי 8)

מחכה לתגובה , מעניין מה הם יכתבו ...

עריכה : זה לא רק פומפה , אם תשים לב ב ZAP יש כבר איזה 6 אתרים שמוכרים במחיר זהה .

אני אומר לשלוח לכלבודק :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אפשר לדעת איפה כן נותנים אחריות על אלמנט שנישרף? או קיבל חור עקב התקנה לקוייה? מבלי שתצתרך לשלם על התיקון?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני גם נתקלתי בזיוף כזה. חבר שלי המסכן הלך לאיזו חנות לקנות את הסט הנ"ל. איך שראיתי את הסט(קופסה) ידעתי שהוא חיקוי.

שימו לב לאריזה שלהם.

על האריזה רשום מיוצר בסין... אז צריך לראות את הקופסה לפני שקונים.

חוץ מזה אני לא מבין מה שיקר הוא טוב?

יכולים למכור לכם את הסט גם ב3000 ש"ח והוא חיקוי.

ויכול להיות שזה גנוב, ויקחו ממכם רק 1700 ש"ח. זה לא אומר שזה חיקוי...תחשבו על זה.

תבקשו תמיד אחריות על המוצר.

בהצלחה.

פורסם

אחריות כל שהיא על מוצר ברמה כזו חייב להיות .

במידה ואין להם לתת אחריות מיבואן רישמי זה מחשיד.

זה יכול להיות זיוף , מוצר שהוא רפרביש , יבוא לא חוקי בצור כזו או אחרת או כל קומבינה אחרת ..

אני הייתי נזהר ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה שכן ידוע לי שהיצרן לוקח על עצמו אחריות על מוצר שיש לו פגם בייצור,ברגע שהאלמנט נשרף אצלך באוטו או שעשית בו חור או כל דבר אחר היצרן/יבואן מחייב אותך על תיקון הרכיב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...