Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

איתור בעל רכב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך מכרים במשרד הרישוי או במשטרה.

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב אני ירחיב קצת את הסיפור,

מישהו התנגש בסבא של חבר, בנוסף לך מי שהתנגש היה תחת השפעה של סמים\אלכוהול.

יצא מהאוטו והעיף את המראה הצדדית של הרכב בבעיטה.

הם הלכו למשטרה והמשטרה לא רוצה להתעסק בזה, איך ניתו לאתר או לעשות משהו?

 

תודה

פורסם

השוטר בתחנה חייב לרשום את התלונה, יש כאן אמנם פגיעה ברכוש ולא פגיעה גופנית, אך השוטר מחויב לקבל את התלונה שלו.

ברגע שהוא יתלונן במשטרה התיק יסגר מחוסר עיניין לציבור, ואז אתה מקבל את הפרטים של הפוגע ומשם לבית משפט לתביעה באופן פרטי.

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

×
×
  • תוכן חדש...